Goede rijinstructeurs die je onzekerheid weg neemt

Nadat ik de gezakt was de laatste keer zakte ook mijn moed weg. Mijn rij instructeur heeft mijn onzekerheid weggenomen en nu heb ik mijn roze pasje! Bedankt voor het geduld en de motivatie. Jullie zal ik zeker aanraden!

Top!

Fijne rijlessen gehad met Peter Swinkels als instructeur. Peter legt goed je verbeterpunten uit en maakt je zo klaar voor het examen!

Geweldige steun en begeleiding!

Een geweldig team, vol met mensen die vol voor jouw succes willen gaan! Door de persoonlijke begeleiding en stimulatie ben ik geslaagd!!

Goede instructeur, kwam met duidelijke voorbeelden en oplossingen.

Ik heb 2 taxilessen gehad van Arjan, in Eindhoven. Tijdens de eerste les ging niet alles zo soepel als ik gehoopt had, een paar kleine vergissingen mbt voorrang verlenen, wat drempels die wat hobbeliger waren dan verwacht en het wennen aan een automaat waren bijvoorbeeld wat dingen die verbeterd mochten worden. Dit ging tijdens de tweede les al een stuk beter! Alleen mocht ik nog wat beter leren waar ik mijn "klant" bij de objecten moest afzetten omdat ik daar nog niet genoeg aandacht aan had besteed. Tijdens de derde afspraak die we hadden, ditmaal voor het examen was ik dus wel wat zenuwachtig. Maar dit bleek achteraf nergens voor nodig te zijn, de hele rit verliep soepel! Arjan gaf me de tips voor mijn rijgedrag die me zelfverzekerder maakten, waarvoor mijn dank.

Positief

Positief, professioneel

Goede organisatie,wel groot verschil tussen instructeurs

Duidelijk en overzichtelijk

Vanaf het eerste contact met Wolf Rijbewijs shop, kreeg ik duidelijke instructies. Zowel per mail als per app. Een dag voor het examen werd ik er ook aan herinnerd. Met datum, tijdstip, adres en tips. Ik heb 2 rijlessen gehad bij een fijne en goeie vrouwelijke instructeur. Er valt altijd nog iets te leren, dus is het erg van belang dat je opgeleid wordt door een gedreven professional. Niemand is perfect. Niemand rijdt perfect, maar er wel naar streven geeft een hoger slagingspercentage. Daarnaast natuurlijk meer veiligheid op de weg. En met de tegenwoordig soms overvolle wegen, is een goede leerschool zeker prioriteit.

Zijn heel eerlijk en zeker duidelijk

Goede instructeur, erg matige organisatie

Goede lessen gehad, inhoudelijk prima! Maar de organisatie er achter is niet goed. Locatie Tilburg had te veel studenten aangenomen om een behoorlijke planning te maken. Na een gezakt examen lessen inplannen was erg lastig. Wanneer je niet 5 weken van tevoren je rooster weet om lessen om heen te plannen, kan het zo zijn dat je ineens 6 weken niet kunt lessen (eigen ervaring) dat vertraagd je leerproces enorm, waardoor je uiteindelijk meer lessen moet nemen. Niet erg voor hun natuurlijk... maar niet gebruiksvriendelijk voor studenten.

Leerzame en gezellige lessen!

Mijn rijlessen heb ik ervaren als erg leerzame en gezellige lessen! (Met dank aan Leidy). Zeker een aanrader om hier te gaan lessen!

Goede stap voor stap begeleiding.

Korte, maar duidelijke instructies en begeleiding tijdens de cursus! Per mail en whatsapp werd ik goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken en de aan te leveren documenten. De rij-instructie was ook duidelijk.

Zeer prettige ervaring

Je wordt volledig op je gemak gesteld. Daarnaast kan je de rijinstructeur persoonlijk benaderen waardoor er een prettige samenwerking ontstaat. De kwaliteit is van hoog niveau, waardoor het voertuig snel vertrouwd aanvoelt. Al met al kan ik dit iedereen aanbevelen.

Erg fijne lessen gehad. Ik werd op de hoogte gehouden van belangrijke punten. Goed geregeld!

In 10 dagen klaar voor het examen

Samen met leidy heb ik 10 dagen achter elkaar les gehad met daarachteraan gelijk het examen, en in een keer gehaald

Persoonlijke begeleiding bij het leren besturen en begrijpen van de auto

Mijn ervaring met wolf is heel goed, ik heb veel begeleiding gekregen met de dingen waar ik meer moeite mee had. Alle dingen werden stap voor stap uitgelegd en dat was fijn. Ik kreeg de juiste tips en ik mocht dingen vaak vragen als ik het niet helemaal begreep. Klantenservice hielp ook goed bij het inplannen van rijlessen en theorie/praktijk examen. Als er problemen waren keken we samen naar een oplossing.

via WOLF rijbewijsshop klant kan snel aan de slaag komen

Geacht heer /mevrouw, Ik ben erg blij dat ik geslaagd ben . Tijden van het rijles corrigeren van de fouten van de kandidaat door de rijinstructeur is erg belangrijk, als fouten van de kandidaat door advies van de rijinstructeur gecorrigeerd worden , kandidaat kan snel aan de slaag komen, IK den heel tevreden van rijinstructeur de heer Gersi ,dat hij kan fouten en zwakke points van de klant heel snel opmerken en corrigeren. Dat bedenkt De heer Gersi is een goede Rijinstructeur is. Wolf Taxi Opleiding is een goede sociaal bedrijf is.

Wat een goede begeleiding van michel te groningen

Super ervaring

Grote rijschool, weinig voordelen

Ondanks dat Wolf een grote rijschool is, heb ik vaak meegemaakt dat een les niet ingepland kon worden ivm drukte, ziekte, vakantie instructeurs etc. Vervanging op korte termijn was niet altijd mogelijk. Verder werken er bij Wolf veel jonge instructeurs (ik heb bij 2 instructeurs les gehad, beiden rond de 21 jaar). Mijn instructeur was wel goed, maar niet altijd even tactvol. Ook woonde de leerling voor of na mij vaak ver weg, waardoor het al snel een half uur of langer kon duren (record: bijna anderhalf uur) voordat je thuisgebracht was. Dit lag overigens niet aan de instructeur, maar aan het slechte inplannen van Wolf (ook vanwege de drukte en soms te weinig instructeurs). Op de dag van mijn praktijkexamen kwam mijn instructeur 10 minuten te laat aan, omdat de leerling voor mij eigenlijk te ver weg woonde. Dit is natuurlijk op zo'n dag niet heel prettig...

Ondanks dat het voor mij wat langer duurde ben ik zeer tevreden.

Ik kan niet goed presteren onder druk, daar kwam ik tijdens mijn rijexamen achter, hierdoor ging ik over alles te veel nadenken. Fred heeft me hier goed mee geholpen en ik moest blijven doorzetten. Ik heb veel geleerd en heb fijn kunnen rijden. Het is soms alleen jammer dat het zo druk is bij wolf dat rijlessen plannen vaak lastig was.

Goed en klantvriendelijk

Goed en klantvriendelijk

top ervaring alles goed geregeld

Ik heb een goede ervaring goede begeleiding in zowel praktijk als theorie en daarna de papierwinkel die volgt bij het behalen van de taxipas

Perfecte organisatie

Als ouder van een leerling van WOLF rijbewijsshop, wil ik heel graag laten weten dat wij heel tevreden zijn met WOLF. Overgestapt van een eenmansrijschool, waar het administratief en planmatig nogal rommelig was. Dat was niet de reden van de overstap, maar wat een fijne bijkomstigheid dat hier alles zo goed geregeld is! Lessen worden meteen ingepland voor een langere periode, er is ALTIJD iemand bereikbaar als je vragen hebt, iedereen van het kantoor is supervriendelijk en behulpzaam. Michelle was echt onze topper! En dan de lessen...Marcel (Hilversum) was fantastisch! Hartelijk dank, team WOLF! 👌🏻👍🏻

in 1 woord PERFECT

Zeer behulpzaam, snel geven van antwoorden op vragen indien iets niet duidelijk was. Hebben de hele administratieve rompslomp afgehandeld voor het aanvragen van de (lwt) taxi pas. Zeer deskundige instructeur die duidelijk aangeeft wat goed is en niet geeft suggesties hoe dingen te veranderen of aan te passen.

Prima begeleiding!

Voelde mij erg op het gemak en het was leerzaam bij de 2 instructeurs die ik heb gehad!

Korte Boschstraat 5 C

4811 ES Breda