Professionele vertalingen van hoge kwaliteit

TranslationKings Vertaalbureau heeft onze documenten efficiënt en professioneel vertaald. De kwaliteit van de vertalingen was uitstekend en we hadden geen problemen met de communicatie met het bedrijf. We zouden TranslationKings Vertaalbureau aanbevelen aan andere bedrijven en individuen die op zoek zijn naar kwalitatief hoogstaande vertalingen.

Duidelijke info kosten en deadline; goede vertaling

Snelle reactie op verzoek om vertaling; duidelijke inschatting kosten en datum oplevering vertaling. Ik vond de vertaling niet goedkoop maar heb ook niet veel referentiekader.

prima bedrijf

ik ben zeer tevreden met deze bedrijf en personeel . vriendelijk , je wordt snel en professioneel geholpen . ik heb allen positieve worden voor . vriendelijk bedankt en ga zo door !!!

Gemakkelijk, snel en goed.

Gemakkelijk, snel en goed. Alles wat je van een goede vertaling mag verwachten. Niet te duur.

Snel de vertaling die je nodig hebt

Als je snel een goede vertaling nodig hebt ben je wat mij betreft bij Translation Kings aan het juiste adres. De vertaling volgt na betaling snel in je mailbox.

Deskundige en snelle vertalingen met goede administratieve afhandeling

Wederom een goede vertaling aangeleverd. Snelle service. Ook fijn dat de vertaling werd gemaakt door dezelfde vertaler die eerder voor ons heeft vertaald en bekend is met het jargon.

Goede prijs en kwaliteit

Translation Kings levert goede kwaliteit vertalingen. Bij ons vorige vertaalbureau kregen wij nog wel eens vragen achteraf over zinnen of woorden die niet goed vertaald waren, maar bij Tanslation Kings hebben we hier geen problemen meer mee. Terwijl ze een stuk goedkoper zijn.

Snel, vriendelijk en goed vertaald

Via internet gevonden, maar snel professioneel en vriendelijk. Vragen werden snel en goed beantwoord en dienst binnen gevraagde termijn opgeleverd!

Snelle en accurate vertaling

Translation kings werkt snel en betrouwbaar. Je ontvangt je offerte binnen een uur en ze beginnen na akkoord gelijk met de vertalingen.

Snelle levering en tevreden klant!

Wij maken als bureau graag gebruik van de diensten van Translation Kings voor vertalingen voor onze klanten. Ook deze keer is het weer goed bevallen!

Binnengasthuisstraat 150

1012 ZG Amsterdam