Fijne fysiotherapeut
Mevrouw van Oord, begreep uitstekend mijn vraag , en heeft daar vakbekwaam op gereageerd en onderzocht !
Prettig.
Er wordt naar mij geluisterd, er wordt zorgvuldig behandeld.
Super tevreden over de benadering, behandeling en kundigheid. Dank je wel!
Dank aan Anouk en Nathalie voor de deskundige en persoonlijke begeleiding na mijn knie-operatie in december 2022. Ze hebben mij zover gebracht dat ik weer zonder al te veel problemen en pijn op de golf- en tennisbaan sta! Chapeau daarvoor!!
Ik word door Ilona Boers erg goed behandeld. Deskundig en sympathiek. Ook desk medewerkers zijn erg vriendelijk.
Mijn klachten zijn binnen een paar weken verholpen.
Ik ben erg tevreden over de manier waarop de revalidatie na mijn knieoperatie is begeleid. Dit betreft deskundigheid, luistervaardigheid ,vriendelijkheid van de therapeut Harm.
Erik is erg deskundig en heeft veel aandacht voor mij als persoon. Na een behandeling ben ik totaal ontspannen en de dag erop weer opgeladen. Erik kan goed luisteren en praktische tips geven die helpen en ook inzichten geven waar ik veel aan heb. Ik kom al meer dan 10 jaar bij Erik en ben erg tevreden. Ook over collega Eveline die ik 3 keer heb ontmoet. Ik ben alleen maar positief en ben blij dat ik het kan delen.
Nav mijn hielspoor klachten ben ik heel Goed en professioneel geholpen. De behandeling was effectief en de oefeningen ook realistisch.
2 weken terug bij Joalanda langs geweest voor een behandeling omtrent het moeite hebben met de ontlasting van m'n dochter van 2. De dag erna heeft ze ontlasting gehad in d'r luier zonder pijn en moeite, terwijl dit voorheen gepaard ging met veel gehuil, moeite en angst. M'n dochter en ik zijn zo opgelucht dat deze behandeling heeft mogen helpen! Hartelijk dank hiervoor. De huisarts wilde me al zakjes voorschrijven, wat we al dachten, maar deze heb ik afgewezen. Super bedankt nogmaals.
De ruimte aan de overkant vind ik niet zo prettig.
Bekend met mijn klachten, is de aanpak zo gericht op wat er 'nu' is. Waarbij altijd het functioneren van het hele lichaam centraal staat. Top!
Fijn geholpen en direct resultaat.
Wij hebben een prettige ervaring gehad met onze dochter. Eerlijk en goed behandeld. En onze dochter is er zeer goed mee geholpen.
Ons zoontje van 3 maanden spuugde veel melk op na zijn fles. We hebben hiervoor 2 sessies bij Erik gehad. En na deze twee sessies is het spugen veel minder geworden! De sessies waren niet vervelend voor onze zoon, in tegendeel, hij ontspande helemaal. Erik heeft tijdens het traject veel contact met ons gehad, ook tussen de sessies door. Daardoor kregen wij veel vertrouwen in het proces en we zijn erg blij met de uitkomst.
Na maanden van afzien en slapeloze nachten met ons kindje van zes maanden vanwege reflux en darmkrampen hebben wij een bezoek gebracht aan de osteopaat van sense. We zijn geholpen door Jolanda die speciaal voor ons vroeg begon zodat we nog op korte termijn terecht konden, wat al erg lief was. Na de behandeling, 1 sessie, sliep ons zoontje direct door en dit is hij nu al anderhalve week aan het doen. Reflux en darmkrampjes zijn nagenoeg verdwenen waardoor we eindelijk kunnen uitbreiden met hapjes en er nu als vanzelf eindelijk een fijn ritme is ontstaan voor ons als gezin. Wij zijn Jolanda eeuwig dankbaar en staan versteld van dit resultaat door 1 sessie alle problemen opgelost!
Door goede begeleiding en advies ben ik in relatief korte tijd van mijn nek- en rugklachten afgekomen.
Proffesionele medewerkers, vriendelijk en kundig! Ik heb er heel veel aan gehad!
Werd goed naar mij geluisterd en handvaten gegeven zodat ik verder kon herstellen.
Anderhalf jaar geleden heb ik een nare ervaring meegemaakt waardoor ik de hulp Sens zorg in heb geschakeld. Dit heeft mij enorm geholpen om te komen waar ik nu ben. Dankjewel daarvoor.
Zeer prettig, kundig en professioneel!
Na een paar keer behandeld te zijn Geen pijn meer.
Ik bemerkte al na een 1e behandeling een positief resultaat. Therapeute nam mijn klachten serieus, gaf uitleg als ik erom vroeg. Respectvolle benadering en zachte handelingen.
Boomstraat 118
5038 GV Tilburg