Heel netjes te woord gestaan, gezellige sfeer en super goed geholpen
snel mogelijk afspraken te maken (ook onverwachte behandelingen). duidelijke communicatie. prettig!
Duidelijke uitleg van wat er eventueel moet gebeuren. En begrip voor persoonlijke situatie.
Prima zorg! Er wordt altijd veel zorg besteed aan de reiniging van het gebid tijdens de halfjaarlijkse controle
Bij klachten kun je vrij snel terecht. De tandarts probeert alles uit te leggen ookal is het nederlands gebrekking.
Heel vriendelijk personeel, met een betrokken tandarts. Prettige behandeling, ondanks mijn angst voor de tandarts...
Correct, snel, duidelijke en betrokken. Goede communicatie
Vriendelijk personeel en goede kwaliteit behandeling.
Wij zijn vandaag voor het eerst behandeld op een zeer prettige manier Wij kunnen het ieder aanbevelen
zowel de tandarts Nuria als de assistente Farah zeer vriendelijk en zeer prettig in de omgang
Zeer goed en zeer kundig
No nonsence professionals
Wordt goed rekening gehouden met 'angst' van de patiën (ik)t. Alles werd mij duidelijk en rustig uitgelegd, waardoor behandeling pijnloos is verlopen.
Fijne tandarts praktijk. Vriendelijk en rust en aandacht voor de klant. Ik ben geen held bij de tandarts, maar ook voor angstige patiënten een fijne praktijk
Opmerking: Ik weet niet meer vanaf welk jaar ik bij de praktijk kom. Heb dus op de gok 2009 ingevuld, omdat het hokje ingevuld moet worden.
Huidige tandarts is een Spanjaard, weet alleen zijn naam niet
Kon op zeer korte termijn terecht voor controle ivm. kiespijn en snel daarna voor wortelkanaalbehandeling. Een en ander verliep pijnloos en zonder problemen exact binnen de begrote tijd. Buitengewoon vriendelijk en professioneel geholpen. Alles goed uitgelegd vantevoren en na afloop toelichting gehad aan de hand van foto´s.