Erg positief. Professionele benadering en erg prettige mensen. Weten goed waar ze mee bezig zijn.
Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid, de zorg en tijd die je krijgt. In geval van nood proberen ze altijd een plekje vrij te maken, zodat de ergste klachten verholpen kunnen worden, wat ik zeer waardeer. Bedankt, jullie maken het leven een stug aangenamer!
heel deskundig, prettig, vriendelijk en de behandelingen met een bijzondere effectiviteit voor de verschillende klachten. Ik vind het ontzettend goed dus zou ik het zeker aanbevelen.
Deskundige en eerlijke behandelaars met een goed gevoel voor humor!
Vanaf het begin is er een juiste diagnose gesteld. Ik kon ook snel komen en ben bijna pijn vrij. Nog een of twee keer. De gesprekken waren plezierig.
Al ruim 3 jaar tevreden bij Maarten Krausse! Goede bereikbaarheid, bij klachten word je snel, vaak zelfs dezelfde dag nog geholpen. Het haalt bij mij niet altijd alle pijn en klachten weg, maar het verlicht wel weer voor een tijd. En vergeleken met 3 jaar geleden een heel stuk verbeterd. Dus ontzettend tevreden!
Deskundig en juiste begeleiding door craniosacraak therapie.
Deskundige organisatie, heel persoonlijk. Er wordt echt de tijd voor je genomen. Wil je een praatje erbij, stilte of een uitleg, dan kan dat. Een eerlijke organisatie, is een behandeling niet meer nodig, zal dat ook aangegeven worden. Betrouwbaar resultaat, je kunt er op terugvallen.
Boomstraat 118
5038 GV Tilburg