top

de wolf app zit heel goed in elkaar en maakt het heel makkelijk om lessen in te plannen en om contact op te nemen met de klantenservice.

Goed Georganiseerd!

Erg tevreden met de gang van zaken. Je wordt met wat dan ook direct geholpen.

Geweldige rijschool + instructeur

Gerard is een vriendelijke en goede instructeur. Neemt goed de tijd om je iets uit te leggen op een heldere manier. Zonder omweg legt hij je stap voor stap uit hoe het werkt en zo garandeert hij bijna dat je in 1 keer slaagt! Verder is de klantenservice van Wolf erg goed. Telefonisch goed bereikbaar en denkt goed met je mee.

• Ervaring met: Wolf Rijbewijsshop Auto

Uitstekend. Behulpzaam. Altijd en snel contact.

Altijd goed gevoel gehad. Via telefoon altijd snel en goed geholpen. Rijinstructeur lekker duidelijk. Aardig en altijd goed geholpen. Gaf een goed gevoel.

Erg gezellig en leerzaam

Ik heb hele leuke gesprekken gehad. Voelde me echt op mijn gemak. Hij keek ook echt naar welke leermethode het beste voor jou werkt.

Excellent!

Carlton was amazing as an instructor and understood exactly what I needed and helped me get my driving license.

Prima opleider!

Goede begeleiding en in 1 keer geslaagd voor mijn chauffeurspas!

Prima rijschool!!!

Ze geven advies op maat en denken echt met je mee voor de snelste optie om je rijbewijs te halen. Ze denken oplossingsgericht. De instructeurs (ik kan het weten, ik heb er 3 ontmoet) weten wat ze doen en hoe ze met hun leerlingen moeten omgaan.

• Ervaring met: Wolf Rijbewijsshop Auto

had niet beter kunnen wensen

Heel correct en vriendelijk geholpen. Instructeurs zijn naast profesioneel ook heel aardige jongens

Snel antwoord op vragen

Tamara is in één woord geweldig

• Ervaring met: Wolf Taxi Opleidingen

Sympathieke instructeur met goeie tips.

Sympatieke instructeur.Geeft goeie tips.Weet je op je gemak te stellen. Nogmaals bedankt Arjan Zijl !!

Lekker op het gemakske

Fijne sfeer in de auto

Ciwan is een topper!

Dankzij Ciwan mijn rijbewijs kunnen halen op een fijne, rustige en gezellige manier. Goede en snelle communicatie met de klantenservice. Bedankt Ciwan voor de goede hulp!!

Vriendelijk

Zeer vriendelijke mensen, zowel de rijinstructeurs als diegene die je aan de telefoon krijg Dank jullie wel..!!

Heel veel goede begeleiding

ben jullie bijzonder dankbaar

Prettige rijschool, fijne instructeurs

prettige instructeurs. Goede uitleg zowel door instructeurs als door Tamara die achter de schermen actief bezig is. Een goede aanrader voor toekomstige leerlingen.

Ontzettend fijne rijschool!

WOLF is een fijne rijschool. Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad in de lessen met mijn instructeur en ik heb altijd goed contact gehad met het kantoor over administratieve zaken. Alles is soepel verlopen en de medewerkers staan altijd voor je klaar!

Top begeleiding.

Stefan was een ontzettend fijne Rij instructeur die mij gerust stelde, begreep hoe ik werk en daar mee om wist te gaan. Alles is duidelijk uitgelegd en was goed geregeld. Ook zelf de lessen inplannen. En het contact via de telefoon.

• Ervaring met: Wolf Rijbewijsshop Auto

Top service, een zeer professionele rijschool

Een zeer positieve ervaring met WOLF. Professionele klantenservice, een handige app waar je makkelijk alle zaken kunt regelen van rijlessen plannen tot je vooruitgang. Ik heb zelf bij Wouter gelest, echt een topper. Hij zorgt voor een ontspannen en positieve sfeer tijdens het lessen waardoor je echt plezier krijgt in het rijden.

Ik heb veel geleerd!

Ik heb eerst bij een andere rijschool gezeten, maar ik ben gewisseld ivm met studeren. Ik heb geen spijt van mijn keuze, omdat ik nieuwe tips kreeg, die ik van mijn vorige rijschool niet kreeg. En ik heb hier veel bijgeleered.

Prettige rijschool

Ervaring met Wolf is prima! Communicatie verliep goed, de app is ontzettend handig (facturen betalen, plannen van lessen, voortgang monitoren). Niet te vergeten mijn instructeur Wouter die ervoor zorgde dat ik mij op mijn gemak voelde en zorgde voor een leuke sfeer. Na de tweede keer geslaagd!

Top rijschool

Leuke instructeurs die weten wat ze doen. Naarmate je dichter bij het rij examen komt gaan de lessen steeds meer in het teken staan van het examen op je perfect voor te bereiden.

• Ervaring met: Wolf Rijbewijsshop Auto

Het personeel is vriendelijk en de lessen zijn makkelijk in te plannen met de app.

De Mini rijdt lekker en de instructeurs zijn vriendelijk. Via de app kon ik makkelijk de lessen inplannen en bij problemen of vragen kon ik terecht bij mn persoonlijke assistente Quirine.

Wat een fijne rijschool!

ik ben begonnen bij een instructrice, toen de klik er niet was heb ik Wolf gebeld en gevraagd of ik een ander mocht. Dit kon zonder problemen! Ik heb de rest van mijn lessen voortgezet met Vincent. Wat heb ik veel geleerd! Overal werd de tijd voor genomen, ik kon alles vragen en alles werd op een fijne manier uitgelegd! Het contact met de klantenservice van Wolf ging ook super! Via WhatsApp, of mail krijg je binnen notime een bericht terug. En als je belt krijg je altijd een behulpzaam en vriendelijk persoon aan de lijn! En het lessen in een mini Cooper is geen straf kan ik je vertellen! Wolf onderhoudt de auto's goed, en dat merk je met rijden!

• Ervaring met: Wolf Rijbewijsshop Auto

Ik kreeg op een heldere manier les.

Alles werd duidelijk uitgelegd door mijn rij-instructeur. Wolf hanteert ‘fases’ met een boekje erbij, waarin in je precies kan zien hoe ver je bent en waar je je op voor moet bereiden op de volgende les. Het inplannen van de rijlessen verliep goed en er werd altijd goed gecommuniceerd als er een les verzet moest worden.

Korte Boschstraat 5 C

4811 ES Breda