Onze bruiloft op De Beukenhof werd een zeer geslaagd feest voor ons en onze 120 gasten. Iedereen voelde zich welkom, de accommodaties zijn prima en zowel de catering als de begeleiding was top.
Prima locatie prijs/kwaliteit verhouding prima zal het zeker aanbevelen in mijn omgeving .
Hartelijk, gastvrij, flexibel
We hebben het enorm naar ons zin gehad en zijn erg tevreden over de communicatie en hoe alles gelopen is. Het is erg sfeervol, het eten was goed en dit heeft zeker bijgedragen aan het prachtige congres wat we gehad hebben!
We zijn zeer tevreden over jullie inzet!!
Dank voor de gastvrijheid en flexibiliteit !
Beukenhof is duidelijk ingespeeld op grote groepen en trainingen/cursussen. Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Slaapkamers bieden weinig comfort maar dat hindert niet.
Uitstekende verzorging van familiefeest, goede communicatie en, in combinatie met een uitstekende kok en leuk personeel, absoluut het aanbevelen waard.
We hadden een heel gezellig verjaardagsfeest met 85 personen in de feestzaal
Het smakelijke met veel zorg bereide vegetarisch eten, het weghalen van de vloerbedekking in de kapel ( => geen last van stof) en dus een gedweilde vloer met alle zorg erom heen. hielp ernom mee om ons silence retreat een bijzonder succes te worden. Hiervoor onze hartelijke dank, mede namens alle deelnemers en de internationale teachers en Swamis
Een goede 1/2 week gehad. Voor studenten is het vervoer van en naar Beukenhof een knelpunt. Vervoer door belbusjes is lastig als er geen eigen busdienst wordt georganiseerd. Bord met wat een bepaalde dag op het menu staat, zou informatie aan studenten helpen. Er is zeer goed rekening gehouden met de diverse diëten van de studenten.
Busvervoer vanaf station Den Bosch is altijd te regelen door Beukenhof. Tip voor de volgende keer.
Tweedaagse training gehad in het "klooster", beschikking over eigen trainingsruimte, een woonkamer en een eigen bar met buitenterras. Is ons heel goed bevallen, trainingsruimte zou wat meer aangekleed kunnen worden. Eten was uitstekend verzorgd, met name overheerlijk zelf te snijden brood. Kortom waar voor het geld!
Wij zijn al jaren uitzonderlijk tevreden met dit bedrijf. Flexibiliteit, vrijheid, gezellige en mooie binnen- en buitenruimten tezamen met lekker eten en prima bedden.
Ons verblijf was net als voorgaande jaren weer prima verzorgd. Blijft voor ons een uitstekende lokatie om ons brugklaskamp uit voeren.
Prima tweedaagse gehad met mijn Masterstudenten. Verzorging is prima. Kamers zijn vrij eenvoudig/sober. restaurant etc. is prima. Prettig is ook dat je je eigen bar hebt voor je groep.
We hebben een heerlijk weekend gehad. De bbq op vrijdag was super.
Ideale plek voor vele soorten vertier en educatie. Voor het eerst waren we te gast in 1999/2000. We zijn nooit teleurgesteld in welke vorm dan ook. Dank Henk en team!!
Capucijnenstraat 46
5074 PJ Biezenmortel