Prima locatie die we alweer 5 keer hebben bezocht. Eten /bediening steekt met kop en schouders boven eerdere bezochte locaties uit. Totaal team erg enthousiast en vriendelijk. Kortom aan te bevelen voor eenieder
We hebben een heerlijk weekend gehad mede met dank aan jullie. Bedankt!
Ben zeer tevreden over hun behulpzame houding, goede eten en goede ontvangst.
We hebben een buitengewoon prettig weekend bij jullie gehad. De ontvangst was hartelijk en de kok en al het andere keukenpersoneel erg hulpvaardig. Het was fijn dat we toch in de eetzaal konden eten.
Vereniging Trager Approach Nederland heeft voor de derde keer met veel plezier een weekend doorgebracht.
Hoi Jan, Er waren 24 slapers en 12 slaapkamers, hoezo met 6 op een kamer?
Wij hebben het als een topweekeinde ervaren.
Prima ontvangst en goede faciliteiten beschikbaar. Fijn dat ons programma met daarbij onze wensenen direct werden doorgesproken.
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Goede service, fijn contact via telefoon om last minute wijzigingen/aanpassingen door te kunnen geven.
Superfijne locatie om te verblijven. Sfeer en eten alles top!
gastvrijheid, Bart de kok!!!!
vriendelijke ontvangst, meteen terzake en duidelijk. Meedenkend. Naambordjes-bewegwijzering! Soepele omgang met aanpassing gewenst tijdstip voor de maaltijd.
Het is een heerlijke ontspannen sfeer en hele fijne service. Gezellige kok.Goed ontbijt en warm buffet. Dus zeer tevreden en zeker het terug komen waard.
Wij boeken al sinds 1995 bij Beukenhof en zijn elk jaar verrast over de verbeteringen betreffende het gebouw, het eten, de aankleding etc. Beukenhof elke keer beter!
directe contact met organisatie en flexibiliteit
Goede verzorging (zeker ook door Bart) Niet moeilijk m.b.t. afspraken over planning / opruimen e..d. Kwaliteit hapjes zeer goed
Capucijnenstraat 46
5074 PJ Biezenmortel