Mvr firdevs geeft best informatie en les Zeer bedankt
Ik heb mijn rijlessen positief ervaren. Ik had tijd nodig en die kreeg ik ook, ik heb ontzettend veel geleerd.
Beetje jammer dat er een rekening voor mij niet betaald was, waardoor ik veel later mijn pas heb ontvangen.
Ik vond het een fijne rijschool en ik vond de stappen methode top. Met inplannen waren er ook veel mogelijkheden en dat was goed te combineren met school en werk.
Ik ben met name te spreken over de wijze waarop mijn instructeur mij heeft begeleid naar het praktijkexamen. Instructievideo's waren heel handig. De lesauto vond ik fijn om in te rijden.
Prijzen zijn duidelijk en helder, klantenservice is snel bereikbaar en altijd vriendelijk. De leeromgeving is gestructureerd en duidelijk
Goede klik met de instructeur
Ik begon met lessen in september 2018. Dit duurde tot november 2018 tot ik eigenlijk klaar was met de instructeur die ik had. De toenmalige instructeur nam zijn persoonlijk leven veels te veel mee in de auto waardoor sommige lessen gewoon niet van waarde waren, omdat we bijna niks bijzonders deden in die lessen. Vanaf februari 2019 opnieuw begonnen bij Cynthia Carpaij. Dit was echt een succes!
Ik ben altijd keurig geholpen als ik vragen had en de klantenservice moest bellen. Ook heb ik hele leerzame, maar ook super leuke en gezellige lessen bij Marcel gehad.
Ik heb mogen lessen bij Richard in Leiden. De lessen waren altijd super ontspannen en met veel rust, kennis en plezier heb ik dan ook in 1x mijn praktijk examen kunnen halen. Als je een vraag hebt of iets wilt verplaatsen bel je gewoon Michelle van de klantenservice, die is ontzettend rap met e-mail bevestiging van alles wat je bespreekt zodat je altijd weer wat je afspraken zijn. Duidelijke leermethode en persoonlijk contact, super geregeld bij Wolf!
Goed aangeboden pakket theorie plus praktijk. Vriendelijk instructeur en geeft ook goed les.
Perfecte begeleiding!
Mijn ervaring was heel positief heb in ongv een jaar me rijbewijs gehaald en had altijd zin in me rijlessen! Zeker aan te raden
Instructeur erg vriendelijk en behulpzaam. (Bart de Boer)
Zeer vriendelijk behulpzaam en professioneel
Fijne instructeur
Deskundige, rustige begeleiding.
Ik heb een erg goeie ervaring gehad met deze rijschool. De medewerkers van de rijbewijsshop vond ik elke keer erg behulpzaam, heel vriendelijk en alle informatie kreeg ik steeds op tijd telefonisch en als dat niet lukte ook nog per mail of app. Communicatie was duidelijk en op tijd. Het inplannen van lessen gaat ook moeiteloos; gewoon bellen en regelen. Facturen worden juist en op tijd verzonden. Mijn rijinstructeur was Carlton Hoyer en ook daar ben ik zeer over te spreken. Duidelijke instructies, goede feedback, goede sfeer in de auto, rustige en gezellige man die ook weet waar hij het over heeft en ook les kan geven. Heldere communicatie, goed te bereiken ook via telefoon/app.
Goede rijlessen gehad met Wolf! Zeker een aanrader.
Korte Boschstraat 5 C
4811 ES Breda