Prettig
Prettige wijze van helpen, meedenken en met mogelijkheden van oplossingen aankomen. Vind ik prettig!
Goed ook zooltje na maand bijgesteld. Geen pijn in voet meer. Zooltjes ondersteunen goed.
Netjes en vriendelijk
Gezellig ontvangst en tijdens het gesprek
Na aflevering van mijn steunzolen heb ik een aantal weken gehad om ze uit te proberen en nadien zijn ze aangepast aan mijn wensen (alleen nodig voor de rechter). Nu zijn ze gewoon goed. Kom zeker terug voor een tweede paar.
Hele goede en prettige ervaring. Vakkundig en erg aardig!
Behandeling heel goed. Ruimte om afspraken te maken. Ook rekening houdend met mijn eigen agenda. Goede schoenen. Heel fijn om zelf keuze wat betreft kleur en materiaal mee te mogen aangeven. Veel mogelijkheden.
ik loop al jaren met voetklachten, door hun begrip en advies zijn we een heel stuk verder..
Ik heb het als goed en deskundig ervaren
Ik ben uitstekend geholpen en ben nu nagenoeg pijnvrij tijdens het dragen van de steunzolen.
prettig geholpen, nacontrole ook goed
Prima bedrijf denkt met je en zegt als het en geeft uitleg als het niet kan
Deskundig en neemt de tijd voor uitleg en staat daarnaast ook open voor andere vraag!
De heer Starink schenkt veel aandacht aan je probleem en probeert alle mogelijkheden om het probleem op te lossen. Daarbij legt hij duidelijk uit wat het probleem zou kunnen veroorzaken.
Ik kan alweer ruim 10 jaar hele stukken lopen, nadat ik door mijn vorige "schoenmaker" was opgegeven, toen ik amper nog enkele meters kon afleggen. Ik had de folders van scootmobielen al in huis en me voorbereid op operatieve voetbehandeling, toen ik de gouden tip over Kemerink kreeg. Pas dan ervaar je de ongekende vakkundigheid van dhr. Kemerink, die mij weer een prettiger wijze van bestaan teruggaf. Alle lof derhalve.
Mijn schoenen bleken een maat te klein, steunzolen opgemeten
vriendelijk en profesioneel
Je word heel goed en vriendelijke geholpen en ze denken met je mee
Ik heb goede ervaringen, je word er prettig geholpen en luisteren goed
Prima en vakkundig geholpen. Ben blij met mijn schoenen, kan beter en langer lopen en zonder pijn.
Nemen alle tijd voor je
Wat betekent dat ze goed hun werk doen.
Ze zijn zeer kundig en luisteren goed naar je problemen..
De behandeling was deskundig,betrouwbaar en en ik kon op korte termijn een afspraak maken