Super rijlessen gehad, het plannen van de lessen werd erg goed rekening mee gehouden. Verder super leerzame maar ook gezellige lessen gehad 😉 Hartstikke bedankt voor jullie samenwerking!
Ze zijn duidelijk in de uitleg + als jd vragen hebt. Stel je ze en krijg je goed en duidelijk antwoord
Ik heb altijd met plezier mijn rijlessen gereden. Mijn rij instructeur Julia heeft altijd goed de tijd voor mij genomen ook als iets niet helemaal goed ging. Altijd een duidelijke uitleg van haar gekregen over wat ze van mij verwachte als we gingen rijden. Wat ik ook heel fijn vond was dat Julia altijd vroeg of je nog dingen had wat je zelf wou doen onder de rijles zo kreeg je de kans om dingen nog te beoefenen wat je voor jezelf lastig vond. Ze toonde altijd veel interesse onder de rijles als ik met haar over iets aan het praten was. Bij een bijzondere verrichting vroeg ze ook altijd of je het zelf geloofde dat je het kan, en ging hierbij net zolang met je oefenen tot je het zelf ook geloofde. Ik ben super blij met me rijbewijs en dit had ik niet zonder Julia de Leef kunnen doen. Ik ben haar ontzettend dankbaar en raad haar aan iedereen aan als instructeur bij van buuren!.
Ik heb een hele leerzame en leuke tijd gehad met Julia! Zij wist heel goed wat ik nodig had om vertrouwen te krijgen achter het stuur. Naast dat ik ontzettend veel van haar leerde, hebben we het ook altijd heel gezellig gehad, dat heeft ook zeker meegeholpen. Van Buuren is goed te bereiken en erg flexibel!
Kon snel aan de slag, Julia is een zeer vriendelijke en duidelijke instructeur.
Goed ontvangen en duidelijke uitleg procedure. Genoeg gereden
Mijn rijlessen waren heel leuk en leerzaam! Henri is een hele fijne instructeur en daardoor ben ik in 1 keer weten te slagen. Ik beveel van buuren zeker aan!
Het waren weinig lessen, maar wel duidelijk en ik ben in 1 x geslaagd voor mijn praktijkexamen.
Julia is een fijne prettige en rustige instructrice. Ze legt alles duidelijk en helder uit. Prettige opbouwende kritiek,nooit een onzeker gevoel bij haar gehad.Bij lastige punten genoeg uitleg en indien nodig bij mij herhalen herhalen herhalen van de handelingen zonder dat ik mij daar ongemakkelijk bij ging voelen. Ik ging met plezier lessen bij haar!
Goed geholpen met mijn opleiding
Goede hulp en altijd genoeg duidelijkheid . Ook tijdens de lessen een fijne sfeer en goede begeleiding
Prettige ervaring
Na overlijden moest ik afzeggen. Het duurde daarna heel lang voordat ik bericht kreeg over hoe nu verder. Oplossing was uiteindelijk erg prettig
Fijne lessen waarin ik veel heb geleerd. Er werd goed rekening gehouden met onderdelen die ik lastig vond en het was altijd gezellig in de auto bij John!
Fijne instructeur
Prima ervaring. Instucteur was erg geduldig en had nog wat handige tips ook! Fijn half jaar gelest bij V. Buuren en ik beveel dit iedereen ook aan. Er wordt prima gecommuniceerd en eigenlijk niks om op aan te merken.
Marienhoef 11
3851ST Ermelo
Van Buuren Opleidingen is een opleidingscentrum, dat zich al 60 jaar professioneel bezighoudt met het opleiden voor alle categorieën rijbewijzen, vakdiploma's, veiligheidscertificaten, nascholing vakbekwaamheid (Code95), intern transport, instructeurs-opleidingen, personeelsdiensten en maatwerk trainingen. Dagelijks zijn we bij van Buuren met ongeveer 100 professionals bezig met het opleiden en instrueren van mensen.