Inspirerende sessie bijgewoond en leuke mensen leren kennen
Het is leuk om met verschillende organisaties gedachten te wisselen over uiteenlopende onderwerpen.
De kennis had ik reeds, maar het is af en toe nodig om weer bewust te worden van bepaalde dingen. Daarvoor was deze online training heel goed. Heeft mij weer geholpen.
Mooi hoe Teun ons meenam in de rol van ademhalen in je lijf en in je toestand en hoe je daar ook zelf invloed op kunt hebben. Dank!
Simpele tips maar o zo moeilijk om consequent na te leven. Het is goed om er weer stil bij te staan zodat het op adem komen vanzelf gaat straks
Zeker een training van toegevoegde waarde. Heel interessant onderwerp waar ik graag meer vanaf zou weten. Breakout rooms ook erg inspirerend om mensen te leren kennen en hun perspectief in te zien. Een aanrader! Wat mij betreft mag hij langer dan 1,5 uur duren;)
"Cialdini's 6 Secrets to Convince People" is echt een aanrader. Een groot onderwerp beknopt, straight to the point en helder samengevat en uitgelegd. Meerdere interactie momenten, waardoor je echt bijbleef. 1,5 uur waren zo voorbij.
Zeer interessante sessie met de juiste balans tussen informatie en zelf aan de slag zijn. Veel nieuwe dingen geleerd over het brein en de invloed ervan op ons gedrag en de manier waarop we naar de wereld kijken. Ook goed toepasbaar bij teamontwikkeling. Maudi is een geweldige spreker!
Hi Rennie, Bedankt voor je mooie beoordeling. Fijn dat de sessie zo goed bevallen is. Tot een volgend event! Team WeShareTalent
In het begin effe geschrokken, het was toch niet voor beginners! Gelukkig niet. Snel door de stof heen en goede opdrachten. Met mogelijkheden tot vragen stellen. Inspiratie opgedaan om er echt meer uit te halen
Ik heb veel geleerd van de cursus. Aangezien ik nog niet zoveel wist van excel, ging het soms wat snel. 5 minuten puzzelen met een opdracht is voor mij bijvoorbeeld te kort.
Hi Sandra, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te horen dat het een leerzame sessie voor je was. We gaan zeker wat doen met je feedback. Team WeShareTalent
Ik vond het een leuke training maar mistte een beetje diepgang. Ik had nog graag wat meer praktijkvoorbeelden gehoord of ruimte gehad voor oefenen. Dus wat als je in een gesprek beland waar het onderwerp niet prettig is, etc.
Hi Stephanie, Bedankt voor je beoordeling en feedback, We gaan zeker wat met je feedback doen. Tot een volgend event! Team WeShareTalent
korte heldere uitleg , prima presentatie met oefeningen.
Hi Rob, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Hopelijk zien we je binnenkort nog een keer terug bij een van onze events. Team WeShareTalent
Zo fijn om ervaringen te delen met mensen uit andere werkvelden.
Hoi Anne-Mieke, Bedankt voor het invullen van de review. Leuk om te horen dat het event een succes voor je was. We gaan kijken wat we kunnen doen met je feedback. Tot bij een volgend (online) event! Team WeShareTalent
De uitleg van de gelukshormonen zijn zo goed toegelicht en praktisch gemaakt, dat ik hier echt handvaten door heb voor mijn werk en als mens.
Hi Irma, Bedankt voor je review. Wat leuk om te horen dat de workshop een succes voor je was. We zien je graag nog een keer terug bij een andere (online) sessie. Team WeShareTalent
Altijd leuk om te horen dat er in andere organisaties met hetzelfde geworstel wordt.
Hoi Sandra, Dankjewel voor je review! We zien je graag in de toekomst nog een keer terug bij een van onze (online) events. Team WeShareTalent
Prima om weer met dit onderwerp (vitaliteit) bezig te zijn en op te frissen. Ook goed om tips/ideeen van andere deelnemers te horen.
Voldoende afwisseling in activiteiten. Goed info. Verrassend dat er verschillende bedrijven in de sessie zaten. Ik dacht dat er uitsluitend Randstad-medewerkers in zouden zitten. Een medewerker van de Rabobank had precies dezelfde reactie. Geen probleem hoor, maar wel een verrassing. Leuke sessie! Geen punten waarvan ik dacht skippen of aanpassen.
Hi Anja, Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat je eerste WeShareTalent event een succes was. We gaan zeker wat doen met je feedback! Tot een volgend (online) event! Team WeShareTalent
Ik denk dat het delen van deze verhalen mensen helpt om buiten de bekende kaders te denken en openstaan voor nieuwe ideeen.
Hi Hanneke, Dankjewel voor je reactie! We gaan zeker wat doen met je feedback. Team WeShareTalent
Vrolijk, inhoudelijk en persoonlijk ondanks dat het via zoom ging.
Hi Gert-Jan, Dankjewel voor je mooie cijfer en wat leuk om te horen dat de online sessie zo goed bevallen is! We zien je graag in de toekomst nog een keer terug bij een van onze (online) events! Team WeShareTalent
Het was heel interessant om discriminatie, seksuele intimidatie en exclusion mee te maken vanuit een andere invalshoek.
Hi Nuwaira, Bedankt voor je mooie cijfer en je feedback! We gaan er zeker wat mee doen. Team WeShareTalent
Over D&I Zowel de professioneel gemaakte en interactieve VR-ervaring als de intro over de onderliggende groepsdynamiek rondom rangorde, macht en buitensluiten heb ik als zeer effectief ervaren.
Hi Rhonda, Dankjewel voor deze mooie review! We gaan zeker wat doen met je feedback. Team WeShareTalent
Mooi om in anderhalf uur tekst en uitleg te krijgen ten aanzien van Insights
Hi John, Dankjewel voor je mooie cijfer en je feedback! We gaan er zeker wat mee doen. Team WeShareTalent
Het was leuk en leerzaam om middels de VR bril te ervaren wat ED&I in de praktijk kan betekenen. De inhoud van het onderwerp, hoe de training ontstaan is incl. de externe toetsing om iets gedegens in handen te hebben en houden maken het waardevol.
Hi Maud, Wat leuk om te horen dat de D&I sessie met VR brillen zo'n succes voor je was! We gaan zeker wat doen met je feedback. Team WeShareTalent
Goed om dit echt zelf te kunnen ervaren! Leuke mensen, goede presentatie!
Hi Louise, Bedankt voor de mooie review! We zien je graag in de toekomst nog een keer terug bij een van onze (online) events! Team WeShareTalent
Ik heb een training Leiderschap in ontwikkeling gevolgd. Heldere uitleg en praktische oefeningen die ik direct in kan zetten. Tof om op deze manier mijn kennis en vaardigheden te vergroten.
Hi Cindy, Dankjewel voor je mooie review en je feedback! We gaan er zeker wat mee doen :D Team WeShareTalent