eten zeer goed gezellige sfeer in het gebouw
Positieve uitstraling van de accommodatie zelf. faciliteiten zoals audio en video beschikbaar. Vaste internetverbindingen beschikbaar.
Hallo Jacco, Wifi staat nummer 1 op onze aktielijst, we gaan ermee aan de slag.
De algehele sfeer is geweldig. De prijs kwaliteitverhouding is echt in orde. Het is allemaal netjes en goed georganiseerd. Gewoon een echte aanrader voor groepen, ook met kinderen. Het was voor ons de tweede keer en we komen zeker terug.
Sfeer en ligging van de locatie zijn perfect voor een relaxed samenzijn met familie (met kleine kinderen) en vrienden. Ook de flexibiliteit is prima. Hier zit je niet vast aan midweek of weekend arrangementen. De slaapkamers zijn prima en erg leuk voor kinderen door de hoogslapers. Ook het koken voor mensen met een allergie of dieet is geen punt.
vriendelijkheid en openheid van iedereen
Enorm flexibel en denken mee met de organisatie van de activiteit. Als je vragen hebt word je gelijk geholpen.
mooie locatie, mooie ruimte
De Beukenhof is al jaren onze gastheer voor onze Tangogemeenschap. Geen enkele acomodatie leent zich zo goed voor onze activiteiten als de beukenhof.
het was een super geslaagd feest mede door de accommodatie en het heerlijke eten.
Prima contact voldoet iedere keer weer aan onze soms rare eisen,open voor klachten die direct hersteld worden bv warm water. Uiterst vriendelijke ontvangst kortom prima
De service is er goed. Prettige en deskundige medewerkers. Heel mooi gebouw, zeer sfeervol.
Capucijnenstraat 46
5074 PJ Biezenmortel