Faried legde alles netjes uit

Faried heeft alles netjes uitgelegd. Alles wat ik hoor te weten is mij uitgelegd. Goede comunnicatie, aardige meneer en als ik vragen had werd dit keurig beantwoord.

• Ervaring met: Wolf Taxi Opleidingen

Ik vond het prettige rijlessen met Faried! Ik kan zeker taxi wolf aanraden alleen jammer van de schakel auto want daar mag ik niet mee rijden. Voor de rest wel gewoon top gegaan goede planningen gemaakt!

• Ervaring met: Wolf Taxi Opleidingen

over het algemeen fijne ervaring gehad

Instructeur, zowel eerste als tweede en examinator als zeer prettig ervaren in contact en samenwerking. Was lastig communiceren en plannen met de planningsafdeling. Over het geheel kan ik WOLF rijbewijsshop aanraden.

Toppie!

Mijn ervaring met faried was goed heel relaxed goede uitleg heel calm allemaal uitstekend!

• Ervaring met: Wolf Taxi Opleidingen

Goede service en duidelijke uitleg

Ervaren instructeur. In korte tijd de taxipas gehaald

Perfect!

Faried was mijn instructeur legt alles duidelijk uit en ben in 1x geslaagd. Zeker Een aanrader!

Faries topper

Goede uitleg en rustig zodat alles duidelijk is voor mij dank je wel faried

Soepel en netjes.

Ik vond het fijn om faried als instructeur te hebben. Er was een goede klik en alles werd goed en duidelijk uitgelegd zodat ik goed mijn les kon volgen.

• Ervaring met: Wolf Taxi Opleidingen

Ik vond goede opleiding. En ging alles goed

Instructeur Mark top!!

Ik heb een enorme leuke en leerzame tijd gehad tijdens mijn rijlessen met Mark Stanneveld. Hij heeft mij geleerd dat fouten maken oké is en nu dus in 1x geslaagd! Bedankt voor alles :)

10+

Goede informatie en duidelijk les gehad van Faried moeharram Dank je wel.

Geweldige instructeur

Faried Muharram niet te beschrijven in een woord. Een zeer vriendelijke man behulpzaam en eerlijk. Hij vond dat ik met twee lessen genoegen had. Dankzij zijn duidelijke lessen en theorie ben ik geslaagd. Ik wil jou nogmaals bedanken en wens u het beste. Mvg, Hassan el Moussaoui

• Ervaring met: Wolf Taxi Opleidingen

Uitstekend opgeleid door Faried !

Fijne instructeur om les van te krijgen. Altijd duidelijk geweest in de dingen die ik goed deed en welke minder goed en daar iedere keer op geattendeerd tijdens het rijden , waardoor ik goed voorbereid was op het examen. In één keer geslaagd ! Met alle dank aan Faried.

Instructeur Faried top!

Snel aan kunnen melden bij Wolf, waarna alles snel in gang werd gezet en duidelijkheid gekregen in de lessen en examen enz. Ik wil vooral Faried in het zonnetje zetten. Zeer nette, kundige en gedreven instructeur. Legt alles netjes rustig uit en komt met tips en details die je bij het examen helpen. Faried bedankt!

• Ervaring met: Wolf Taxi Opleidingen

Geweldig maar de planning kan/ moet beter.

Voor mijn Taxi praktijkexamen heb ik lessen gehad van rij-instructeur Faried. Een man met veel kennis. kunde en rust. Door zijn hulp en fijne lessen ben ik in 1x geslaagd. Topper!! Bedankt Faried voor alles. 9/10 Wat betreft het plannen van de lesblokken zou dat beter op het type leerling kunnen/ moeten worden afgestemt in samenspraak met de rij-instructeur, Klantenservice planning. 6/10 Oliva Amsterdam

Zeer goed!

Instructeur Mark Stanneveld heeft mij enorm veel geleerd op een leuke en gezellige manier. Ik heb altijd met veel plezier samen met hem in de auto gezeten en we hebben leerzame en spectaculaire momenten meegemaakt. :)

• Ervaring met: Wolf Rijbewijsshop Auto

Door goede begeleiding een goed resultaat.

Een uitstekende instructeur met de juiste inschatting , zeer vriendelijk , was zeer aangenaam om de lessen bij hem te mogen volgen .

• Ervaring met: Wolf Taxi Opleidingen

Rijlessen en instructeurs zijn top, klantenservice kan een stuk beter.

Laat ik vooropstellen dat de instructeurs bij Wolf top zijn! Door de lessen van Faried in 1x kunnen slagen. Prettige instructeur die duidelijk en rustig alles weet uit te leggen. Ook de invallessen van Ronald heb ik als prettig ervaren. Beiden zeer bekwame en vriendelijke instructeurs. Kortom, de lessen zelf niks op aan te merken! Daarentegen is de communicatie vanuit de klantenservice minder om over naar huis te schrijven. Met corona en andere omstandigheden meermaals met vervallen lessen en opnieuw inroosteren te maken gehad. Op zich geen probleem, maar bereid je erop voor dat je er echt zelf achteraan moet bellen als je roosterproblemen opgelost wil zien. De klantenservice is weinig proactief en moet je regelmatig achterna bellen om zaken geregeld te krijgen. Hoewel in alle gevallen de problemen bij mij uiteindelijk opgelost zijn schort het dus helaas wel aan communicatie en oplossingsgerichtheid. Bij een grote rijschool als Wolf verwacht je dat de klantenservice op orde is en dat ze het hoofd weten te bieden aan onvoorziene omstandigheden. Zodat je niet samen met de rij instructeur naar oplossingen voor roosterproblemen hoeft te zoeken. Hier wel weer alle lof voor de instructeurs die er alles aan doen om zelf een oplossing te bieden. Al met al jammer van de klantenservice en een gemiste kans voor Wolf. Juist omdat de de lessen zelf fijn zijn en de instructeurs topkwaliteit leveren zou de rijschool zich kunnen onderscheiden met klantenservice van hetzelfde niveau. Als dit beter geregeld word in de toekomst kan ik Wolf zonder twijfel aanraden. Rijlessen: 9/10 (Op basis hiervan beveel ik Wolf aan) Klantenservice: 6/10 (Het kan slechter, maar je mag een stuk beter verwachten van een grote rijschool)

Zeer goed!

• Ervaring met: Wolf Taxi Opleidingen

Goede en duidelijke lessen met alle benodigdheden voor de taxipas. De lessen heb ik gekregen van Faried.

Netjes

• Ervaring met: Wolf Taxi Opleidingen

Rima geholpen en ondersteund met dat wat wenselijk was!

Simpele aanmelding, vlotte reactie en deskundigheid van o.a. Tamara heb ik als prettig ervaren. De verwerking mbt de theorie was echt eenvoudig en prima verzorgd. Aansluitend waren ook de praktijk lessen, zoals ik deze van Don kreeg duidelijk, pragmatisch en hij was daarnaast constructief. Al met al….. Wolf opleidingen is prima bevallen.

Super fijne ervaring!

Ik heb les gehad in Hilversum bij Leidy. Een super fijne rustige vrouw die de tijd neemt om het aan je uit te leggen. Ik ben in één keer geslaagd.

Goed klantenservice

Goed klantenservice