Fijn weekend in comfortabel huis in een mooie omgeving

We hebben een prachtig familieweekend gehad in De Eekhoorn. Mooie grote en toch sfeervolle kamer. Mooi uitzicht over het natuurgebied, waar je een heerlijke wandeling kunt maken. Zelfs de kerstboom ontbrak niet in de eetkamer. De keuken was ingericht met ruim voldoende attributen. We hebben niets kunnen bedenken wat er ontbrak.

Geweldig!

Hele fijne accommodatie met oog voor detail.Als welkom was er zelfs een mooie kerstboom.

Fijn huis in bosrijke omgeving

Ruime huis met een gezamenlijke woonkamer, ruime keuken van alle gemakken voorzien. Voor een ieder een 2 pers slaapkamer met eigen badkamer, tv. Overkapte buitenzit met vuurhaard. Geschikt voor familie weekenden. In de omgeving genoeg te doen!

Prettige, ruime locatie direct aan een natuurgebied: geweldig voor sportief en gezellig samenzijn

Heerlijk weekend gehad. Ruime keuken waar we met veel tegelijk maaltijden konden voorbereiden. Prettig overdekt terras, waar we een winterse bbq konden houden. De houtkachel hield ons warm en was sfeerverhogend. Binnen ruim plek voor spelletjes aan tafels, en bijpraten vanaf de banken. Frisse ruimtes. Industrieel ingericht. Smorgens konden we de schapen begroeten, wij hoefden niet meer in de auto te stappen nadat alle boodschappen waren ingekocht en geleverd. Mooie wandelroutes, goede bedden - het was top.

Super leuk weekend gehad op een mooie locatie

Prachtig huis. Gezellig ingericht. Erg compleet

We zijn nu 5 jaar achtereen op Nieuw Allardsoog geweest. Familieweekend 30 personen van jong tot oud. Altijd goed gecommuniceerd met receptie. Info altijd erg duidelijk. Prachtige wandel omgeving.

Wat een heerlijk huis en een fantastische omgeving

Met familieweekend hier doorgebracht. Het huis is groot genoeg om met z'n allen erin door te brengen zonder op elkaars lip te zitten. Daarnaast zijn we veel buiten geweest; op het volleybal- en voetbalveld en wandelen langs de gele route. Heerlijk!

Nette, prachtige accommodatie in een mooie omgeving.

Samen met mijn 2 zusjes, aanhang, kinderen en kleinkinderen een weekend verbleven in de accomodatie "de Fazant". Een nette ruime accommodatie met op iedere kamer een privé badkamer. Gezellig en huiselijk ingericht. Keuken van alle gemakken voorzien. Prachtige omgeving waar je heerlijk kunt wandelen. We zullen hier zeker nog een keer terugkomen ☺️

Zeer goede kwaliteit prijs verhouding

Prachtige kamers met eigen toilet en douche. Nette accommodatie. Prima organisatie Vele mogelijkheden op en rond het park.

Een zeer compleet resort met ruim voldoende badkamers en overige sanitaire voorzieningen.

Het resort is omgeven door een prachtig natuurgebied waar je heerlijk kunt recreëren. Door de ruime opzet kun je je binnen, als het wat minder weer is, ook prima vermaken.

Mooie accommodatie met 14 compleet uitgeruste kamers op een schitterende locatie

Zie hierboven.

Fantastisch

Goede afspraken, keurige accommodatie. Vriendelijke medewerkers.

Fantastische omgeving en perfecte lodge!

Fijn ontvangst en alles was zoals afgesproken geregeld! Eenmaal op locatie ruimtes waren allemaal netjes en ook de omgeving was fijn. Koken zoals naar behoren! Was gemakkelijk om voor alle gasten tegelijk eten te bereiden.

Prachtige plek

Prachtige locatie voor een familieweekend

Mooi en rustige omgeving en de natuur is prachtig om Bakkeveen.

Het verblijf in Nieuw Allardoog was prachtig in de natuur , wij verbleven in lodge De Das alles was gelijkvloers en het gasten verblijf was ruim en netjes. In en om Bakkeveen prachtige wandel en fiets natuur. Dit is zeker een aanrader voor grote groep mensen (16 tot 24 pers).

heerlijk weekend gehad

Wij hebben met onze vriendengroep al veel locaties bezocht. De fazant op Nieuw Allardsoog is zeer favoriet geworden. Slaapkamers met eigen badkamer heerlijk luxe. Verder was alles wat je nodig had aanwezig, op zaterdag een klein probleem. Geappt met een receptie medewerker en heel snel het probleem opgelost. De overkapping naast de lodge met de bbq en houthaard helemaal geweldig, we hebben er het hele weekend gezeten. Verder loop je zo de hei op en kan je een heerlijke wandeling maken. We komen vast nog een terug op deze locatie.

Genoten van een heel fijn familieweekend in Lodge De Fazant

Met onze familie, 23 leden, hebben wij genoten van een bijzonder gezellig weekend. Onze Lodge, De Fazant, voldeed prima. Ruim genoeg, goed ingericht, gezellige woonkamer en alles netjes. Fantastische buitenruimte en omgeving, grenzend aan natuurgebied, prachtig! Catering was ook goed, lekker en meer dan genoeg, voor een prima prijs. Eindconclusie: aanrader deze lodge!

Fantastisch huis en locatie

Midden in de natuur op super rustige locatie. Kamers hotelkwaliteit en gezellige woon/ eetkamer. Heel geschikt voor vrienden- of familieweekend. Veel mogelijkheden voor activiteiten in de directe omgeving.

Prima.

Mooie groepsaccommodatie.

Mooie locatie

Prachtig landgoed met veel wandelpaden en aansluiting op fietsroute netwerk. Rustige omgeving. Op fietsafstand van het gezellige dorp Bakkeveen. Lodge van alle gemakken voorzien. Uitstekend geschikt voor een familie-weekend. Wij komen zeker nog eens terug!

Wat een heerlijke accomodatie

Onze vriendengroep heeft genoten van de gerieflijke accomodatie De Das. Alles aanwezig voor een goed verblijf met een grote groep. Keuken prima uitgerust. Alle slaapkamers waren schoon en de bedden prima. Een heerlijk buitenterras en de omgeving is fantastisch om te wandelen en fietsen. Op het terrein zelf is er, naast veel rust en ruimte, een jeu de boules baan, groot sportveld, tafeltennis en een speeltuin.

Super.

Super. Misschien een airco hier en daar. Vooral op de vleugel naar het restaurant.

Perfecte familieweekend locatie!

Tijdens familieweekend verbleven in lodge de eekhoorn, alles was hier keurig voorelkaar! We zullen zeker terugkomen.

Perfect!

Bij aankomst opgemaakte bedden en een meer dan compleet uitgeruste keuken. Alles wat je nodig hebt is eigenlijk aanwezig. Lekkere ruime opzet en aan de rand van een gebied waar je een lekkere wandeling kunt maken. Wij hopen volgend jaar weer terug te komen!

Fijne plek voor grote groep mensen

Met 11 stellen een huisje gehuurd. Heel fijn huis met alles erop en eraan. Het was ook fijn dat de huizen ver uit elkaar lagen zodat we geen last van elkaar hadden. Communicatie was ook top!

Jarig van der Wielen Wei 6

9243SH Bakkeveen