Gewoon goed

Ik ben erg tevreden hoe het allemaal gegaan is . Goede begeleiding gehad. Vriendelijk geholpen . Duidelijke instructies gekregen. Makelijk een afspraak kunnen maken . En goed bereikbaar.

• Effectiviteit

Goed geholpen om weer in balans te komen en spanningsklachten zijn fors te verminderd.

Toen ik bij Eveline Bosselaar startte had ik last van forse spanningsklachten (met name in nek en schouders) en wekelijks meerdere migraine-aanvallen. Alles zat letterlijk muurvast door alle opgebouwde spanning in mijn lijf. Eveline heeft me ontzettend goed geholpen om allereerst tot rust te komen (met hierbij ook goed de aandacht voor hoe je dit concreet het beste kunt aanpakken), meer ontspannen in mijn lijf te gaan zitten door diverse oefeningen en daarna belastbaarheid op te bouwen. Eveline sloot met haar adviezen goed aan bij de fasen van mijn herstel en is daarnaast ook iemand die erg prettig is in de omgang. Inmiddels heb ik mijn traject afgesloten en kan ik concluderen dat mijn klachten, mede door haar begeleiding, fors verminderd zijn en regelmatig zelfs helemaal afwezig. Daarnaast merk ik dat op de momenten dat klachten wel de kop op steken ik er meer grip op heb en door het tijdig doen van oefeningen ik regelmatig zelfs kan voorkomen dat ik medicatie moet gebruiken. Kortom ben ik erg tevreden en raad ik een ieder die met soortgelijke klachten kampt Eveline als therapeut dan ook zeker aan.

Fijn en goed geholpen

Prima en goed ontvangen en behandeld

• Effectiviteit

Zeer goed, doelgerichte behandeling met 100% effect op de klacht. Heerlijk om weer pijnvrij te zijn.

Professioneel

Goed geholpen en voor oefeningen die problemen gaven een alternatief. Helaas zijn mijn problemen nog niet helemaal verdwenen, maar daar moet ik waarschijnlijk mee leren leven.

Supergoed geholpen

Supergoed geholpen.

• Effectiviteit

Ontzettend geholpen met mijn klachten

Fijne behandelingen met een goed advies waar ik echt wat mee kon. Zo blij ermee dat mijn klachten zo goed als weg zijn ik weet nu wat ik moet en kan doen om het zo te houden . Raad iedereen aan om naar een osteopaat te gaan. Ben ook erg tevreden over Sense en hoe ik hier behandeld ben met mijn klachten . Chapeau !

Goed en snel geholpen!

Goed gevoel

professioneel en aandacht

Er wordt met aandacht gewerkt, wordt niet geschroomd om een collega met meer ervaring op een ander gebied er bij in te schakelen, fijne ruimte (althans vestiging Van Merodelaan). Behandelkamer in de sportschool vind ik minder prettig. Men is vriendelijk, betrokken en geïnteresseerd. Denkt in oplossingen en dat heeft geholpen om van de klachten af te komen. TOP!

top

zo fijn dat je zo serieus genomen wordt door de medewerkers van sense ik raad t iedereen aan

Uitstekend en vriendelijk geholpen

Maarten heeft mij echt heel erg geholpen! Ik voel me echt beter door de behandelingen en heb mijn ademhaling weer onder controle!!

Merkwaardig gewaarwording

Bijzonder om te ontdekken wat je lichaam voor signalen af geeft tijdens een sessie. Hierbij begeleid Jacqueline je goed in het proces om goed voor jezelf te zijn.

• Effectiviteit

Fijne en goede behandeling en behandelaar!

Een paar maanden terug in behandeling gekomen na acute klachten. Door Ilona voelde ik me serieus genomen. Zij nam de tijd om mijn klachten uit te vragen en mij een beetje te leren kennen. Ik heb oefeningen meegekregen en bij vervolgafspraken ook andere behandelmethodes (o.a. kraken, dry needling) ervaren. Hierbij vond ik het erg fijn dat de behandeling in overleg ging. Ik kon aangeven als ik iets niet fijn vond en niet wilde. Na 4 afspraken was ik klachtenvrij. Tevens weet ik wat ik zelf kan doen mochten de klachten ooit terugkeren, maar voelde ik me ook welkom om opnieuw contact op te nemen mocht dit nodig zijn.

• Effectiviteit

Ik vond het fijn om zo geholpen te worden.

Ik voelde mij meteen vertrouwd om mijn verhaal vertellen en hoe Cora hierin mij steunde en handvatten heeft gegeven om bij mezelf te blijven.

• Effectiviteit

Heel prettig en relaxed geholpen.

Ik wist niet goed wat ik kon verwachten. Door met onze zoon aan de slag te gaan, op een zeer rustige en vriendelijke manier, kreeg ik zelf ook meer inzichten in mijn kind. De behandeling maakte mijn zoon rustig en hij merkte zelf ook dat hij meer en meer ging ontspannen. De buikpijn, waar we voor kwamen en waar hij al jaren last van had, was grotendeels weg. Onze zoon kon weer lekker genieten. Om de zoveel tijd willen we terug komen om zijn emmertje weer te legen.

Altijd goed resultaat!

Zowel mijn man als ik hebben verschillende behandelingen gehad..en zijn zeer tevreden over het resultaat. Je krijgt alle tijd om je klachten te bespreken ….ze nemen echt de tijd voor je. Bovendien altijd vriendelijke ontvangst ….zowel aan de balie als van degene die de behandeling doet..de sfeer is ontspannen en zeer vriendelijk….

• Effectiviteit

Heeft professionele en vriendelijke aandacht voor het probleem en de mens. Stelt snel vast waar het probleem zit. Zeer deskundig.

geweldig

Ik ben tot nu toe 4 keer behandeld door Ilona Boers en ik ben daar uiterst tevreden over. Zij wist direct wat de punten waren die behandeld moesten worden en dat heeft zij geweldig gedaan. Net alleen de behandeling was prima maar ook haar sociale benadering. Mocht ik ooit weer iets krijgen dan weet ik naar wie ik toega. Kortom een aanrader.

Fijne behandeling

Rustige fijne behandeling. Veel aandacht. Goed advies. Voelt als een cadeautje voor mezelf.

• Effectiviteit

Duidelijke uitleg van situatie en goede instructies ervoor gegeven.

Erg meelevend

Uitstekend !

Mijn eerste ervaring met osteopathie is naar alle tevredenheid verlopen. Deskundig ,integer, vriendelijk en duidelijke uitleg. Complimenten voor mijn behandelaar.

• Effectiviteit

Mijn klachten zijn prima en op prettige wijze verholpen.

• Effectiviteit

Effectieve behandeling na breuk arm

Ik was eerst sceptisch of fysiotherapie iets zou kunnen betekenen voor mij mbt een gebroken arm nadat het gips was verwijderd. Ainsley heeft dit zeer goed en deskundig opgepakt en mij behandeld met massage en oefeningen die mij geholpen hebben weer snel (4,5 maanden) volledige functie van mijn arm terug te krijgen. Ook de gesprekken met haar hebben mij geholpen mijn te hoge verwachtingen op een sneller herstel te temperen en niet te snel te veel te willen. Aanrader voor iedereen met gebroken ledematen om aanvullend fysiotherapie te volgen. Zeer tevreden met mijn behandeling door Sense (Ainsley).

Boomstraat 118

5038 GV Tilburg