Ik ben altijd geweldig geholpen door de klantenservice en mijn instructeur heeft mij goed begeleid. Ik ben Wolf hartstikke dankbaar voor alle hulp bij het halen van mijn rijbewijs!
Vriendelijk contact op alle fronten.
top ervaring gehad met Leidy als instructrice in de provincie Utrecht. Lieve vrouw, top uitleg, super geduldig, en gewoon in 1 keer geslaagd.
Goede uitleg over het taxi gebeuren kneepjes van het vak goed uitgelegd heb mijn pas gehaald dus bedankt voor de opleiding
Ik heb twee instructeurs gehad, met allebei een heel andere invalshoek. Daardoor heb ik me op beide facetten goed kunnen concentreren.
Fijne rijschool die geen zin heb om je een exsamen te laten doen zonder dat je er klaar voor ben. De rede is vrij simpel dat ze daar gewoon geen tijd voor hebben.
Rij instructeurs waren top. Duidelijke uitleg, gierde rol spel. Geven je belangrijke informatie.
Gewoon tevreden
Ontzettend fijne lessen gehad met Don. Heel veel geleerd en daarom in een keer geslaagd. Dankzij hem heb ik de volste vertrouwen in mijn rijden.
Heerlijk gereden in de Mini Cooper van rijinstructeur Richard. Erg goed geholpen door de medewerkers van Wolf. Zeer aan te raden.
Je word altijd vriendelijk geholpen, en de rijlessen zijn heel gezellig en leerzaam.
Minpunt was dat ik in eerste instantie was gekeurd door een niet gecertificeerde en door KIWA niet geaccepteerde arts. Daardoor heeft het verkrijgen van de tijdelijke chauffeurskaart een vertraging van een maand opgelopen
Had graag de zelfde instructeur gehad bij het afrijden en dezelfde auto.
Zeker een aanrader! Heel erg bedankt! Jessie van der B. Je bent de beste!👍🎖🎖🎖🎖🎖🏆
Ik heb een positieve ervaring met de instructeurs die ik heb gehad, ze waren altijd heel vriendelijk en hadden veel geduld gehad.
Hele fijne en aardige instructeur Richard! Dankzij alle tips en hulp van Richard in 1 keer geslaagd! Zeker een aanrader. Hele fijne rijlessen gehad nooit afgezegd , Richard ook nooit afgezegd.
Altijd goed de tijd voor mij genomen, heel kang moeten wachten voor een rijtest maar altijd goed opgevangen door Kim van de klantenservice
Uitleg van de instructeurs is top!
ik ben zeer tevreden over de hele opleiding en ik dank jullie ook voor het in één keer slagen van mijn taxiopleiding. in het bijzonder dank ik Willem Blijderveen voor de goede praktijk lessen
Voelde mij erg op mijn gemak bij Mario in de auto.
Altijd gezellig gehad, maar ook leerzaam. Instructeur was altijd bereikbaar en hij paste zich goed aan aan mijn leersnelheid.
Korte Boschstraat 5 C
4811 ES Breda