Vriendelijke instructrice/instructeur goed geholpen met het behalen van mij rijbewijs
Memik is een relaxte instructeur die veel rust uitstraalt
Helemaal top!
Les gekregen van een ervaren instructeur die zijn ervaring goed kan overbrengen op anderen. Echt een aanwinst voor Van Buuren.
Leuke lessen
Ik voelde mij lekker op mijn gemak bij John. Foutjes maken was geen probleem en kon ik altijd weer opnieuw proberen.
Hendry is een hele fijne instructeur die weet waar hij over praat en het beste met je voor heeft.
Gister ben ik geslaagd voor mijn praktijkexamen. Na ongeveer 35 uur is dit in één keer gelukt. Het is verschilende keren dat dingen onduidelijk waren. Als ik dan naar Van Buuren belde, deden zij steeds iedere keer hun best plus + extra om problemen op te lossen. Je krijgt echt het gevoel dat ze je willen helpen. Daarnaast was de kwaliteit van de lessen die mijn instructeur (Wim) echt perfect. De lessen werden op maat ingericht, en hij wist dingen zo uit te leggen dat ik het begreep en kon uitvoeren. In alle uren die heb gereden is er geen moment geweest dat hij met andere dingen bezig was dan lesgeven. Dit in tegenstelling met verhalen die je vaak hoort van andere rijscholen waar instructeurs steeds op hun telefoon zitten of andere dingen doen. Ook mijn theorie heb ik in één keer gehaald met de theoriecursus van twee dagen. Ook dit verliep allemaal erg prettig met duidelijke uitleg en goed materiaal. Kortom: Van Buuren is écht een aanrader voor zowel praktijk als theorie.
Ik heb altijd genoten van de rijlessen, en ben in een keer geslaagd.
Beste rijschool
Mijn insteuctrice heeft mij altijd enorm gerustgesteld en veilig laten voelen toen ik in mijn leerproces zat. Geraldine is echt top. Ze verteld je precies hoe je dingen anders moet doen en ook waarom en de waarom is erg belangrijk. Geraldine is top!
Goed geregeld en vlot mijn rijbewijs gehaald.
Andre is een top instructeur
Gewoon leuke lessen, goede instructeur. Gezellig en leerzame tijd gehad
Mijn instructeur leidt lessen heel professioneel. Heb veel geleerd.
Marienhoef 11
3851ST Ermelo
Van Buuren Opleidingen is een opleidingscentrum, dat zich al 60 jaar professioneel bezighoudt met het opleiden voor alle categorieën rijbewijzen, vakdiploma's, veiligheidscertificaten, nascholing vakbekwaamheid (Code95), intern transport, instructeurs-opleidingen, personeelsdiensten en maatwerk trainingen. Dagelijks zijn we bij van Buuren met ongeveer 100 professionals bezig met het opleiden en instrueren van mensen.