Geweldig snelle en goed service

Eerder had ik al telefonisch contact gehad over voorwaarden, geheimhouding en procedure. Dat was heel prettig. Nu had ik 's avonds om 20.30 een bestand klaargezet voor vertaling. Voor 21.00 had ik al een offerte. Na betaling stond de vertaling de volgende dag in de middag al klaar! De vertaling was zeer goed (NL-EN), dus 5 sterren voor deze klus!

top!

Vertaling was precies zoals gewenst!

Snel en vakkundig

Dit vertaalbureau levert snel en goed werk. En ook tegen een schappelijke prijs. Prima service.

Goed en snel

Zoals altijd goed en snel. Er was een foutje gemaakt in de franse vertaling maar deze is snel en vakkundig opgelost.

In 1 woord: Duidelijk

Duidelijk, de aanbieding, het proces, de oplevertijd en ook de uiteindelijke vertaling. Er was 1 woordje wat een merknaam bleek te zijn. Na kort overleg is dit alsnog vertaald in zowel Engels als Russisch en naar volledige tevredenheid. De vertaling was zelfs 2 dagen eerder binnen dan gepland!

Begrip en geduld

Ik had enkele documenten die gedeeltelijk vertaald moesten worden en ik kreeg begrip van mijn probleem en meedenkende medewerker die ook geduldig mij afluistert en oplossing bied. Ook als ze bellen en navragen of we een beslissing hebben genomen vind ik zijn aanpak heel professioneel en klanten gericht. De 1 punt tot de beste score laat ik voor de toekomstige verbeteringen omdat er is altijd iets dat verbeterd kan worden( ook als ik het nu even niet zie)

Goede en snelle ervaring!

Na een snelle offerte met flexibele mogelijkheden voor het later overleggen van bepaalde details kreeg ik de bestanden netjes voor de deadline binnen. Erg tevreden over deze service.

Snelle service voor een redelijke prijs

Snel een offerte gekregen met een scherpe prijs. Na akkoord is alles netjes binnen de aangegeven termijn opgeleverd.

Prima service, goed tarief, snel en adequaat

Constante kwaliteit

Ik maak al vele jaren gebruik van Translation kings. De prijs en kwaliteit zijn altijd goed.

Snel, professioneel en adequaat

Bij het zoeken van een professioneel vertaalbureau bij Translations Kings uitgekomen. Binnen een kwartier na opvraag van de offerte al reactie. Vervolgens de tekst binnen twee werkdagen keurig vertaald in mijn mailbox. Eigenlijk alles wat je van een professioneel vertaalbureau verwacht is uitgekomen. Zal zeker vaker van de diensten gebruik maken.

Komen na wat ze beloven

Heldere communicatie. Duidelijke offerte binnen onafzienbare tijd. Na accoord vertaling ruim binnen afgesproken tijd geleverd. Helemaal goed. Ik weet waar ik volgende keer als eerste check!

Perfecte werk geleverd

Snel duidelijk betrouwbaar en goed werk geleverd klasse

snel en voordelig

Alles prima en snel geregeld. Wij zijn weer voorzien van nieuwe taal voor ons integriteitstool. www.diis.nl

Wederom goed geregeld

Altijd correct en in orde. Duidelijke communicatie en snelle levering.

Super kwaliteit, nauw contact en verstand van gespecialiseerde sectoren!

Bij Munckhof Fruit Tech Innovators hebben wij een viertal instructievideo's laten vertalen. Na het voldoen van de factuur werd gelijk de opdracht voor het vertalen naar Duits en Engels opgeleverd. Nu kunnen Duitstalige en Engelstalige klanten en dealers over de hele wereld eenvoudig video's van onze Pluk-o-trak bekijken.

Fijne communicatie, snelle (re)actie en prima vertaalwerk!

Ik had met spoed een vertaling nodig. Dit is binnen een paar uur tegen lage kosten geregeld. Nina van Translation Kings heeft mij goed geïnformeerd en nam contact op zodra de vertaalde documenten klaar waren. Het vertaalwerk zelf was ook prima.

Super goede ervaring met de vertaling. Snel opgeleverd en perfect vertaald in de form waarop wij het graag gewild hadden.

Kwalitatief hoogstaande Duitse vertalingen en snelle oplevering

Erg tevreden met de aangeleverde vertalingen in het Duits. De vertaling was binnen drie dagen na aanlevering binnen en foutloos.

Gestroomlijnde organisatie

Normaal gesproken gebruiken wij een ander bureau maar voor de prijs toch maar eens elders gekeken. En Translations Kings gevonden. Wat een ontdekking. Transparante mails en supersnelle gedigitaliseerde doorloop van de aanvraag. En bijna 300 euro goedkoper dan ons vaste adres. En uiteraard, de vertaling NL/ENG is goed uitgevoerd. Ik kom hier zeker terug.

top service

goede en snelle service

Prima!

De offerte aanvraag werd snel opgevolgd. Vier dagen na ons eerste contactmoment, ontving ik de betaling.

Goede service!

Goede service en snelle tekstproductie. Hartelijk dank weer!

Prettig contact met snelle levering en goede resulaten

De klantbeleving bij Translation Kings was top! Ze hebben een fijne website met duidelijke vooraf zichtbare prijzen, reageren snel op vragen en ze leveren ook snel en kwalitatief uitstekende vertalingen.

Snelle en fijne service

We maken regelmatig gebruik van de service van Translation kings en zijn altijd heel tevreden. De communicatie is vlot en ook het periode van levering is vaak binnen 1 á 2 dagen! Of het nu gaat om een simpele vertaling tot complexere stukken, hier ben je zeker aan het juiste adres. Zeker een aanrader dus!

Binnengasthuisstraat 150

1012 ZG Amsterdam