Snel en betrouwbaar

Een snelle vertaling van een zakelijke rapportage. Van Nederland naar zakelijk Engels (brits).

Snelle en goede kwaliteit

Translation Kings doet wat ze zeggen dat ze doen. Snel en duidelijk met kwalitatief goede vertalingen. Wij zijn ontzettend tevreden.

Het vertaalbureau Translation Kings daar ben ik zeer tevreden over. Bij het geven van opdrachten kan je zelf invullen wat er op je factuur moet staan betreft je eigen gegevens van je bedrijf. De vertaling wordt zeer snel geleverd. De vertaling is zeer professioneel. De prijzen zijn zeer goedkoop voor een goede professionele vertaling. Als de vertaling naar mij wordt opgestuurd waar ik de link van kan openen en ik geef aan dat ik ze niet kan openen, dan stuurt het vertaalbureau Translation Kings de documenten in Word document op per mail. Zeer tevreden een dikke 10. Mark van de Weg

Correcte vertaling binnen afgesproken tijdstermijn

Translation Kings heeft correct werk afgeleverd

Snel, vakkundig, en uiterst voordelig!

Ik heb al vaker gebruik gemaakt van de diensten van Translation Kings. Zowel beëdigde vertalingen, als ook gewoon, altijd zeer snel een volledige offerte en na betaling gaan ze meteen aan de slag. De laatste keer had ik binnen twee dagen de vertaling binnen! Ik raad Translation Kings zeker aan!

zeer betrouwbaar, ervaren en snel van oplevering.

Mijn ervaring omschrijf ik als zeer prettig, deskundig en een solide organiatie. Een makkelijke procedure om een vertaling aan te vragen en binnen 2 a 3 werkdagen wordt aangevraagde vertaling in welke taal dan ook geleverd. Ik zou zeker Translation Kings aanbevelen bij een ieder.

Kwalitatief goede en snelle service!

Fijne communicatie en een goede en snelle service!

Hele snelle en goede vertaling!

Translation Kings heeft mij zeer goed en snel geholpen met het vertalen van mijn wetteksten. De tone of voice en schrijfstijl zijn mooi doorgevoerd in het Engels en Duits. Super!

Snel en correct

Snel geregeld. Uploaden, Deadline invoeren en keurig op tijd mail terug!

indrukwekkend

Binnen half uur offerte op de mail en na acceptatie en betaling factuur zeer snelle levering van prima vertalingen. Zeker een aanrader.

Vlotte en goede service

Vlotte en goede vertaalservice voor een prima prijs. Qua taal weinig op aan te merken. Als verbeterpunt zou ik meegeven om te zorgen dat de lay-out meer overeenkomt met het origineel. Daarnaast waren niet alle woorden vertaald, maar was het ook een type document waarin veel woorden verspreid stonden op de pagina in een indesign format. Verder prima.

Een fijne snelle levering

Een kwalitatief goede levering van de vertaalde producten

Goede en snel het gewenste resultaat.

Hele prettige communicatie en wanneer je vragen hebt gaan ze hier zorgvuldig mee om, zodat het eind product perfect naar je wens is.

Perfecte vertaling, snel geleverd

Ik vond de dienstlevering van Translation Kings erg fijn. Ik had de vertaling zeer snel binnen (van Nederlands naar Brits), en de kwaliteit is perfect.

Ik kreeg direct reactie en een offerte, na het plaatsen van mijn vraag. De vertaling is binnen enkele dagen afgerond en was goed gedaan dus ik ben heel tevreden.

Duidelijk, eenvoudig en snel!

Ik heb op vrijdag een aanvraag ingediend en deze had ik op dinsdag ochtend alweer terug! Het aanvragen is heel eenvoudig; mailtje sturen, je krijgt een mail terug met de kosten, daarna moet je de factuur bevestigen (ondertussen gaan zij al bezig met de vertaling) en zodra er betaald is (en de vertaling natuurlijk klaar) krijg je het terug gestuurd!

Snelle service

De vertalingen die ik nu de afgelopen maanden heb neergelegd (NL - UK) worden snel en professioneel opgepakt. Ook is er contact geweest m.b.t een strippenkaart waar wij op in zijn gegaan. Maakt het voor de rest van onze organisatie ook makkelijker om een vertaling neer te leggen.

Fijne partij voor een snelle vertaling

Engelse teksten naar het Deens laten vertaling. De opdracht was binnen 3 werkdagen voltooid dus zeer tevreden.

Zeer snelle en accurate vertaling

Zeer goede ervaring met Translation Kings. De vertalingen worden erg snel aangeleverd. Ook wanneer er afbeeldingen met teksten in het bestand zitten worden deze meegenomen in de vertaling en dit wordt ook overzichtelijk aangeboden.

Makkelijk en snel!

Makkelijk en snel geregeld. We gaan zeker vaker gebruik maken van Translation Kings.

Snel en met gebruik van de juiste terminologie

Heb weer een prettige ervaring gehad met Translation Kings. Er werd snel geleverd en met inachtneming van de juiste ICT-terminologie. Graag tot de volgende keer!

Geweldige Service!

Op redelijk korte termijn heeft Translation Kings voor ons een twintigtal documenten vertaald. Zelfs afbeeldingen hebben ze meegenomen in de vertaling. Wij zijn super tevreden met de service en de snelheid. Ook de vertaling is super goed gedaan. Voor een volgende keer weten wij waar we moeten zijn voor de vertaling.

Vriendelijke service en snelle levering

Vanaf het aanvragen van de offerte tot aan de oplevering is het heel eenvoudig en duidelijk om de vertaling in orde te laten maken. De vertalingen zijn naar wens en worden snel geleverd. De opleverdatum wordt altijd nagekomen en bij vragen of (extra) verzoeken wordt er vriendelijk meegekeken. Ik ben zeer tevreden en blij met Translation Kings!

Nette en snelle werkwijze

Ik vind dat er snel wordt gereageerd en een goede prijs wordt geboden!

snel, correct en op eenvoudige manier aan te vragen

Ik ben zeer tevreden over de geleverde diensten en de snelheid waarmee een vertaling aangeleverd wordt. Na betaling van de ontvangen factuur zijn gewenste vertalingen in de meeste gevallen binnen 2 dagen in ons bezit. Is er iets niet duidelijk dan worden we op een zeer correcte en efficiënte manier te woord gestaan en geholpen. Hoop nog lang gebruik te mogen maken van de diensten van Tranlationkings.

Binnengasthuisstraat 150

1012 ZG Amsterdam