Great product and service

Great product and service

• Ervaring met: Aluminium serre

Goed advies en zeer correcte levering!

Busscher Serre Bouw heeft ons vakkundig advies gegeven voor een vouwwand. De verkoper kwam zeer vakkundig over! Tijdens de verbouwing heel plezierig samengewerkt met de aannemer en perfect opgeleverd.

Goede voorbereiding en uitvoering

Duidelijk proces van eerste oriëntatie tot en met het laatste afwerkstripje

• Nazorg en garantie
  • Ervaring met: Serre aanbouw

Wauw!

Wat een prachtige serre aanbouw hebben wij nu thuis! Fijne en super goede service! Zelfs onze lamp, waarbij een aanpassing gedaan moest worden om het hangend te krijgen in onze lichtstraat, werd opgelost en opgehangen. Van de serre gaan we het hele jaar door heel veel leef plezier hebben. Bedankt!

• Nazorg en garantie
  • Ervaring met: Vouwwand, Serre aanbouw

Super tevreden en blij met de mooie vouwend en lichtstraat

Busscher serrebouw is in alles een fijne partner gebleken voor zowel advies, plaatsing als nazorg. Wij zijn erg tevreden en blij met de mooie vouwwand en de lichtstraat door de vakmensen van Busscher geplaatst. We zullen Busscher serrebouw zeker aanraden bij geïnteresseerde mensen.

Wéér een mooie vouwwand!

Voor de tweede keer gekozen voor een vouwwand bij Busscher en voor de tweede keer helemaal naar wens!

vakmensen, professioneel en vriendelijk

Onze aannemer had alles verkeerd gedaan ondanks de aanwijzingen van Busscher. Busscher heeft alles heel professioneel voor zover het mogelijk was opgelost!

• Ervaring met: Vouwwand

Van begin tot eind helemaal top! Goede communicatie en top vakmensen die het kwamen plaatsen!

• Ervaring met: Anders:

Kwaliteit vakkennis goede communicatie oplossingsgericht

Tijdens onze verbouwing van 9 maanden veel vaklui over de vloer gehad. De firma Busscher Serrebouw stak bij alle andere bedrijven er met vlag en wimpel bovenuit! Vriendelijke meedenkende vaklui die zo secuur werken als of het hun eigen huis is! Absolute aanrader, mocht u een vouwwand zoeken de NUMMER 1!

Super!

Zeer goede ervaring met Busscher. Goede communicatie en service. Geweldig product. Wij zijn zeer tevreden en zullen ze zeker aan te bevelen.

• Ervaring met: Vouwwand

Zeer professionele en klantvriendelijke behandeling

Onze ervaring met Busscher is zeer positief. Altijd bereikbaar en oor voor onze opmerkingen. Personeel is zeer vriendelijk, klant- en servicegericht. Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe serre die precies zo uitpakt als beloofd.

• Nazorg en garantie
  • Ervaring met: Aluminium serre, Vouwwand, Serre aanbouw

Fantastische pui

Goeie service en prachtige pui!

Very professional, highly recommended

Busscher Serre Bouw helped us after very bad experience with with another company. The quality of their works and products is high and Martijn is a very nice person.

• Nazorg en garantie
  • Ervaring met: Serre aanbouw

Fantastisch product gemaakt door professionals met passie

Het contact en de samenwerking met Busscher was zeer prettig. Martijn en zijn medewerkers hebben met een enorme bak kennis en passie onze woning verrijkt met hun vouwwanden. Ze geven goede adviezen en denken goed mee. Dankzij hun begeleiding en fijne samenwerking met onze aannemer verliep onze verbouwing en het installeren van de vouwwanden vrijwel vlekkeloos. We genieten dagelijks van dit fantastische product.

Top!

Goede uitleg en voorbeelden, Er wordt meegedacht voor mooi resultaat en de planning klopt . Alles in 7 dagen helemaal netjes klaar. Kwaliteit is goed, het is wel een dure Investering voor kwaliteit van leven. Wij genieten dagelijks van het mooie uitzicht op het weiland en bos met reeën, hazen, paarden etc.

• Ervaring met: Minimalistische schuifpui, Anders:

Perfecte service!

Busscher heeft het gedurende het gehele traject top service geleverd. Daarnaast een fantastische serre opgeleverd. Betrouwbare, vriendelijke en kwalitatieve partij!

Service en kwaliteit

Onze nieuwe serre is klaar en we zijn er heel blij mee. Drie panelen met triple glas in het dak en een driedelige vouwdeur gaan ons veel comfort en een goede isolatie opleveren. Vanaf het eerste contact tot en met de laatste afwerkingen was de samenwerking met Busscher serrebouw en de medewerkers uitstekend. Een perfect team van mensen dat met ons mee dacht met een prachtig eindproduct als resultaat Bedankt allemaal.

• Ervaring met: Aluminium serre, Vouwwand

Zeer goede service en vouwwanden van hoge kwaliteit

We zijn zeer positief over Busscher Serre Bouw. Het contact met alle werknemers was zeer prettig, de planning was perfect en de vouwwand is vakkundig geplaatst. We hebben al veel plezier van de vouwwand gehad. Hij is zeer soepel te openen en te sluiten. Een aanwinst voor ons huis.

• Ervaring met: Vouwwand

Heldere afspraken en vakwerk afgeleverd

Vanaf bezoek showroom tot oplevering is alles perfect verlopen. Wij zijn heel blij met het resultaat

• Ervaring met: Minimalistische schuifpui

Professionele partij met focus op tevreden klant!

Hoort zegt het voort!! Bij Busscher moet je wezen voor’n prachtige serre!!

Mooi product en ontwerp

Heel tevreden over de kwaliteit van afwerking en het oplossen van problemen tijdens het plaatsen

• Ervaring met: Minimalistische schuifpui

Mooi product, zorgvuldige levering door TOP team.

Inmiddels hebben we de pui een aantal maanden in gebruik en heeft hij al een aantal stormen goed doorstaan. We genieten elke dag van het vele daglicht en de soepele bediening. Nog steeds erg blij met de CERO.

Top!

Goed ontvangst bij eerste kennismaking. Persoonlijk. Goed mail en belcontact. Het plaatsen was netjes en vakkundig. Er moest nog wat nawerk gedaan worden maar ook dat is goed en netjes gedaan. Topbedrijf.

• Ervaring met: Anders:

Heel fijn bedrijf om mee in zee te gaan

Busscher Serre Bouw heeft een serre van 1,75 m breed en 8,5 m lang tussen ons huis en het bijgebouw geplaatst, Wij begonnen met de planning net in de corona-periode en hadden daarom te maken met enorme drukte en extreem lange levertijden. Ondanks deze omstandigheden heeft het bedrijf (na een fout die professioneel werd opgelost) een prachtige serre neergezet waarvan wij elke dag genieten. Het was een complexe constructie omdat het enorme precisie vergde om de serre perfect tussen de bestaande muren in te plaatsen. Ook de waterafvoer was een uitdaging die geslaagd is. De monteurs waren vakbekwaam, zorgvuldig, gingen altijd met ons overleggen en de service achteraf was boven verwachting. Zeer aan te raden!

• Nazorg en garantie
  • Ervaring met: Aluminium serre, Vouwwand, Serre aanbouw

Top bedrijf

Twentse nuchterheid. Geen babbels maar aanpakken

Laagsestraat 10

7631 AM Ootmarsum