snel je rijbewijs :)

Ik heb elke keer een leuke rijles met de instructeur. Ook tijdens het rijden gezellig praten met je instructeur. En hij is rustig nergens om druk over te maken als je fouten maak dan ziet hij je fouten en help hij je er goed mee. En hij steun je goed op de goede manier. Een geweldige rijschool.

• Ervaring met: Wolf Rijbewijsshop Auto

Alles was goed georganiseerd!

Ik ben zeer tevreden over het hele traject ! In het bijzonder over Don v d Bilt ( zou ik zijn telefoonnummer mogen hebben ?) Met vriendelijke groeten Bette de Boer

Top rijschool!!

Ik ben super tevreden met wolf! Heb altijd met veel plezier gelest.

Goede Communicatie

Alles perfect verlopen alleen toen ik bij cbr in Den Bosch hoorde dat ik een geleende auto had om af te rijden steeg toch wel de spanning.

Is aan te bevelen

Mijn ervaring met Wolf is dat alles in het werk gesteld wordt door Wolf om je te begeleiden. Wel 90% digitale communicatie.

Alles word duidelijk uitgelegd

Alles word duidelijk uitgelegd en het word goed herhaald. Alleen dat er bij een rijles de instructriese ziek was en ik daar niet op de hoogte ben van gebracht dat vond ik wel minder.

Binnen 5 weken mijn taxipas gehaald

Goede ervaring , zeker het online leren is gemakkelijk.

• Ervaring met: Wolf Taxi Opleidingen

Had me geen betere rijschool en rijdocent kunnen. wensen

Ik heb mijn rijbewijs in iets langer dan een maand gehaald. Dat kwam zeker door mijn rijdocent Ronald heb onwijs goeie lessen gehad en hij stelde me goed op me gemak. En wat super fijn was is de Planing van wolf onwijs fijn en makkelijk aan te passen zo kon ik het mooi combineren met van alles. Ik zou wolf zeker aanraden bij iedereen want had het me niet beter kunnen voorstellen.

Zeer goede ervaring met instructeur Gijs en bedrijf Wolf

Wolf + gratis instructiefilmpjes op de site! + proefles/intake-instructeur is daadwerkelijk je potentiele instructeur + fijne snelle communicatie via o.a. whatsapp + achteraf betalen - rekening niet altijd samengevoegd - wat duurder Gijs + efficiente informatie-dichte lessen + fijne manier van (veel) feedback geven! + flexibel en vriendelijk

Excellent

mijn instructeur, Willem van Blijderveen, was super Bekwaamde, professioneel, communicatief heel sterk

Prettig

Op een fijne manier alles aangeleerd gekregen. Ook was de klantenservice altijd bereid mee te denken bij het plannen van rijlessen.

• Ervaring met: Wolf Rijbewijsshop Auto

Deze lerares heb mij goed voorbereid fareduas

Ik dank wolf.rij school heel veel sterkte Groetjes aan aan iedereen en gelukkig nieuwjaar en beste wensen aan wolf rijschool. 👍👍👍👍

Top👍

Ik was tevreden met de lessen, goede instructeur, top

• Ervaring met: Wolf Taxi Opleidingen

Goede en duidelijk instructie gekregen

Goede en duidelijke instructie gekregen, zodat ik in een keer kon slagen voor theorie en praktijk.

• Ervaring met: Wolf Taxi Opleidingen

Uitstekende communicatie. Uitstekend leersysteem!

Goede communicatie. Goed online leersysteem!

Uitstekende rijschool/instructeur

In paar woorden echt een top rijschool duidelijk, eerlijk. Echte aanrader als rijinstructeur: Gideon.

• Ervaring met: Wolf Rijbewijsshop Auto

Heel erg leerzame lessen!

Heb bij verschillende rijscholen lessen gehad, maar bij Bianca de Boer Sterken heb ik extra veel informatie gekregen over hoe moet ik veilig rijden. Door deze informatie welke Bianca mij heeft gegeven, is mijn zelfvertrouwen verstevigd en angst verdwenen. De beste instruktrice welke ik ooit gehad heb en wil rijschool Wolf bij iedereen aanraden.

Prettige rijschool en denken

Na paar keer met verschillende rijscholen een proefles, Te hebben gehad kwam ik bij wolf rijschool. Ik was dik tevreden met mijn rijinstructrice leidy. Ze is kalm duidelijk en professioneel met lesgeven.

• Ervaring met: Wolf Rijbewijsshop Auto

Duidelijke, leerzame en gezellige lessen.

Heb 2 rijlessen taxi gehad. In toch korte tijd veel geleerd. Duidelijke instructies in een ontspannen sfeer. Enige minpuntje bij mij was dat het inloggen moeizaam ging op de site. Maar dat is keurig verholpen.

hele goede ervaring bij Wolf Opleidingen

Ik ben in een keer geslaagd voor theorie en ben prima tevreden.

• Ervaring met: Wolf Taxi Opleidingen

Wolf is een fijne rij-school. Mijn rij-instructeur Peter heeft veel ervaring en helpt de leerlingen goed. Wel vind ik dat je soms maar weinig lessen in kan plannen en ook is het vervelend dat er bij mij 2-3 maanden tussen zat voordat ik opnieuw af kon rijden... Verder snap ik dat het gebied groot is, maar als ik een half uur bezig was om een leering thuis te brengen, bleef er weinig tijd over om examenroute te rijden...

Super!

Persoonlijke en goede uitleg. Ook twee gezellige ritten gehad. Dankzij de goede uitleg van de rijinstructrice in één keer geslaagd voor het praktijkexamen!

• Ervaring met: Wolf Taxi Opleidingen

Heel fijn les gehad Paul is super rustig goede uitleg als er iets mis gaat legt hij ook goed uit hoe het anders kan .ook fijn dat als je belt of mailt krijg je gelijk antwoord in ieder geval zo snel mogelijk benndus heel tevreden

Goede en gezellig lessen

Ik heb bij WOLF goede en gezellige lessen gehad. Er was duidelijke communicatie en een uidelijk plan over hoe je naar je examen toe werkte. Ik had een fijne leraar die erg duidelijk en rustig was!

Compleet

Kreeg genoeg materiaal om mezelf goed voor te bereiden op het praktijk en theorie examen. De praktijklessen waren ook helder.

Korte Boschstraat 5 C

4811 ES Breda