Leukste APK tot nu toe!

Veel afwisseling tijdens de training en een leuke vlotte docent. Doelgerichte werkopdrachten en uitleg.

• Ik heb deelgenomen aan een: Event online
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Docent
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Tijd langer
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Autisme

Leuke groep maar inhoud kan beter

Het online event was met een leuke groep en met veel interactie, maar de inhoud van de stof kan beter. Ik miste nog concrete handvaten en ook de manier waarop je roddelen op de werkvloer positief kan inzetten. Het ging voor mijn gevoel iets te veel over de negatieve kant hiervan.

• Ik heb deelgenomen aan een: Event online
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Interactie met de groep
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Van tevoren uitvragen wat behoefte is van groep. Of specifieke vragen stellen aan het begin over verwachting.
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Positief gebruik van roddelen op de werkvloer.

Inspirerende webinars om je scherp te houden

Ik volg regelmatig webinars/workshops en vind ze doorgaans inspirerend. Het houd mij scherp en ik krijg vaak concrete tips. Laagdrempelig te volgen omdat ze vaak online zijn.

• Ik heb deelgenomen aan een: Event online
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Concrete tips en toepasbaarheid onderdeel laten zijn
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? niets
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? projectmanagement skills/masterclass

Heel erg leerzaam

Het heeft me aan het denken gezet, daardat het verhelderdend was. Ook zeer leerzame tools meegekregen om toe te kunnen passen. Dit gaat me zeker helpen

• Ik heb deelgenomen aan een: Event online
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Ga zo door
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Ga zo door
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Kan niet direct wat benoemen

waardevol!

Fijne interactieve webinar, Julliete gaf een duidelijke uitleg en de tools om keuzes te maken helpen om nieuwe inzichten te krijgen

• Ik heb deelgenomen aan een: Event online
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? de interactie in tweetallen
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? -
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? -

Leerzaam en duidelijk

Maudi heeft een leuk webinar gegeven, met inzicht hoe je brein functioneert en je gedrag 95% van de tijd automatisch reageert. 1,5 uur was veel te kort en ik volg ook graag het vervolg hierop!

• Ik heb deelgenomen aan een: Event online
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? de inhoud
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? meer tijd
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? goeie vraag

Mooie sessie met mooie verdiepende oefeningen.

Fijn om verdieping te krijgen op t onderwerp afscheid.

• Ik heb deelgenomen aan een: Event op locatie
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Spreekster
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Niets
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Nvt

Nuttige informatie

Webinar vond ik wat langdradig. Mag van mij korter. Jammer dat mijn verbinding verbroken werd op het punt waar de tips werden besproken. Dat was voor mij juist het meest interessant. Dus fijn dat ik de presentatie nog ontvangen heb. Ik vond de interactie en de manier waarop erg leuk gedaan. dus de poll en het samenkomen in een klein groepje. Fijn om lotgenoten te spreken en te merken dat zij dezelfde ervaringen hebben.

• Ik heb deelgenomen aan een: Event online
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Poll en samenkomen in kleine groepen
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? duur van de Webinar
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? ?

Prima verhaal over de basics van hoogsensitiviteit

Heldere uitleg over hoog sensitiviteit. Wat houdt het in, hoe herken je het en wat handvatten om er iets aan te doen. Ik zit zelf al iets dieper in deze materie, leg de verbanden (tot op bepaalde hoogte met andere neurodiversiteiten), de verbanden tussen mogelijke acties en impact daarvan op ons hormoon huishouden, de verbanden van slechte voeding in relatie tot het darmstelsel, stress versus vage lichamelijke klachten (denk aan de nervus vagus). Daarom had ik persoonlijk wel behoefte om de diepte in te duiken met betrekking tot dit onderwerp, echter daar is deze sessie uiteraard niet voor bedoeld. Ik vond het daarom een helder en duidelijk verhaal om mensen die nog niet veel van hsp afweten hiermee kennis te laten maken. Presentatie werd erg goed gegeven, fijne manier van presenteren. De vragen in de chat werden opgepakt. Beide organisatoren goed op elkaar ingespeeld wat dat betreft. Klein stukje interactief waar ook na terugkomst in chat goed op doorgepakt werd. Top gedaan, niets aan veranderen en eerlijk...dat zeg ik niet zo snel, want ik maak veel webinars mee die van beduidend minder niveau zijn ;)

• Ik heb deelgenomen aan een: Event online
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? zie mijn uitgebreide beschrijving
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? niets, dit is ruim voldoende
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? geen idee, weet niet wat jullie allemaal hebben

Leerzaam en toepasbaar

De tips en inzichten die ik kreeg zijn snel toepasbaar. Ze hebben een positieve insteek, waardoor het ook leuk wordt. Voor mij een eye opener!

• Ik heb deelgenomen aan een: Event online
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? kort en krachtig
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? -
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Omgaan met een reorganisatie

Prima online excel training

Goede training. Niet voorkauwen met een powerpoint , maar zelf ervaren (per item een aparte excel) met duidelijke met feedback achteraf.

• Ik heb deelgenomen aan een: Event online
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? trainingsvorm
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? niets
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? nvt

leuke mix om iets meer hierover te horen

Goede mix van korte(!) brakeout rooms en weetjes

• Ik heb: N.v.t.
  • Ik heb deelgenomen aan een: N.v.t.
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? .
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? .

Zeer persoonlijk en toepasbaar

Praktisch toepasbaar en een eye opener.

• Ik heb deelgenomen aan een: Event online
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? persoonlijke karakter
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? geen opmerkingen
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? AI

• Ik heb deelgenomen aan een: Event online
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? .
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? .
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? De kunst van afscheid nemen ONLINE.

Ik heb al meerdere leerzame trainingen hier gevolgd!

Ik heb hier trainingen gevolgd onder andere voor dyslexie, presentatie vaardigheden, CX management en omgaan met verschillende perspectieven op de werkvloer. Het zijn professionele trainers en je krijgt vaak hand-outs mee na afloop.

• Ik heb deelgenomen aan een: Event online
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Het interactieve en inspirerende aspect.
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Er mag iets meer inhoudelijke diepgang en praktijk voorbeelden in de training verwerkt worden.
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? .

Gaf mooi weer wat er mis kan gaan bij de implementatie van agile

Goede uitleg, uitstekende topics goede voorbeelden.

• Ik heb deelgenomen aan een: Event online
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Spreker, slides, mogelijkheid om actief deel te nemen
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Iets meer tijd voor interactie aan het eind en ik heb nog geen slides ontvangen.
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Sessie die ingaat op de impact en gevolgen als Agile niet goed wordt ingezet

Interessante sessie

Herkenbaar maar toch ook nieuwe dingen geleerd. Leuke sessie!

• Ik heb deelgenomen aan een: Event online
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Gratis
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? -
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Geen idee, nog niet verder gekeken

Interesting

Content was useful; even if you know the book and the influencing principles it is always good to refresh the knowledge and learn from other peoples' experiences. However, this becomes difficult when people are not at similar level of experience. One tip for WeShare Talent: For an English session, it would be nice if the feedback form is also in English

• Ik heb: N.v.t.
  • Ik heb deelgenomen aan een: N.v.t.
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? The speaker
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Level of enthusiasm (not a lot of participants were really engaged)
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Topics that would allow knowledge sharing between people at similar professional levels, but from different companies

leuke training

Leuke training, helaas een beetje te kort (3 uurtjes). Er valt nog veel meer uit te leggen en te leren over miscommunicatie. Het zou handig zijn geweest als er meer praktijkvoorbeelden werden genoemd. Vanuit de docent, maar evt. ook vanuit de deelnemers. Ik zie hier ook ruimte voor voorbeelden van miscommunicatie die ontstaat door verschillende in cultuur of sekse.

• Ik heb deelgenomen aan een: Event op locatie
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? vijf minuten praten zonder onderbroken te worden
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? veel meer voorbeelden noemen
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Miscommunicatie door culturele verschillen

verrijkend

een handvat voor de toekomst

• Ik heb deelgenomen aan een: Event online
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? INLEIDING
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? MEER DIEPGANG
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? KLANTVOORBEELDEN

to[

leerzaam en uitdagend

• Ik heb deelgenomen aan een: Event online
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? presentatoren
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? betere planning iets buiten tijd
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? werkwijzes verbeteren omgaan met

inspiratie opgedaan

leerzaam

• Ik heb deelgenomen aan een: Event online
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? veelzijdigheid
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? meer interactie

Inspirerend

Glenn is een prettige ervaren spreker, die spreekt op basis van eigen ervaringen en belevingen. Hierdoor komt het krachtig over. Ondanks het nu een digitaal event was, heb ik het als heel erg prettig ervaren.

• Ik heb deelgenomen aan een: Event online
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? de bevlogenheid
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? niets
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? weet ik zo niet

inspirerend en energie gevend

Een hele mooie ervaring zo heb ik het ook tijdens de bijeenkomst omschreven. Mooi om te zien hoe geluk "maakbaar"is en welke invloed dat heeft op je leven als je aandacht aan de energie balans geeft.

• Ik heb deelgenomen aan een: Event online
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? deze sessie in totaal
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? mag iets langer
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? over vrouwen en hormoonbalans en effect op het werk.

Prima interessante webinar

Goed georganiseerd, interessante informatie, mooie inzichten. Hartelijk dank ook voor de slides. S.v.p. niet te veel mails sturen

• Ik heb deelgenomen aan een: Event online
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? alles
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? geen idee
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? geen idee

Batuwseweg 31

3412KX Lopikerkapel