instructeur was overal goed en duidelijk in..
Dankzij deze rijschool heb ik mijn theorie- en praktijkexamen in één keer kunnen halen. De instructeur kon alles prima uitleggen, bleef rustig en geduldig en hield zo af en toe ook wel een fijn praatje.
Top rijschool! Erg fijne rij instructrice, super tevreden!
Alles was goed geregeld buiten het rijden om en er wordt goed meegedacht voor rij- en examen dagen. Qua lessen ook alles goed, alles wordt goed en duidelijk verteld en er worden veel tips gegeven waar je wat aan hebt. Zal het zeker andere aanraden hier te komen lessen voor de motor!
Salvatore heeft mij goed gecoacht en mij op de juiste manier begeleidt.
Ik vond het eerst wel een beetje eng om op de scooter te rijden, maar toen werd er geadviseerd om meer lessen te volgen, tijdens de extra lessen vond ik het leuker om te rijden. Er werd ook duidelijk uitleg geven en tips.
Mijn instructeur had vertrouwen in mijn kunnen, dat gaf mij ook het vertrouwen dat ik mijn rijbewijs zou kunnen halen. Hendry wist de rust ten allen tijde te bewaren en straalde dit ook uit. De feedback die hij gaf was eerlijk, opbouwend en zonder omhaal van woorden. Hendry stemde de lessen af op de situatie van dat moment. Samengevat: Ik ben dik tevreden over mijn instructeur.
Ik vond het fijn om de theorielessen te volgen, je kreeg goede tips en je kon veel vragen stellen. Het waren aardige mensen en het verliep allemaal heel relaxt. Zo Ook de rijlessen. Ik ben zowel voor de theorie als het praktijk examen in één keer geslaagd 😃
met johan was en is het altijd gezellig, en je. leert ook nog!!
Duidekijke en rustige begeleiding.
Alles was gewoon duidelijk en vriendelijk.
Een fijne rijschool waar ik snel maar toch niet té snel door de opleiding kon gaan. Ik ben zelf best een angsthaas als het gaat om deelnemen in het verkeer maar na het afronden van mijn brommer opleiding is die angst ver te zoeken. Het was een fijne ervaring en ik raad de rijschool zeker aan. Ik kom in ieder geval terug voor mijn auto rijbewijs!
Erg fijne lessen waar ik mij prettig voelde bij de instructeur. Ook met het kantoor was alles goed te regelen en zowel over de telefoon als in de lessen zelf ben ik altijd vriendelijk te woord gestaan en behandeld. Ik zou Van Buuren zeker aanraden!
Ik heb een leuke leerzame tijd gehad!
TOP!!!
Ik heb zeer veel geleerd van Alberta, ze was duidelijk en helder in haar uitleg. Gaf complimenten, maar als t fout ging zei ze er ook wat van.
Super leuke mensen! Veel plezier gehad met de cursus
Er was altijd wel tijd voor een lolletje. Maar vooral serieus. Duidelijke uitleg, en rust. Bedankt voor alles John.
Prima bruikbare tips meegekregen
E achter B gehaald na een ochtend lessen met Antonia
Meer aandacht besteden aan aanhanger aan en af koppelen, papieren leren lezen voor ledige massa en maximum massa. Ik heb deze informatie 2 uur voor mijn examen gehad, maar door de spanning was ik het met het examen weer kwijt, dit was erg vervelend. Misschien geldt dit alleen voor vrouwen, die doen dit niet dagelijks, oefening baart kunst! Ondanks dat heel erg tevreden.
Ik had een goede en leuke instructeur. Had veel aan de aanwijzingen en uitleg die zij mij gaf. Ook de ontspannen sfeer deed mij goed.
Marienhoef 11
3851ST Ermelo
Van Buuren Opleidingen is een opleidingscentrum, dat zich al 60 jaar professioneel bezighoudt met het opleiden voor alle categorieën rijbewijzen, vakdiploma's, veiligheidscertificaten, nascholing vakbekwaamheid (Code95), intern transport, instructeurs-opleidingen, personeelsdiensten en maatwerk trainingen. Dagelijks zijn we bij van Buuren met ongeveer 100 professionals bezig met het opleiden en instrueren van mensen.