Wat een beleving dit event. Veel kennis en mn begrip over de verschillende generaties opgedaan.
Hi Claudia, Wat leuk dat je erbij was en bedankt voor je mooie review! Tot een volgende keer! Team WeShareTalent
Goed geregeld, mooie inzichten
Hoi Andrea, Bedankt voor je mooie cijfer. Wat leuk om te lezen dat je je eerste keer meedoen met WeShareTalent een 10 gegeven hebt. Tot een volgende keer! Team WeShareTalent
Zie bovenstaand, de interactie was leuk gedaan, alles goed verzorgt
Hi Eline, Bedankt voor je mooie cijfer! Leuk dat jeeerste WeShareTalent deelname een succes was. We zien je graag nog een keer terug! Team WeShareTalent
Het was een mooi en geweldig georganiseerd event! Geertje Peneder is een enthousiaste spreker met een passie voor het onderwerp Generatiemanagement. En die passie weet ze goed over te brengen op de deelnemers.
Hi Jolanda, Bedankt voor je mooie cijfer! Leuk om te horen dat het een inspirerend event vond. Tot de volgende keer! Team WeShareTalent
Voldeed vrijwel geheel aan mij verwachtingen, veel inzicht gekregen en interessante gesprekken gevoerd.
Hoi Rachel, Bedankt voor je mooie cijfer! Fijn om te horen dat het aan al je verwachtingen voldeed. Tot een volgende keer! Team WeShareTalent
Verrassend leuk gepresenteerd door Geertje. Mooi hoe aan het begin de disclaimer wordt ingezet. Het laatste wat we willen is bijdragen aan de polarisatie. Maar begrip en bewustwording is essentieel in de volgordelijkheid individuele verschillen, levensfasen en dan pas generaties. Het experience center blijft een fantastische ruimte voor dit soort events. En heel mooi hoe Randstad de intro heeft verzorgd vanuit je beste zelf kunnen zijn. Ik had zelf de pauze eerder ingezet. Nu was het in verhouding zonder al te veel interactie best een lange zit om te luisteren. En na de pauze werden versneld de sheets behandeld en dat was jammer.
Leuk onderwerp omdat je altijd wel met meer generaties werkt en ook om meer in t hoofd van je eigen kinderen te kunnen kijken. Ook Geertjes presentatie was lekker vlot en leuk gebracht met veel kennis. Erg genoten, ook om weer oud collega's te ontmoeten.
Hi Pluim, Bedankt voor je mooie review! We zien je graag nog een keer terug bij een volgend WeShareTalent event. Team WeShareTalent
Het event was ontzettend goed geregeld, overal was aan gedacht. De locatie was top en de opzet van het programma zorgde ervoor dat iedereen scherp bleef en actief deelnam.
Hoi Mirjam, Bedankt voor je prachtige cijfer! Wat ontzettend leuk dat de eerste keer meedoen bij WeShareTalent zo'n succes was. We gaan zeker iets doen met je suggestie. Tot een volgende keer! TeamWeShareTalent
Herkenbaarheid maar ook nieuwe inzichten die je in het werk met diverse collega's goed kan gebruiken c.q. inzetten. Ontzettend leuk de groep met veel veschillende generaties.
Hi Jolande, Wat leuk dat je afgelopen donderdag aanwezig was en wat fijn om te lezen dat je eerste keer WeShareTalent zo goed beviel. Tot de volgende keer! Team WeShareTalent
Super goed geregelde middag met een geweldige spreekster en een goede mix van luisteren, engagement en zelf spreken/sparren.
Hoi Senly, Bedankt voor je mooie cijfer! Goed om te horen dat je eerste keer meedoen bij WeShareTalent zo goed bevallen is. Tot een volgende keer! Team WeShareTalent
Prachtige locatie dat Experience Center van Randstad. Goed georganiseerd en leuk onderwerp dat ogen opent, inspireert en spiegelt. Fijne middag gehad en leuke (nieuwe) mensen ontmoet, dank voor de uitnodiging!
HI Benno, Bedankt voor je mooie cijfer! Leuk om te horen dat je eerste keer WeShareTalent zo'n goede ervaring was. Tot een volgend event! Team WeShareTalent
Bij aankomst de naambordjes en de stickers bij welke generatie je zelf hoort vond ik al een leuke start. Zo grappig om de generaties eens visueel te zien. De intro van de D&I Lead van Rabobank vond ik geen grote meerwaarde, was voor mij eerder een applausje omdat ze het al zo goed doen... Maar WAT ze nou precies doen, hoe ze dat aanpakken en hun D&I doelen bereiken, DAT had mij geïnteresseerd, dat hoorden we helaas niet. Geertje had een heldere uitleg over de generaties en ook de disclaimer, dat vond ik een belangrijke start. Leuke presentatie en ook erg interessant. Ik had wel graag meer tijd willen hebben om het in kleinere groepen over de thema's te hebben, dit vond ik de meeste meerwaarde hebben van de middag, die gesprekken en inzichten die je door elkaar krijgt. Dus toppresentatie en als tip graag nog meer uitwisseling onderling, voor mijn gevoel had de uitleg van de disclaimers, de generatie en de verschillen nog wel korter en krachtiger gekund, waardoor hier ook in deze paar uurtjes nog meer tijd voor uitwisseling onderling was geweest.
Hi Christa, Bedankt voor je mooie cijfer en je uitgebreide review! We gaan zeker wat doen met je feedback. Tot een volgende keer! Team WeShareTalent
Het geheim zat m voor mij in de herkenning. Het was niet nieuw wat ik hoorde maar het werd gedeeld in een dusdanige vorm dat zaken op hun plek vielen en ik er wat mee kon. Leuke vorm, lekker interactief.
Hi Marjolijne, Bedankt voor je mooie review! Wat leuk om te lezen dat je eerste keer bij een WeShareTalent event zo goed bevallen is. Tot de volgende keer! Team WeShareTalent
De lean yellow belt gegeven door Hillfive is zeker een aanrader. De dag is interactief, wat ervoor zorgt dat de dag (dagdeel) voorbij vliegt. Door middel van praktische voorbeelden wordt de theorie uitgelegd.
Hi Tamara, Bedankt voor je mooie cijfer en je uitgebreide reactie. We gaan zeker iets doen met je feedback en dit terugkoppelen aan de sprekers. We zien je graag terug bij een volgend event! Team WeShareTalent
Zie hierboven
Hi Joyce, Bedankt voor je review! Leuk om te lezen dat het een leerzame masterclass voor je was. We gaan zeker wat doen met je feedback. Tot de volgende! Team WeShareTalent
Een relaxte, interessante, interactieve sessie. Meer laagdrempelig dan de impressie die de emails vooraf gaven. De tijd ging snel voorbij, wat een goed teken is :)
Hi Eveline, Bedankt voor je mooie cijfer en je uitgebreide feedback! We gaan er zeker wat mee doen. Tot de volgende keer!
Ik vond het een nuttige training waar ik zeker weer dingen van heb geleerd. Alleen miste ik nog een beetje de koppeling naar hoe ik de punten toe kan passen in de praktijk.
Hoi Cas, Bedankt voor je review. Leuk om te lezen dat het een leerzame training voor je was. We gaan zeker kijken hoe we deze nog beter kunnen maken in het vervolg. Tot de volgende keer! Team WeShareTalent
Bewust geworden van veel verschillende waardevolle facetten om meetings effectiever, verbindend en leuker te maken = betekenisvoller!
Hi Harald, Bedankt voor je mooie cijfer! We gaan kijken wat we kunnen doen met je suggestie. Tot de volgende keer! Team WeShareTalent
Iedereen mag er zijn en iedereen had wat leuks / goeds bij te dragen. Gezellige kleine groep
Hi Esther, Bedankt voor je beoordeling. We gaan zeker kijken wat we kunnen doen met je feedback. Tot de volgende masterclass! Team WeShareTalent
Fijne workshop met nieuwe inzichten. Zeker wat aan gehad!
Hi Kirsten, Bedankt voor je mooie cijfer! Leuk om te horen dat het voor mooie nieuwe inzichten heeft gezorgd. Tot de volgende keer! Team WeShareTalent
Docent en inhoud workshop prima. Interactief en aangepast aan het kleine aantal mensen, dat deelnam. Locatie (nu ik weet waar het is) ook prima.
Hi Marja, Bedankt voor je prachtige cijfer! Leuk om te horen dat het een inspirerende masterclass voor je was. Tot een volgende keer! Team WeShareTalent
De ervaring is positief. Omdat we als organisatie al wat verder zijn bestaat de behoefte om wat dieper in te gaan over de vervolgstappen en strategisch talentmanagement, had daar misschien te hoge verwachtingen over. Dit had vooraf misschien nog wat duidelijker kunnen zijn.
Ik had het wat meer algemeen verwacht, deze insights werken alleen als je gaat werken met Clifton Strengths. Ik werk voor een grote corporate en voor ons is het niet makkelijk om 'zo maar' met nieuwe tooling te werken. De titel van de cursus schepte een andere verwachting.
Hi Simone, Bedankt voor je feedback. Vervelend om te horen dat de masterclass niet was wat je verwachtte. We gaan kijken hoe we dit in de toekomst beter kunnen vermelden op ons platform. Tot een volgende keer! Team WeShareTalent
Was voor mij een bevestiging en opluchting dat er zoveel hoog sensitieve mensen zijn 1 op de 5. Heel fijn om te horen hoe daar mee om te gaan. En fijn om ook de ervaringen en verschillen van anderen te horen. De spreekster was zeer bekwaam en legde het het helder en boeiend uit.
Hi Annemieke, Bedankt voor de mooie review! Heel leuk om te horen dat de masterclass een succes voor je was. Tot een volgende keer! Team WeShareTalent
Naast wat ik al wist heb ik nog nuttige informatie ontvangen en ervaring kunnen bespreken. Fijne stem om naar te luisteren. 1,5 uur was zo voorbij.
HI Lillian, Bedankt voor je mooie cijfer. Fijn om te horen dat je veel nuttige informatie hebt gekregen tijdens de masterclass. Tot een volgend event! Team WeShareTalent