Ik vond het leuk om te doen, maar de instructeur vond ik erg stug en weinig motiverend. Het was is leuk geweest als hij tijdens zo'n eerste rit zegt wat goed gaat. Ik heb daar aan het eind expliciet naar moeten vragen. Heb dat niet als stimulerend ervaren. Als hij mij tijdens les ook gezegd had wat al (iets) beter of redelijk goed gaat, dan is dat goed voor mijn zelfvertrouwen. Zo'n allereerste keer op een vrachtwagen is best spannend voor mij. Ik sta hierdoor niet direct te popelen om bij jullie lessen te gaan volgen. Maar jullie hebben mooie vrachtwagens voor de lessen.
ik ben goed geholpen en ze denken met je mee
Ik ben zeer tevreden heb er verder niets op aan te merken
Jullie vragen onnodig veel lessen voor vrachtwagen rijbewijs c,terwel ik het ergins anders voor 9 lessen hebt behaald
Onze zoon hadden we bij een andere verkeers school aangemeld voor een T rijbewijs nadat hij 5 keer was gezakt. De 6 e keer was hij bij de zelfde examinator geslaagd.
Ik een keer mijn rijbewijs C en vervolgens rijbewijs CE kunnen halen dankzij de topper bij wesseldijk Erick Veldpaus, dank aan u.
Jammer genoeg te commercieel bezig, kennis is er wel maar geen interesse in leerling
Mijn eerste indruk aan de balie in Nijmegen was nogal onpersoonlijk. De man achter de balie was op zijn telefoon bezig en keek niet eens op. Toen ik na een poosje zijn aandacht had wist hij mijn vragen niet te beantwoorden. Het leek wel of hij niet voor jullie werkte.
Onderwijsmethode ouderwets.Niet positief maar ‘bestraffend.Leidde tot meer defensief en onzeker rijden ipv anticiperend en vlot.Na examen Total geen nazorg en geen inzicht /plan naar toekomst.Alleen’its up to you’
Fijne rijschool. Deskundige mensen, prettige sfeer
Mijn ervaring is zeer goed was echt zenuwachtig maar werd rustig van de instructeur een erg vriendelijke man
Zeer praktijk gericht door de ervaringen van de instructeurs. Rustige uitleg geeft vertrouwen in eigen kunnen.
Goede ervaringen met de rij instructeurs, goed materieel en ondanks coronaperikelen toch een strakke planning! Wesseldijk, bedankt
Vakbekwame instructeurs Nette vrachtwagens Goed geregeld
Prima verschillende instructeurs met veel kennis in huis.
Instructeurs waren goed, maar materiaal was van slechte kwaliteit, en Tiel is geen locatie om tractorrijles te geven. ⁹ Vandaar dat wij overgestapt zijn naar een andere rijschool
Fijn
prime begeleiding tijdens de lessen en een goede voorbereiding op het examen. De aanloop was wat lastiger omdat er met de planning iets niet goed gegaan was.
Mijn oog viel op Wesseldijk omdat ze lessen met stoere vrachtwagens. De wagens zijn hoog, groot en goed onderhouden. Je leert hier het echte kijk- en stuurwerk wel op. De locatie heeft een niet ideale uitrij mogelijkheid in Nijmegen, maar doordat je die vanaf de eerste les leert nemen, heb je een stuk minder spannende dingen tijden het examen. Een punt van aandacht voor een aantal van de instructeurs is dat ze niet allemaal even goed zijn in het leren aandocken met de oplegger. Dat is niet alleen maar op gevoel aanleren, maar je kunt ook echt hele goede tips hierbij krijgen. Vraag in dat geval naar Wim, die leert het je perfect! Wat mij betreft een erg prettige rijschool.
Erg vermoeiend om een paar uur geconcentreerd in een bus te rijden.de bus had wat moderner gekund, voor de rest prima rijschool.
5x eindexamen gedaan. Het had sneller gekund en gemoeten. Meerdere instructeurs gehad. Was , denk ik , niet bevorderlijk voor het vertrouwen. Ze speelden wel goed in op de variatie van lestijden. Wat ik als uitermate prettig heb ervaren.
Heb hier mijn code 95 verlengt en ben altijd goed en vriendelijk behandeld geweest
Alles was goed geregeld
Zeer vriendelijk en behulpzaam
Halverwege de jaren 90 hier mijn CCV-B gehaald met C en D rijbewijs. In 2020 mijn E achter C gedaan. Rijschool met jaren ervaring en verstand van zaken! Bij mijn laatste rijopleiding had ik verschillende instructeurs en dat is niet echt prettig.
Energieweg 25
6541CW Nijmegen