Excellent

The translation process was super smooth and very professional.

prima service

marketing flauwekul

Met de garantie van de laagste prijs was mijn verbazing groot . Niet bepaald (...) in de vergelijking met beedigde vertalers elders. Gevraagd op een beroep op deze garantie niet een bepaald volwassen antwoord gekregen. Marketing kreten hebben ook een juridische betekenis beste heren en dames , ter kennisgeving.

super

helder, snel, kwalitatief goed en vooral erg voordelig.

Prima vertaling

Snelle vertaling, scherpe prijs, zoals altijd.

Snel en vakkundig

Wij wilden op korte termijn een adequate vertaling hebben van een rapportage. Translation Kings bood gunstige tarieven en had de vertaling snel voor elkaar. Daarnaast prettig contact wat wij ook op prijs stellen. Aanrader.

Snel, kwaliteit en betaalbaar

Supergoede service, snel geleverd, kwalitatief goede vertalingen en in vergelijking tot andere vertaalbureaus betaalbaar.

Perfecte vertaling binnen no-time

De vertaling van Translation Kings is snel geleverd en zonder fouten. Erg tevreden over! Ook het proces van betalen, vertaling verzenden etc verliep soepel.

Ik ben zeer tevreden van de erg snelle service. Ik heb zowel teksten laten vertalen van Nederlands naar Frans , als Nederlands naar Engels. Ik heb nog enkele kleine aanpassingen gedaan in de Engelse vertaling.

Zeer goed en snel

Over Translation Kings ben ik zeer tevreden. Offerte werd snel geleverd, de administratieve afhandeling ging goed en de kwaliteit van de Engelse vertaling van mijn document is van goede kwaliteit. Het gehele proces duurde twee dagen. In vergelijking met andere vertaal buro's is de prijs/kwaliteit verhouding zeer goed. Patrick Weemering

Uitstekende ervaring

Ik moest een lastig juridisch document vertaald krijgen van het Engels in het Nederlands. Ik had goede verhalen gehoord over Translation Kings, maar was toch zeer positief verbaasd toen ik het vertaalde document ontving. Ziet er uitstekend uit!

Zeg wat je doet en doe wat je zegt

Zowel privé als zakelijk heb ik met TK kennisgemaakt. Van het begin tot en met de uiteindelijke oplevering een heldere communicatie. Het eindproduct is met zorgvuldigheid (en zo hoort dit ook te zijn) afgeleverd. De snelheid waarmee stukken (vertaald) worden geretourneerd is binnen hetgeen afgesproken is. De kwaliteit van de aangeleverde stukken is van uitstekende kwaliteit.

Nette vertaling maakt goed gebruik van Duitse technische vakjargon. Prijs is in vergelijking met andere aanbieders zeer netjes.

Quick & sound delivery! Good job!

Thank you very much for your quick delivery & for the great job in this translation project!

Ik werk al enkele jaren samen met Translation Kings en kan daar niet negatiefs over vertellen. De prijs kwaliteit verhouding is goed. Wordt goed gereageerd zelf telefonisch wat vandaag dag al bijzonder is. Ik adviseer regelmatige andere bedrijven aan voor een samenwerking omdat het gewoon af is wat ze doen

Vriendelijk, goed & snel -de perfecte combinatie!

Vriendelijk en frequent contact, snelle reacties (offerte & bevestiging), een goede en wederom snelle vertaling!

De vertaling is in korte tijd en naar volle tevredenheid voltooid.

De vertaler kon vrij snel na het verlenen van de opdracht starten en heeft de vertaling tot een voor ons zeer acceptabel resultaat weten te brengen. Goede vertaling, ook technisch inhoudelijk op de hoogte.

Goede snelle service

Had een vertaling nodig van een document, die ik zeer snel nodig had. Translation Kings kon snel leveren. Prima service en dienst.

Na een helle vriendelijke telefoon gesprek met werknemer wie me alles uitlegde hoe ze te werk gaan na offerte te hebben aan gevraagd Klop meteen dat ze echt de laagste prijs hanteren ik had me juridische vertaling voor me bedrijf spoedig nodig en ze beloofde dat het binnen de 2 dagen klaar zou zijn waar ik ook om vroeg en de belofte kwamen ze ook ruimschoots zeker aanrader voor wie vertaling nodig heb

Snel en secuur

Ik heb de service van Translation Kings nu al een paar keer gebruikt voor mijn videoproducties. Zowel voor een Franse als 2 Engelse vertalingen. De wijze waarop ik snel een offerte kan aanvragen werkt erg goed. De vertalingen zijn erg goed. En de mogelijkheid de video mee te sturen zodat ze weten wat voor onderwerp het is, is ook top. Ook vaktermen zijn geen probleem voor de vertalers. De looptijd is ook snel, alle 3 de keren binnen 2 werkdagen de vertaling binnen. Ik ga ze zeker vaker inschakelen.

Perfect geregeld

Vanaf het moment dat onze vraag is gesteld, gelijk goed telefonisch contact en offerte. Na 1 dag alles goed aangeleverd.

Een spoedklus is prima behandeld en binnen 24 uur gereed! Prima service!

Klasse vertaling, super snelle service, goeie prijs

Jullie zijn snel, vriendelijk en leveren goede vertalingen! Een 10 zou betekenen dat het niet beter kan, vandaar dus de 9 :p.

Duidelijke afspraken, communicatie was ook goed, vertaling op tijd geleverd.

Correct en professioneel

Wederom een correcte vertaling binnen een korte termijn opgeleverd.

Binnengasthuisstraat 150

1012 ZG Amsterdam