Snel geholpen, deskundig, goed geluisterd naar mijn klachten
Een luisterend oor, vakmanschap, en een goed eindresultaat
De behandeling van mijn dochtertje van 2 maanden was heel prettig. In alle rust en aangepast op haar gedrag. Het heeft geweldig geholpen.
Professionele aanpak en prettige omgang, geven duidelijke uitleg, nemen veel tijd voor patiënten/cliënten. Fijn team!
Ik ben goed en vriendelijk behandeld, er werd geluisterd naar mijn klachten, vakbekwaam geïnformeerd en behandeld en heb adequate oefeningen mee gekregen voor thuis. Kortom: ruim voldoende en aan te bevelen bij anderen.
Ik was sceptisch, maar Cora was helder, duidelijk en wist wat ze deed. Alles heeft goed geholpen.
Fijne ervaring...
Vriendelijk contact via de telefoon met een snel ingeplande afspraak. Hierna professioneel en eveneens weer vriendelijk geholpen. Waarbij ik goed geadviseerd ben.
Wij zijn 3 keer op consult geweest bij de osteopaat met ons pasgeboren zoontje. Fijne rustige setting. We zijn gehoord in ons verhaal, de behandelingen hadden de gewenste effecten en we kregen bruikbare én haalbare tips mee voor thuis. Tussendoor nog mailcontact met vragen en die zijn snel, duidelijk beantwoord.
Ben heel goed geholpen
Heel fijn geholpen door Ilona goed advies gekregen en heeft echt geholpen
Na drie sessies bij de fysio boekten we geen vooruitgang op mijn rug/ buikklachten. De fysio raadde een bezoek aan de osteopaat aan. Binnen een bezoek waren mijn klachten drastisch verminderd en binnen drie sessies geheel verdwenen. Ik vind de benadering van een osteopaat verfrissend. In plaats van de klacht te verhelpen wordt er gezocht naar een oorzaak voor de klacht en deze wordt aangepakt. Ook leerde ik dat er veel verbanden zijn tussen diverse klachten dus schroom niet alles op tafel te leggen.
De behandelaars die ik heb gehad waren alle drie super vriendelijk, zeer deskundig en dachten goed mee over aanvullende of alternatieve behandelingen.
na vertellen van de klacht een deskundig onderzoek en diagnose,
Goed contact, goede deskundigheid.
Een behandelaar die luistert, begrip heeft en een goede behandeling biedt.
Geholpen in een moeilijke en pijnlijke fase van mijn leven.
Behandeling was ter zake kundig, doeltreffend: geen onnodige omwegen.
Onze dochter van 13 is bij jullie geweest voor nek klachten/hoofdpijn. Werd heel vriendelijk en kundig geholpen. Ze voelde zich ook op haar gemak.
Goede fysiotherapeute met kennis van zaken.
Heel veel baat gehad bij de behandeling
Vriendelijk en vakkundig geholpen
Jacqueline is zeer goed in wat ze doet en heeft me geholpen en begrepen in een bijzonder moeilijke periode van mijn leven. Goud.
Boomstraat 118
5038 GV Tilburg