De therapie werkt,heb minder last van langdurende problemen met o.a de nek. Mijn email adres is [email protected]
Zeer deskundig en vriendelijk personeel. Duidelijke uitleg en behandeling gehad. Na 2 behandelingen van mijn kwaal af en als nazorg goede instructie gekregen.
Uitstekende ervaring bij Eric Horsten. Zeer effectief. e-mailadres svp wijzigen in: [email protected] Adres per 1 maart jl.: Mr. van Coothstraat 68d 5141 ET Waalwijk
Had niet verwacht dat ik mezelf zo snel en in relatief zo weinig bezoeken beter zou voelen. Ik had ook nog nooit van deze vorm van fysiotherapie gehoord! Kreeg hele nuttige tips (oefeningen) mee naar huis en gebruik deze, indien nodig, steeds weer opnieuw. Dankjewel voor de goede zorgen, erg blij mee!
Met een oude blessure toch het maximale effect bereikt!!
Bijzonder deskundig, vriendelijk en duidelijk
Fijne deskundige mensen. Uitmuntende zorg in alle opzichten.
Veerle is heel goed en haar behandelingen helpen heel erg goed.
Heeft mij enorm geholpen om van mijn pijnklachten Af te komen. Proffesioneler en klantvriendelijke benadering. En fijn dat je ook in de avond terrecht kunt!
fijne contacten. Alle tijd en rust. Geeft begrijpbare uitleg en koppelt deze aan praktische signalen.
Blij met de behandeling, flexibiliteit en vriendelijkheid. Beveel Veerle Suijkerbuijk-Teppema zeker aan bij bekenden.
Nvt
De deskundigheid van mijn manueel therapeut heeft er mede toe bij gedragen dat ik zo goed als klachten vrij ben. Ben dan ook erg tevreden over zijn aan pak van de behandelingen.
nog te weinig ervaring ermee, maar tot nu tevreden
Prettige behandeling en deskundig
Mijn fysio is Floor , ontzettend lieve, leuke en kundige vrouw . ..ik zou haar zeker aanbevelen !!!
in een woord heel goed ik ben er echt mee geholpen
Boomstraat 118
5038 GV Tilburg