Astrita is een top instructrice. Veel geduld, altijd gezellig en serieus als het moet. Je rijbewijs halen bij Wolf zou ik iedereen aanraden!
Leidy is een top instructeur, heel duidelijk en ook nog eens heel aardig!
- Erg goede rijinstructeur die weet waar hij het over heeft. - Instructiefilmpjes zijn erg handig. - Bellen met het kantoor ging vlot en de telefonisten waren erg vriendelijk.
Hele fijne rijlessen met een hele fijne instructeur jan-hein gehad die me in relatief korte tijd (spoed cursus, 47 lesuren in anderhalve maand) prima klaar heeft gestoomd voor m'n afrijden. Naast veel informatie en oefenen was er ook tijd voor grapjes en dit zorgde voor een goede en fijne sfeer tijdens het rijden. De instructiefilmpjes zijn ook handig om je goed voor te kunnen bereiden op de les.
Hele professionele instructeur gehad.
Gezellige en leerzame ervaring gehad!
Altijd veel productieve leuke lessen met Ruud gehad. Veel geleerd in korte tijd en in 1x geslaagd. Ruud is een zeer ervaren, goede, rustige rijinstructeur waar ik me veilig bij voelde in de auto. Helemaal super
Het contact met de rijschool zelf ging verliep heel soepel en mijn rijstructeur was heel fijn
Het is fijn dat er 2 lesjes in 1 zitten, waardoor je sneller dingen leert en eerder je rijbewijs kan halen. Ook het boekje met instructies vond ik goed. Via het boekje alles stuk voor stuk bij langs gegaan, wat duidelijk en overzichtelijk was.
Een fijne rijschool met goede rij instructeurs. Altijd gezellige en leerzame lessen gehad bij Wolf, en mijn rijbewijs in 1x gehaald!
Prettige samenwerking
Hele fijne instructrice gevonden in Astrita. Met haar positieve en geduldige instelling heb ik mijn rijlessen als superprettig ervaren. Het was altijd leuk om bij haar in de auto te zitten, van elke les geleerd, en ik kon altijd alles vragen. De lesauto was altijd fijn om in te rijden en Wolf laat goed zien over veel kennis te beschikken via hun instructievideo's en lesmateriaal. Bovendien is klantenservice uiterst vriendelijk bij alle communicatie.
Ontzettend blij met mijn keuze voor WOLF. Ik ben tussentijds veranderd van rijschool. Ik merkte meteen dat de kwaliteit van de lessen en communicatie bij WOLF veel hoger lag. Ze zijn er op gericht dat jij zo snel mogelijk kan afrijden en je hoeft daarbij niet zelf achter alles aan te gaan. De klantenservice is heel vriendelijk en is erg toegankelijk voor vragen. WOLF is zeker een aanrader!
Heel goed bevallen fijne rijinstructeur
Ik vond het altijd heel fijn lessen bij Wolf, daarom raad ik deze rijschool natuurlijk aan iedereen aan!!
Uitstekend georganiseerde rijschool met kennis van zaken en bovendien Carlton een hele prettige instructeur!
Rij-instrutrice was zeer aardig en wist goed rijles te geven. Rijles auto in goede staat. Zij zorgde ervoor dat ik in 1 keer mijn rijbewijs heb gehaald. Video's online waren prima als extra uitleg, maar natuurlijk wel fijner als de instucteur het verteld.
Ik ben in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs! De instructeur was altijd optijd en gaf me een rustig gevoel ook was het altijd gezellig in de auto! De facturen kwamen per mail binnen, waar ik gelijk werd doorverwezen naar de betaal pagina. Telefonisch zijn ze altijd bereikbaar en super vriendelijk!
Zeer fijne les auto en een vrolijke instructeur. Zeer informatief en door dat de instructeur zich soms als 'lastige' klant voor deed was je goed voorbereid op het examen en de vragen van de examinator. Verder zeer goed in communicatie, altijd een dag voor een examen een herinnering mail & appje gehad! Het online leren was zonder veel moeite makkelijk op te starten en aan te beginnen. De 20 proef examens zijn inderdaad stuk voor stuk anders, en bereiden je zeer goed voor op het daadwerkelijke examen. (in mijn beleving waren de proef examens soms zelfs lastiger dan mijn daadwerkelijke examen)
Een hele fijne rijschool! Ik heb binnen 4 maanden mijn rijbewijs gehaald en in 1x geslaagd!
Leuke, gezellige en leerzame rijlessen!
Korte Boschstraat 5 C
4811 ES Breda