Mijn taxi opleiding bij WOLF heb als zeer prettig ervaren. Goede en duidelijke instructie van instructeurs met veel kennis en ervaring. Ook het contact voor eventuele vragen en veranderingen zijn goed verlopen. Altijd bereikbaar en duidelijk in de informatie voorziening.
Ik ben super tevreden over mijn lessen bij fred bij wolf heb door corona maatergelen halverwegen 2 maanden niet kunnen lessen maar daar na super vlug mijn examen gehaald in totaal is er een jaar overheen gehaalf met alle uitstel er bij gerekend. Ik ben super tevreden en heb fijne kilometers gereden!!!
Na te zijn gestopt bij mijn oude rijschool en, maanden later, verder bij WOLF, heb ik in 1 keer mijn rijbewijs kunnen halen. Erg leerzame en gezellige lessen gehad.
Ik heb mijn rijles als heel gezellig en leerzaam ervaren. Door de ontspannen sfeer die de rijinstructeur maakte kon ik beter concentreren en leren.
Ik heb altijd zeer goede lessen gehad bij Wolf. Hierdoor heb ik snel goed leren rijden. Ook was de klantenservice en de app altijd uitstekend voor het beantwoorden van al mijn vragen.
Mijn ervaring bij Wolf is ontzettend goed. Ik heb erg genoten van de rijlessen en ga het ook heel erg missen. Mijn dank aan Bart de Boer voor de leuke lessen.
Na 2 mindere ervaringen met rijscholen kwam ik uiteindelijk bij wolf terecht. Ik ben daar goed geholpen en begeleidt door Feliz met het behalen van mijn rijbewijs!
Dank voor de super samenwerking! Wolf was altijd te bereiken (via de app, telefoon of whatsapp) en ik kon hierdoor heel makkelijk mijn lessen inplannen. Daarnaast zou ik graag Astrita willen bedanken als mijn rijinstructrice. Jij straalde rust uit en dit gaf mij vertrouwen tijdens het rijden. Plus de gesprekken waren meer dan gezellig. Dankjewel!
Ik heb het de afgelopen 5 maanden altijd naar m’n zin gehad in de auto met instructeur Gijs. Hij gaf mij een goed gevoel. Naast alle gezellige ritjes kon het ook serieus zijn. Hij is heel open en flexibel. Ik raad deze rijschool zeker aan!!
onwijs blij dat ik dankzij WOLF rijbewijsshop mijn rijbewijs op zak heb. Mijn Dank is groot naar Rob en Daniël die mij les gegeven hebben en mij dan ook helemaal klaar hebben gestoomd voor het zelfstandige rijden! super bedankt en tot op de weg ;) Robin van Lieshout
Ondanks de vreemde situatie in dit jaar is de organisatie van wolf bereikbaar gebleven.
niet aanbevolen, rijinstructeur is vaak te laat en leert je niet veel dingen , ik moest het bijna zelf leren
30 May I had my proefles with my instructor Marcel in Almere. Right away I knew he is a good instructors, details, relax and patience. Patience plays the most important part during my lessons, when you're learning how to drive you need to feel relax. Then I found out the school has study book materials, an apps where you can manage your schedule, videos, your progress, etc. I found this really amazing, everything is well organized. The instructors use the study book during the lessons, this I found really helpful!. The customer support is also really helpful, easy to reach out and friendly. They arranged every administration in timely manner. Finally 5 Nov, I've got my driving license!! Super happy!! All thanks to great support from WOLF Rijbewijsshop.nl I will miss the lessons time with Marcel, he is funny and gezellig!
Ik heb les gehad van Bianca in Zwolle, Bart is mijn oude buurjongen en die is ook werkzaam bij wolf en die heeft mij overtuigd om bij wolf te gaan lessen en wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan. Bianca wist meteen hoe ik in elkaar zat en wist ook hoe ze mij het beste kon helpen met het rijden. In een maand tijd heeft zij mij geleerd hoe het werkt en hoe leuk rijden eigenlijk is!! Ik heb ook echt een super leuke tijd gehad in de auto met Bianca we hebben veel gelachen met elkaar en ik vind het bijna jammer dat ik nu klaar ben met het lessen want het was veel te gezellig ! Wat ik ook super fijn vind is dat ze je zo goed klaarstomen voor het examen door middel van heel veel herhalen dat je het bijna kan dromen. Bianca haar favoriete zin was "binnen buiten naast knipperen" ik hoor haar het nu nog zeggen! Ook geven ze jou de kans om zelf te bepalen wat je wil gaan doen of oefenen als het examen naderd. Ik was heel bang om de juiste rijschool te vinden je hoort vaak dat ze je veel meer lessen geven dan nodig. Bij wolf is dit niet het geval we hebben eerst een proefles gehad daarna een examen datum geprikt en van daaruit de aantal lessen gepland. Ik raad wolf dan ook echt aan als je een leuke en leerzame tijd wilt hebben en niet afgezet wilt worden door de teveel te betalen. Bedankt Wolf rijbewijsshop !!
Instructor was clear and helpful, customer support always available for help
Ik heb les gehad van zowel Ouiam als Scott, zij hebben mij weer zelfvertrouwen in de auto gegeven na een slechte ervaring bij een andere rijschool! Ze geven goeie en uitgebreide feedback, leggen goed uit en doen dit op een positieve manier die mij zelfvertrouwen gaf dat ik het kon! Ze hebben veel geduld, wat met mijn faalangst en angst op de weg soms, fijn was. Ik raad hen aan iedereen aan! Ook de klantenservice is top!
goede instructeurs die mij voldoende hebben voorbereid op het examen
Prima rijschool. Iedereen aan te raden.
Ik heb een super fijne ervaring gehad bij Wolf. Het was altijd een prettige ervaring. De lessen waren duidelijk, maar ook leuk.
oneerlijk en onvriendelijk instructer .niet goed kwaliteit .rijschool ook niet verantwoordelijk , ik heb 10 uur les gekrijgen en 3 keer gezakt daarna heb andere kleine rijschool kiezen gelijk geslaagd ,ik adviseer je beste andere kleine rijschool kiezen. ik ben 100%niet tevreden. bandiet
Ik heb een 10-daagse gedaan bij Wolf Rijbewijsshop om mijn autorijbewijs te halen. Het team van de klantenservice heeft me erg snel en netjes geholpen. Zelfs toen ik last minute door overmacht dingen moest verschuiven hebben ze alles op alles gezet om mijn examendatum te halen en dat ik zo goed mogelijk voorbereid mijn examen in ging. Mijn rij instructrice Bianca was enorm gezellig maar vooral ook heel kundig in haar vak. Op een positieve manier loodste ze me door de rijlessen heen en dankzij haar kan ik nu veilig en vertrouwd de weg op. Ik wil de mensen van de klantenservice (Quirine!) en Bianca bedanken voor de goeie service en de gezellige dagen samen.
Echt een super goeie ervaring gehad met wolf rijbewijs shop hele fijne goeie rijschool goeie rij instructeur Bart heeft me goeie dingen geleerd en geleerd over me angsten heen te komen ik adviseer iedereen deze goeie fijne rijschool hele ervaring en super blij dat ik me rijbewijs op 28 oktober 2020 heb mogen halen
Afgelopen 27 oktober praktijkexamen gedaan en in één keer geslaagd! Dankzij de goede lesmethode van Wolf en uitstekende instructeur Michel. De app is superhandig en overzichtelijk. De route naar je rijbewijs mooi visueel vormgegeven met handige instructiefilmpjes en heldere opbouw. Zo kun je je in je eigen tijd en tempo goed voorbereiden. Daarnaast is er ook een instructieboekje met ruimte voor je eigen notities. Zo maakte ik na elke les een klein verslag. Nuttig om inzicht te krijgen van wat je valkuilen zijn. De lescoach is ook heel fijn, daar kun je met al je vragen terecht. Maar het allerbelangrijkste is toch wel je instructeur, in mijn geval Michel. Een uitstekende instructeur die mij altijd het vertrouwen heeft gegeven dat ik het kan. En dat is misschien wel het allerbelangrijkste om te slagen. Ik heb altijd uitgekeken naar de lessen hoe spannend soms ook.
De rij-instructeur was kundig en duidelijk. Wel wordt je te weinig geïnformeerd door Wolf met de vervolgstappen na het behalen van je theorie- en praktijkexamen. Je gaat ervan uit goed geïnformeerd te worden maar dit is over het algemeen zelf uitzoeken. Prima geregeld m.b.t. het plannen van examens en plannen van de rijlessen (wel is dit op eigen initiatief, wordt anders niet voor je geregeld). Daarom zou ik aanbevelen alles zo snel mogelijk op eigen initiatief te plannen bij Wolf nadat je het pakket hebt gekocht omdat er anders veel tijd overheen gaat.
Op 22 september begonnen met lessen en op 23 oktober geslaagd! Door alle omstandigheden een spoedcursus aangevraagd die werd verdeeld over 4 weken tijd. Mijn rijlesinstructeur Danny maakte mij in het eerste gedeelte van de lessen wegwijs over de basis van het auto rijden. Toen de herfstvakantie aanbrak legde hij goed de focus op het wennen aan de kijktechnieken en de besturing van de auto. De opbouw zat in een goede volgorde en was dus ook helemaal klaar voor mijn praktijkexamen op 23 oktober. 30 lessen gehad en zoals u waarschijnlijk al raden. In 1 keer geslaagd! Dit mede dankzij Danny! Goede communicatie gehad met Wolf rijbewijsschop toen er een les verplaatst moest worden. Alles was goed geregeld en heb eigenlijk niks negatiefs te melden over het behalen van mijn rijbewijs bij Wolf rijbewijsshop. Al met al een top ervaring en een goed eindresultaat.
Korte Boschstraat 5 C
4811 ES Breda