Lesdatum kon vervroegd worden ivm uitval van andere kandidaat
Goede rijlessen en goede theorie lessen! Heb er veel van geleerd!
Dit was de eerste keer dat ik een rijopleiding heb gevolgd bij van Buuren. Mijn ervaring bij van Buuren is zeer positief. Zowel het contact met de mensen op kantoor als de rijlesen van Gerine. Ik zal van Buuren zeker aanbevelen aan iedereen en mocht ik nog een rijopleiding gaan volgen dan wordt dat zeker eentje bij van Buuren!
Ik had het erg naar me zin
Ik heb heel prettig les van Nina Stulen gekregen en ik heb altijd plezier in mijn rijlessen gehad.
Ik vond het fijne lessen, en een goede instructeur. Hartstikke bedankt John!
Goed duidelijk les, flexibel plannen. Rijlessen zijn goed en vertelt duidelijk wat er moet gebeuren.
Hele fijne instructeur Nina legt dingen heel goed uit en is rustig Helpt je als je vaalangst hebt en doet er alles aan om je te laten slagen Heel aardig!!!!!
Goede info/ uitleg
Ik heb de rijopleiding als zeer positief ervaren
Genoten van de lessen, duidelijk wat er verwacht wordten zorgt ervoor dat je uiteindelijk slaagt.
Ik ben vandaag geslaagd voor mijn auto rijbewijs. Mijn ervaring bij vanbuuren is top! Ondanks dat ik operaties heb gehad in de periode dat ik rijles volgde heb ik het toch gehaald! Superblij! Dankjewel Julia!
Goede communicate. Lekkere lessen.
Snelle service en vakkundigheid van de instructeur. Ik wilde wel een 10 geven maar dat lukte niet?
Prima rijschool, helder en duidelijk, goede begeleiding
Heb erg leuke, fijne en leerzame lessen gehad. Bedankt.
Service zowel aan de balie als aan de telefoon was altijd heel vriendelijk, ik kreeg het juiste antwoord, omboeken van lestijden was nooit een probleem. Indien men geen antwoord had, werd ik teruggebeld. Alle afspraken werden per mail bevestigd. Professioneel! Instructeurs waren (voor zover ik dat kan beoordelen) kundig. Humoristisch maar ook streng. Hanteren volgens mij een hoge standaard. Theoriecursus was heel nuttig en werd goed gegeven.
Erg fijn les gekregen , veel informatie gehad en tips gekregen
Goede instructeur met veel kennis van autorijden. Vriendelijk en zorgvuldig
Grappige instructeur, fijne hulp.
Marienhoef 11
3851ST Ermelo
Van Buuren Opleidingen is een opleidingscentrum, dat zich al 60 jaar professioneel bezighoudt met het opleiden voor alle categorieën rijbewijzen, vakdiploma's, veiligheidscertificaten, nascholing vakbekwaamheid (Code95), intern transport, instructeurs-opleidingen, personeelsdiensten en maatwerk trainingen. Dagelijks zijn we bij van Buuren met ongeveer 100 professionals bezig met het opleiden en instrueren van mensen.