Geweldige rijschool!

Ik heb voordat ik bij Wolf ging rijlessen bij 2 andere rijscholen gezeten. Wolf heeft mij alle aandacht en tijd gegeven die in nodig had. Ik heb bij Filiz Kilic Rijles gehad. Ik kan haar zeker aanbevelen! Bedankt voor alles!

• Ervaring met: Wolf Rijbewijsshop Auto

Ging goed voorbereid en ontspannen afrijden

Heb de lessen als erg leuk en leerzaam ervaren. Had er elke keer zin in en de instructeur duidelijk ook. Planning liep precies hoe ik hoopte dus mooi op tijd en in 1 keer afgereden.

Uitstekende rijschool

Goede rijinstructeur, hij is relaxed en legt dingen goed uit. De rijschool zelf is ook heel goed, makkelijk contact met de medewerkers en een duidelijk lesprogramma. Deze rijschool is zeker aan te raden!

• Ervaring met: Wolf BE Opleidingen

Betrouwbare rijschool

Na een slechte ervaring met een andere rijschool, kwam ik via Google terecht bij WOLF en besloot ik de overstap te wagen en een spoedcursus te doen. Een betere keuze kon ik niet maken, want ik werd zeer goed en professioneel ontvangen. Ik ben enorm te spreken over rij-instructrice Wendy Leeseman, zonder haar was het nooit zo snel gelukt (in één keer geslaagd)! Bedankt voor de fijne drie weken, ik zou WOLF aan iedereen aanbevelen!

Hele goede ervaring

Fijne instructeurs veel van geleerd top.

• Ervaring met: Wolf Taxi Opleidingen

Super gezellig en leerzaam!

In 1x geslaagd bij Wendy! De lessen waren erg leerzaam en goede uitleg. We hebben altijd erg veel lol gehad! Zeker een aanrader!

Geweldig professionele rijschool

In een korte tijd heeft deze school van mij een goede taxichauffeur gemaakt en gezorgd dat ik mijn chauffeurs diploma kon halen

• Ervaring met: Wolf Taxi Opleidingen

Goede rijschool en hele prettige instructrice (Rolina)

Ik heb een hele fijne ervaring met Wolf. Ik had direct een leuke klik met Rolina, mijn instructrice (omg. DH/RW). Wolf heeft een hele fijne lesstructuur waarmee je alles in de app kunt volgen. Echt complimenten voor Rolina. Ik had na de tussentijdse toets last van onzekerheid. Zij heeft dit weer helemaal bij me teruggebracht en ben de 2e keer geslaagd voor mijn rijbewijs ;-)

goede begeleiding vriendelijke mederwerkers

zie boven

• Ervaring met: Wolf Taxi Opleidingen

Top instructeur, fijne rijschool en leuke auto!

Service was super, de rijinstructeur heeft mij geweldig geholpen en advies gegeven waardoor ik in 1 keer ben geslaagd voor mijn rijbewijs!

redelijk goed

Ondanks aantal behoorlijke miscommunicaties, en misinformatie is alles toch goed gekomen en ben ik geslaagd.

• Ervaring met: Wolf Taxi Opleidingen

Een goede en snelle manier om je chauffeurskaart te halen

Als je op een snelle manier je chauffeurskaart wil halen dan zit je bij Wolf taxi opleidingen op het juiste adres. Allereerst vind ik het lesmateriaal duidelijk en goed samengevat. Netjes op tijd een bericht via whatsapp en e-mail een voor je examendatum en zelfs telefonisch om je 2 weken voor je theorie examen te motivieren om je lesstof goed door te nemen. Mijn rijinstructeur was zeer vriendelijk en scherp met het geven van goede tips voor het behalen van mijn praktijk examen en ik wil Paul van Hal hierbij hartelijk danken. Kortom ik kan het iedereen aanraden.

echt een formidabele begeleider

ik kan geen betere omschrijving bedenken dan uitstekend. als je bij deze opleider niet slaagt slaag je nergens.

• Ervaring met: Wolf Taxi Opleidingen

Goeie lessen en hartstikke fijne rijinstructeur!

Ik vond de lessen fijn en duidelijk. Wat je moest leren werd goed verteld. Mijn rijinstructeur, Michel Huizenga, gaf prettig les. Over het algemeen erg blij met hoe mijn lessen gelopen zijn.

Prima begeleiding en voorbereiding

Door de diverse instructeurs goed en gedegen voorbereidt op te verwachtten exameneisen. Door eigen schuld tot 2 keer gezakt voor examen, maar enthousiaste instructeurs hielden geloof in mijn kunnen met uiteindelijk het door mjj gewenste resultaat

• Ervaring met: Wolf Taxi Opleidingen

Een goede begeleiding van begin tot de examens!

Een goede ervaring en ik had een klik met de rij-instructeur wat ook heel belangrijk!

Goed duidelijk en leerzaam

Ik heb een fijne rij ervaring gehad bij wolf en de lessen waren heel duidelijk en leerzaam

• Ervaring met: Wolf Rijbewijsshop Auto

Prettige instructeurs en een goeie voorbereiding voor je examens.

Heel goed. Leuke mensen en goeie tips , alles word duidelijk uitgelegd zodat je klaar bent voor je examens.

Duidelijkheid ,correct ,vriendelijk ,goed contact

• Ervaring met: Wolf Taxi Opleidingen

Geweldige service en hele fijne instructeurs

Hele fijne ervaring met fijne instructeurs. Aan de telefoon zeer behulpzaam en meedenkend. Boeken en leerstof zeer uitgebreid.

• Ervaring met: Wolf Taxi Opleidingen

Goede begeleiding om het rijden te leren

Ik heb de begeleiding als erg goed ervaren alleen vind ik wel dat de punctualiteit beter kan. Vaak kwam de rijinstructrice later dan de afgesproken tijd en werd je later dan de afgesproken tijd weer afgezet.

Geweldige rij instructeur

Met het omzetten van rijles (door omstandigheden) deden ze moeilijk op het laast nog een les gekregen maar ook een factuur voor de les Met zn rij instructeur slaag je van zelf top vent

effectieve, duidelijke instructie

Je weet precies wat je kan verwachten op je examen.

• Ervaring met: Wolf Taxi Opleidingen

Geweldige ondersteuning van het kantoor

De rijlessen met Paul van Hal waren bijzonder leerzaam en prettig. Ook de instructie die hij heeft gegeven waren zeer goed en hebben mij goed geholpen.

• Ervaring met: Wolf Taxi Opleidingen

Uitstekend! Mijn rijles instructeur Ruud is echt een topperd!

In 1 keer gehaald rijbewijs. Met maar 6 lessen! Harstikke goede rij school.

Korte Boschstraat 5 C

4811 ES Breda