Perfect verzorgd

Gastvrij en fijne accommodatie

Goeie communicatie en een goed verblijf in een mooi gebied

Verbleven met familie en vrienden. De accommodatie was zeer schoon wat het een prettig ontvangst maakte. Daarnaast verliep de communicatie erg soepel. Het huisje begeeft zich in een prachtig gebied met mooie wandelroutes het is zeker een aanrader.

Prima verblijf.

Goedemorgen, We hebben een prima verblijf gehad maar er zijn wel 2 aandachtspunten: 1. De vaat zoals wij die aantroffen was niet klaar voor gebruik, deze moesten wij wel een extra schoonmaak op loslaten voor gebruik. 2. Er waren ook kamers die niet goed schoon waren en zelfs een beetje stonken, 2 badkamers stonken naar urine. Ga ervan uit zo voldoende te hebben geinformeerd. Mvg Tom Kuijt

Heerlijke kerstweek gehad

Fijn huis, mooi aan de rand van de heide en prettige medewerkers

Luxe accommodatie in een prachtig natuurgebie

Wij zijn hier eerst met een vriendengroep geweest en dat is heel goed bevallen. Nu zijn we met de familie gegaan en ook dat was fantastisch. De kamers zijn heel stil en rustig, je kunt prachtig wandelen in de omgeving. Alles is aanwezig in de accommodatie, 2 vaatwassers, bar goed gevulde keuken. Alles wat je nodig hebt voor een fijn weekend.

Perfecte locatie met fijne wandelmogelijkheden, gezellig ingerichte ruimtes en goede bedden.

We werden zeer hartelijk ontvangen op deze mooie locatie, op een mooi landgoed met perfecte wandelmogelijkheden (helaas troffen wij veel regen, maar toch nog even kunnen wandelen). De gemeenschappelijke ruimte met daarin de open keuken is erg gezellig ingericht met planten, siervoorwerpen, theelichthouders en een grote tafel, perfect om met zijn allen aan te eten of spelletjes te doen. De keukeninventaris is zeer uitgebreid het enige waarvan er wel iets meer zou mogen zijn: wat serveerschalen en -kommen De kamers zien er ook gezellig uit met lekkere, opgemaakte bedden, een bureautje en tv. Een probleem dat we hadden werd na een belletje onmiddellijk opgelost. We hebben met onze familie van 14 personen een heerlijk weekend in Lodge De Das gehad en zouden deze locatie zeker aanraden.

Geweldige locatie vriendenweekend

Wij hebben met 14 volwassen en 13 kinderen een weekend genoten van verblijf 'de Eekhoorn'. Dit was een ruim verblijf waar de kinderen ruim baan hadden in het gebouw, lekker rennen en spelen in de gang en ruimte. De gemeenschappelijke ruimte konden we daardoor benutten om wat meer rust in te bouwen. Geweldige locatie, midden aan wandelpaden van de natuur. Mooie wandelingen gemaakt. Oven was helaas defect maar werd door de technische dienst voorzien van een nieuw exemplaar.

We hebben genoten van dit prachtige, gezellige huis.

Ons 55 jarig huwelijk hebben we met kinderen, kleinkinderen en een achterkleinkind in de Fazant gevierd. Een prachtige ruime en gezellige accommodatie. Iedereen was enthousiast over het huis en de omgeving. Extra idyllisch door de sneeuw.

Goede prettige accommodatie

Hebben een heerlijk weekend gehad in een geweldig huis waar alles voldoende aanwezig was.

Bij binnenkomst allemaal een kamer uitgezocht die voorzien van wc, douche en zo nodig een tv. Er was ruimte genoeg om met z'n allen te relaxen en spelletjes te doen aan de grote tafel. Ook waren bedden opgemaakt, lagen er handdoeken en voldoende toiletpapier. We hebben ons prima vermaakt in zowel binnen als in de omgeving waar we een heerlijke wandeling hebben gemaakt.

Mooie groepsaccommodatie van alle gemakken voorzien.

Prettige ontvangst. Gezellige woonkamer met haard. Praktische keuken, ruim voorzien van alle toebehoren die je nodig zou kunnen hebben. Mooie slaapkamers, lekkere bedden. Enige minpuntje is het douchescherm dat te kort is om de badkamer droog te houden. Mooi wandelgebied start direct vanuit de accommodatie.

Echt n geweldige locatie voor ons Crea Weekend

Prachtige locatie, met vriendelijk en behulpzaam personeel, mooie omgeving

Grote ruime groepsaccomodatie

Fijn contact vooraf aan ons verblijf bij deze accomodatie. Alles is heel ruim opgezet en fijn dat elke kamer een eigen badkamer heeft. De woonkamer en keuken zijn gezellig ingericht en alles is aanwezig qua keukeninventaris, erg prettig! Prachtige omgeving. De gangen en vergaderzaal maken het wel erg groot en wat minder gezellig, maar al met al een goede ervaring hier!

Fijn weekend

We waren er voor de tweede keer, en ook deze keer hebben wij genoten.

We waren voor de vierde keer in de prachtige accommodatie de Fazant. Het was schoon, gezellige inrichting, voldoende bestek, borden etc. Dus zeker een aanrader.

Een geweldige groepsaccommodatie

Een geweldige plek aan bos en heide. Vanaf de accommodatie loop je zo de heide op/ bos in De lodge is ruim en modern ingericht. Met keurige 2-persoons slaapkamers met eigen badkamer. Voldoende ruimte en voor alles is gezorgd: wc-papier in elke badkamer/toilet, keukendoek, handdoeken, afwasmiddel, handzeep noem maar op. Een echte aanrader!

Mooie omgeving

Fijne accomodatie met elke kamer douche en toilet. Hierdoor ideaal voor gezinnen.

Prachtige groepsaccommodatie

Wij hebben met onze vriendengroep een heerlijk weekend doorgebracht in de accommodatie De Das. De ontvangst was zeer prettig en de accommodatie van alle gemakken voorzien. De omgeving is heel mooi. Wij hebben ons zeer goed vermaakt.

Geweldige locatie

Wij zaten met een familie groep van 26 personen in de Eekhoorn. Wat een prachtige accomodatie met een ruime woonkamer en keuken en mooie slaapkamers met eigen sanitair en heerlijke bedden. In de woonkamer was een gezellige gaskachel. Verder was er een grote vergaderzaal waar je bv een pubquiz kunt houden op een groot scherm. De accommodatie ligt in een prachtig gebied met bos en heide.

fijn weekend met familie gehad

Heerlijk huis in prachtige omgeving

Wij waren op familieweekend in Nieuw Allardsoog, lodge De Eekhoorn. Met 18 mensen hebben we genoten van de fijne woonkamer met warme gaskachel, ruime open keuken en goed verzorgde slaapkamers. Het terrein grenst aan het bos en de heide, waar je prachtige routes kunt wandelen. Aanrader voor een familie- of vriendenweekend of werkuitje.

Fijne locatie voor een familieweekend

Zeer prettige locatie voor een familie weekend. Ruime keuken en een sfeervol ingerichte living. Een ieder kan zich terug trekken naar een prettige ingerichte slaapkamer met badkamer en toilet. Vele activiteiten in de omgeving en wandelen in een prachtige omgeving. Nieuw Allardsoog is voor een familieweekend een echte aanrader.

In een woord geweldig

Mooie logde en mooie locatie en vriendelijk te woord gestaan

Mooie accommodatie in een prachtige omgeving!

Mooie en praktische accommodatie in een prachtige omgeving! Fijne communicatie.

mooie locatie en accommodatie

we hebben met de familie een mooi weekend gehad, alles compleet en netjes en qua indeling en aankleding. We hebben er een heel goed gevoel aan over gehouden. en overwegen om wel weer een keer terug te komen

Jarig van der Wielen Wei 6

9243SH Bakkeveen