Heel snel en efficiënt

Wat me heeft verbaasd is de efficiënte administratie en ook de snelheid van de vertaling.

Boven verwachting, zeer goed.

Onlangs heb ik een vertaling laten uitvoeren door Translation Kings. Het betrof een juridisch (bedrijfs-)document. De offerte was zeer snel, binnen 15 minuten en na acceptatie en betaling van mijn zijde, had ik de vertaling de volgende dag al in bezit. De kwaliteit was uitstekend en ik niets dan lof voor dit bedrijf.

Snelle en kwalitatief goede service

In mijn laatste project had ik per direct een vertaling nodig. Er werd zeer snel gereageerd met een persoonlijk telefoontje om deadline af te spreken en de vertaling werd op tijd afgeleverd en met een kwalitatief goed resultaat. Kortom, ik ben zeer tevreden over snelheid en kwaliteit waarbij de prijs ook niet tegenvalt.

Snel en correct!

Ik vroeg een offerte aan voor het technisch vertalen van een manual van het Engels in het Spaans en Frans. De offerte zat binnen een half uur in mijn mailbox. Na een simpel akkoord op de knop in de mail, werd de vertaling in gang gezet. Deze was echt super snel binnen! De communicatie verloopt zeer snel, vlot en correct, heel klant vriendelijk. Na een betaling gedaan te hebben kreeg ik de vertaling direct met een link binnen. De vertaling kan ik inhoudelijk niet controleren, anders had ik het niet hoeven vertalen ;-) Prijs kwaliteit verhouding is heel goed. Aanrader voor wie een vlotte vertaling wenst tegen een goede prijs.

Voor een lage prijs een hoge kwaliteit vertaling binnen 24 uur

Binnen 20 minuten na mijn offerte aanvraag kreeg een prijsopgave, die lager was dan andere offertes. Ik heb direct betaald via Ideal en de volgende dag was de vertaling al binnen. Ben zeer tevreden over deze juridische vertaling in het Engels.

Heel fijn, snelle response!

Fijn om zo snel te kunnen schakelen. Dank voor jullie vertaling. Snelheid en kwaliteit gaat hand in hand bij dit bureau. Ze reageren bijzonder snel en mijn vertaling kon ik al in drie dagen tijd ontvangen. Fijn bureau!

Zeer goede en snelle service

De service van TranslationKings is ontzettend snel. Al een aantal keer gebruikt gemaakt van de vertaalservice en altijd snel geholpen. Ook deze keer in 1 dag tijd weer vertalingen naar 3 verschillende talen terug gekregen. Kwaliteit van de vertalingen is normaal gesproken goed, dus dat zal ook deze keer wel weer het geval zijn.

Een supersnelle en zeer correcte service

Er wordt snel geleverd zoals beloofd en de vertaling was van een uitstekende kwaliteit.

Snelle service en uitstekende vertaling

Translation kings is uitstekend in staat om ons vakjargon om te zetten naar de Duitse taal. Wij maken graag gebruik van hun snelle service en uitstekende vertalingen.

Vlot vertaald, erg professioneel!

Ik had hulp nodig bij de vertaling van een aantal teksten in het Duits, Frans en Engels. Ik ben goed geholpen en ben erg tevreden. Goede service, ik kom zeker terug.

Snelle service bij onze spoed opdracht

Professioneel telefonisch contact. Snelle reactie op mijn online offerte aanvraag en erg goed geholpen met de vertaling van onze spoed opdracht!

Snel en volledig

Zoals altijd een snelle vertaling van goede kwaliteit.

Supersnelle service

Doorheen verschillende bedrijven, ADenergy, SD-Technics, Cobeltab... werk il al meerdere jaren samen met Translations Kings. Nooit had ik een negatieve ervaring. Een offerte aanvraag doorheen de website of doorheen mail werd altijd binnen 30 minuten beantwoord. De opvolgingen en feedback zijn ook héél perfect. Wanneer de offerte online is goedgekeurd dan ontvang je meteen een mail dat de vertaling van start is gegaan. Vervolgens krijg je een mail met de factuur en meestal binnen een tweetal dagen een mail met link naar de vertaling. Bovendien kun je er ten volste op vertrouwen dat de vertalingen mooi zijn gedaan. Soms is er hier en daar wel eens een aanpassing nodig, maar dit heeft dan eerder te maken met de business waarover het gaat. Een echte aanrader en niet duur!

Super service!

Al sinds twee jaar werken wij samen met Translation Kings voor diverse vertalingen. En dat bevalt goed. Afgelopen maandag hadden wij met spoed een vertaling nodig in het Duits. Gebeld met Anne en binnen 2 uur had ik de vertaling in de mailbox!

Gewoon echt super

Een topbedrijf waar je zelfs op zondag de documenten kunt aanleveren en de maandag erop is alles alweer klaar. Top geregeld.

Goed en snel

Al meerdere keren gebruik gemaakt van Translation Kings en altijd naar volle tevredenheid. Ook dit keer weer prima verlopen, de kwaliteit is goed en de vertaling werd snel aangeleverd.

Prima vertaling

Prima vertaling

Zeer snelle service !

Nog sneller dan beloofd kreeg ik van 13 verschillende artikelen de teksten in 5 verschillende talen.

Ondermaats, jammer!

Wij deden voor het eerst beroep op Translation Kings voor een vertaling van Engels naar Nederlands. Enerzijds dankzij de opvallend lage prijs en anderzijds dankzij de snelle levering. Later bleek dat de betaling rond moest zijn vooraleer we deze konden downloaden.. Vreemd, maar oke. Enige tijd later ontvingen we ons document. We waren zeer teleurgesteld toen we beseften dat die een exacte kopie bleek te zijn van de originele tekst en er geen aandacht was geschonken aan spreekwoorden etc. We hebben dit probleem besproken en hebben binnen de 24u een nieuwe versie gekregen. Beter, maar nog steeds beneden niveau. Niet voor herhaling vatbaar, helaas.

Gewoon helder en goed

Snelle offerte, goede communicatie en snelle levering van de vertaling tegen een scherpe prijs.

Snelle service en goede vertaling

We werken al jaren samen met Translation Kings, ze leveren hele snelle service en goede vertalingen. Kan ze dan ook zeker aanbevelen!

prettigen en snelle service

Contact met een medewerking van Translation Kings was prettig en duidelijk en de vertaling had ik de volgende dag in huis. Wat mij betreft een positieve ervaring.

ruim voldoende

Er is niet nacontrole gedaan, maar verder klopte de vertaling 80% wel.

Fantastisch

Beste, Wij zijn heel erg blij met de snelheid en de kwaliteit van de vertaalde documenten en zullen aankomende tijd nog meer documenten bij jullie aanleveren.

al verschillende vertalingen laten doen en tevreden over het werk en de snelheid, altijd fijn contact.

Binnengasthuisstraat 150

1012 ZG Amsterdam