Je wordt in het diepe gegooid.....
Ik heb me aangemeld bij Wolf voor de opleiding Taxi. Vervolgens heb ik de theorie boeken binnen gekregen, daaruit heb ik geleerd voor mijn theorie examen en heb dat in een keer kunnen behalen door het duidelijke boek dat was uitgegeven door Wolf. Op het theorie punt is het sterk aan te bevelen.
Na het behalen van mijn theorie examen, Moest ik nu aandacht besteden aan het praktijkgedeelte. De praktijklessen waren zeer goed en duidelijk gegeven door Firdeviz. Vervolgens praktijkexamen in Amsterdam afgelegd en weer in een keer kunnen behalen.
Veel pluspunten, alleen een negatief punt is het feit dat ik mijn medische keuring zelf moest regelen, omdat ik zelf niet was komen ‘opdagen’ bij een geplande afspraak voor medische keuring die was geregeld door Wolf. Toen de medische keuring werd ingepland, nam ik met Wolf contact op als bevestiging of de afspraak doorging ivm covid19, want er was bij een eerdere medische keuring afspraak al afgezegd. Dus voor mij was het raar en niet duidelijk of de voor de tweede keer ingeplande medische keuring wel of niet doorging. Hier heb ik met Wolf over gebeld en zij geven aan dat hun collega’s dit ‘nooit’ hebben kunnen zeggen. Voor mij was dit wel even een schrik, omdat dit mij telefonisch verteld is door een telefonisch medewerker van Wolf. Het Is raar dat zij mij vertellen dat dit mij niet is verteld, terwijl het telefonisch mij zeker verteld is dat de afspraak niet door zou gaan. Dus na het behalen van mijn taxidiploma moest ik nu zelf een medische keuring en vog aanvragen voor aanvraag van een kiwa pasje. Het leek voor mij net alsof zij na je examen jou het diepe in gooien en niks meer met je te maken hebben......
Gelukkig ben ik nog iemand die mijn weg red en er zelf uitkom hoe het werkt.
Theorie en praktijk waren goed, alleen na dit proces hebben ze mij in geen ander punt geholpen wat ik wel verwacht had:(