Dik tevreden.u
Ik slip nog steeds door de zolen. En ze zijn erg stroef. Erg duur voor wat je krijgt.
Jammer dat u het zo heeft ervaren. Wij verzoeken u om contact met ons op te nemen voor het zoeken naar een passen oplossing.
Vriendelijke behandeling geholpen om een goede keuze te maken
De ervaring met Kemerink was prima mede door de medewerkster. Die was netjes en heel duidelijk in uitleg.
Ik ben heel erg tevreden.
Ik word altijd gezellig en leuk behandeling
Afspraak op tijd . Goede aandacht voor ervaring van de afgelopen weken en wat er nog aan scheelt. Snelle aanpassing en adviezen.
Wordt bijna altijd goed geholpen
Ik kom al jaren bij de firma Kemerink en voel me er thuis. De medewerkers zijn efficient en vriendelijk.
Nikki luistert goed na de klachten die je hebt,is vriendelijk en bekwaam.
Zeer goed.
Je werd netjes behandeld en je hoeft niet lang te wachten
Mooie ruime zaak met aandacht voor de klant Ik kwam voor nieuwe steunzolen Goede uitleg en een zool die perfect zit. De afspraak werd per mail bevestigd
Ik ben prima geholpen met goed overleg
Ik kom helemaal vanuit Hoorn naar Zwolle voor mijn voeten. Dat zegt denk ik genoeg. Zonder de aanpassingen van Michel is het lang lopen pijnlijk. Ik kom al vele jaren bij hem.
Ze helpen je goed en geven goede raad
Vakmensen, goede service.
Professioneel en bondig advies
Heel fijn geholpen. En zo blij met mijn schoenen
Duidelijk en aandachtig
Ontvangst is altijd hartelijk en ik word goed en fijn geholpen. Er wordt geluisterd naar mijn klachten en het wordt serieus genomen.
Februari 2023 mooie nieuwe schoenen gekregen. De linker mal voor de vorige schoenen werd iets aangepast. De opvolger van Michel Wolff vond hem iets te groot. Daarna is het met nog twee paar blijvend verkeerd gegaan. Mijn tevredenheid is omgeslagen in ontevredenheid.
Een zeer prettige behulpzaam personeel