Het was de beste

• Ervaring met: Wolf Taxi Opleidingen

Veel geleerd van de rijlessen.

Ik heb bijzonder veel geleerd van de rijlessen, en dat heeft zicht uiteindelijk bestempeld met een rijbewijs!!

Goede gestructureerde rijschool

Goede instructeurs en fijne Auto's om in te lessen.

Super goed

Very nice coach and always tell the points to be improved, very respsonsible

• Ervaring met: Wolf BE Opleidingen

Een goede en prettige opleiding

Goede ter zake kundige, en heel aardige, instructeur. Geeft goed de aandachtspunten aan voor jezelf. Keurig op tijd, prima auto. En heel aangenaam in de communicatie en omgang.

• Ervaring met: Wolf Taxi Opleidingen

Een heel klantvriendelijke en een "goed-gevoel" rijschool

Ik heb eerder via 2 andere rijscholen lessen gehad, maar bij de 3de (Wolf dus) voelde het meteen aan dat het wel goed zou komen. De manier van lesgeven vergeleken met de vorige rijscholen was een merkbare vooruitgang. Ik merkte zelf dat ik nu wel vooruitgang boekte.

De aanhouder wint

De een heeft talent voor autorijden, de ander niet, en ik ben die ander. Aan de lessen heeft het niet gelegen. En toch is het gelukt. Ik heb een geweldige ervaring gehad met de lessen van Mandy in Den Bosch. Altijd erg gezellig, heel goede instructies en bovenal had zij veel geduld. Ik had het niet beter kunnen hebben! Ook de klantenservice was top geregeld, lessen plannen ging erg makkelijk en duidelijk. Mandy en WOLF Rijbewijsshop, hartelijk bedankt voor de fijne samenwerking!

• Ervaring met: Wolf Rijbewijsshop Auto

Vanaf de eerste les tot aan het afrijden.. geweldig!

WOLF is een zeer professionele organisatie, ondanks dat het door mijn eigen toedoen (onderschatting van de duur van de gezondheidsverklaring bij het CBR) allemaal wat langer duurde dan vooraf gepland. Mijn contactpersoon op kantoor (Michelle) heeft mij over al die maanden heen zeer goed geholpen, ben haar erg dankbaar hiervoor! Mijn grootste dank gaat uiteraard uit naar mijn rijinstructeur (Gijs Wilschut), dankzij hem ben ik instaat geweest om alles in 1 keer te halen. Hieronder een beknopte opsomming van mijn ervaring met Gijs: - Erg punctueel, de keer dat hij 10 minuten later aankwam zijn we die dag langer doorgegaan. - Professioneel, ondanks zijn relatief korte dienstverband is hij erg kundig en weet alles van het verkeer. - Prettig in de manier van omgang, dit heeft elke les erg leuk gemaakt. Zijn manier van uitleggen zorgt ervoor dat het snel 'land'. Ik beveel deze rijschool aan iedereen aan!

Goed geregeld

Soms niet concreet over examen datum en de wachttijd. Wees op tijd met vragen van examendatum.

• Ervaring met: Wolf Rijbewijsshop Auto

Geweldige opleiding met prima service

Ik heb een zeer goede rijopleiding gehad die in mijn ogen heel goed was afgestemd op mijn persoonlijke (tussentijdse) vaardigheden en wensen. Daarnaast werkte de App zeer goed voor het inplannen van rijlessen, bekijken van de voortgang en andere zaken. Maar mijn speciale credits gaan uit naar mijn instructeur Michel, dankzij hem was elke les weer leerzaam (maar ook ontspannen en gezellig)! Kortom, aanrader!

• Ervaring met: Wolf Rijbewijsshop Auto

Enorm naar mijn zin gehad

Na het overstappen van mijn andere rijschool naar WOLF ben ik rijden veel leuker gaan vinden. Ik heb het enorm gezellig gehad met Wouter en zijn manier van lesgeven heeft mij gemotiveerd om zelfstandig te kunnen en willen rijden. Heel erg bedankt voor alles!

• Ervaring met: Wolf Rijbewijsshop Auto

Perfectie bestaat niet, maar Wolf komt wel héél dichtbij!

Mijn instructeur een prima gast! Elke keer rustig, ook met uitleg, begrijpelijk, praatje...... en ziet alles! Ook een kritische noot werd kalm behandeld zodat volgende keer dat blijft hangen! Leerzaam dus. Kent uiteraard het opleidings-boek uit z'n hoofd! En heeft oor en begrip voor de cursist mocht deze een andere mening hebben. Zoals het beschreven staat op het schadeformulier; Deze man is en blijft; Heer in het verkeer zonder aanzien des persoon! Keurig. B.T.W; De dames op backoffice overigens ook een heel groot compliment voor hun effort. Vriendelijk / hartelijk dank!!

• Ervaring met: Wolf Taxi Opleidingen

Het lessen bij wolf ging echt heel klantvriendelijk. In 6,5 week kon ik al direct afrijden.

Juiste begeleiding

Fijne en gezellige lessen gehad, duidelijke uitleg en begeleiding!!

• Ervaring met: Wolf Rijbewijsshop Auto

Dat de instructrice haar vrije tijd ter beschikking stelde echt helemaal super

• Ervaring met: Wolf Taxi Opleidingen

Goede service! Leuke instructeur. Erg professioneel en altijd gezellig. Extra bedankt aan Wouter!

Echte toppers!

Ik heb mijn rijles altijd heel chil ervaren. We hebben rustig alles voor stap behandeld. Bovendien bied wolf ook snelcursussen aan, waardoor ik in één maand tijd mijn rijbewijs heb gehaald! 🥳

Top rijschool!

Goede lessen, altijd op tijd, duidelijke communicatie. In 1x gehaald!

Goed maar duur

Fijne lessen, altijd op tijd en goed in te plannen. Wel erg prijzig. Pakket valt mee maar daar heb je nooit genoeg aan. Lessen er bij kopen kost je erg veel en examens/ tussentoetsen zijn voor een student bijna niet op te hoesten.

• Ervaring met: Wolf Rijbewijsshop Auto

Rijlessen waarbij ik me op mijn gemak voelde.

De rijinstructeur van wolf is streber en heeft het beste met zijn leerlingen voor. De instructeur probeert het beste in jou als leerling naar boven te halen. De rijlessen waren prettig, leerzaam en ik voelde me op mijn gemak. Het lessen bij wolf middels de app is ook zeer prettig. Hierdoor ben je flexibel in het inplannen van je rijlessen en kan dit ook zelfstandig waarmaken.

• Ervaring met: Wolf BE Opleidingen

Waarom nog twijfelen, gewoon doen!!

10 jaar geleden had ik mijn B rijbewijs bij WOLF rijbewijsshop gehaald. na lang wikken en wegen heb ik toch besloten om mijn taxi opleiding weer eens bij wolf te gaan volgen. Heb theorie en praktijk in 1 keer gehaald!! en mijn taxipas binnen 6 weken al in de pocket Dankzij de 21 uurs online examen training en 4 uur rijlessen tijdens de rijlessen wordt er diep op ingegaan op o.a klantgerichtheid, PAMAN, Route keuze, ritprijs professioneel en comfortable rijgedrag communicatie met de klant enz.. Als je dan nog niet slaagt, ligt het niet aan WOLF opleidingen maar aan jezelf ;) in een woord GEWELDIG!! Bedankt Arjan Zijl voor de geweldige lessen en heb veel van je mogen leren.

Goede begeleiding

Goede begeleiding gehad, alles is goed uitgelegd

• Ervaring met: Wolf Rijbewijsshop Auto

Door de rijschool Wolf heb ik super snel in 1 keer mijn rijbewijs gehaalt. Ik werd super goed begeleid door mijn instructrice en voelde me erg comfortabel achter het stuur. Bedankt!

Top rijschool!

Er is zo veel keuze, en er zijn zo ongelofelijk veel slechte rijscholen. Ik vond het daarom best spannend om een rijschool uit te kiezen. Toen ik Wolf koos voelde het gelijk goed, vanaf de proefles had ik al het gevoel dat ik het wel zou halen en dat is gelukt! Ik had een vaste instructeur en ik heb een paar keer een andere instructeur gehad (als mijn vaste niet kon en ik wel wilde lessen bijvoorbeeld) en beiden hebben echt onwijs goed bijgedragen aan het slagen. De puntjes die ik van de ene instructeur kreeg kon de ander goed oppakken en andersom, maar ze hadden ook weer hun eigen stijl in die puntjes verwerken. Laatste punt, bedrijven kunnen een voorbeeld nemen aan de klantenservice van Wolf. Natuurlijk gaat het om het rijden, maar fijn contact bij het regelen van je rijbewijs is heel prettig. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen maar ik ben enorm tevreden!

Docent top, Rijschool zelf minder

Mijn docent was erg goed. De rijschool zelf kon beter, app die niet goed werkt. Ook is de rijschool ook erg duur.

Korte Boschstraat 5 C

4811 ES Breda