INspirerend!

Ik heb de sessie met Anouk als inspirerend ervaren. Nieuwe ideeen op gedaan en heel leuk om praktische tips en tools mee te krijgen, zoals de dagstart en de dagoogst.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Interactief
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Ik vind Zoom minder fijn dan teams, maar dat is persoonlijk
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Ik zag veel we share medewerkers meedoen/begeleiden. Leuk om te weten een volgende keer of ze meedoen, of ondersteunend zijn.
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Werk, leiderschap en je lijf

inspirerend

Het delen van gedachten en inzichten. Veiligheid waarin we waren om alles te kunnen zeggen. Dat was inspirerend

• Ik heb deelgenomen aan een: Masterclass
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? korte lijnen naar deelnemers
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? een deel van de groep was niet op de hoogte dat het om een ronde tafel gesprek ging. In verlenging vd presentatie van Arjan. Arjan moest dat toch weer in korte zinnen uitleggen. Al met al nam dat ook een uur in beslag.
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Het was top!
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? 365dagensuccesvol.nl

Inhoudelijk goed, interactief, goed (online) georganiseerd

Fijne spreker (Philip) die makkelijk en goed contact maakt, uitnodigt om mee te doen en persoonlijk is. Prettig om in subgroepjes bezig te zijn ter afwisseling.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Persoonlijke, interactieve
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Iets meer tijd voor de (uitwerking van de) 3 tips aan het eind vd presentatie.
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? ga zo door

Direct toepasbaar inzicht.

Fijn om een paar concrete stappen mee te krijgen die makkelijk te onthouden zijn en om meteen te oefenen en te ervaren dat het werkt!

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Praktische toepasbaarheid van het onderwerp
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? -
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? N.v.t.

Heel duidelijk en prima oefeningen

Goede kwaliteit webinar, zowel inhoud als beeld. Interessante oefeningen en prima compacte hand-out met tips.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? De methodiek
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? geen idee
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? geen
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? N.v.t.

Heerlijk om gelijkgestemden te horen die hetzelfde ervaren

Goed geregeld, ook vooraf reminders met info overzichtelijk. Niet al te lange online event met goed tips en mogelijheid om te oefenen met het geleerde in praktijk brengen. Heel fijn om te weten dat er meer mensen zijn die 'Nee zeggen' moeilijk vinden.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? breakoutroom, wel iets langer
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Misschien toch wat voorbeeld van standaard zinnen
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? n.v.t.

Zo herkenbaar

Erg leuk om mee te mogen doen. En gelukkig zo herkenbaar voor iedereen. Leuk om te oefenen.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Het enthousiasme van organisator en trainer
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Niets
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Top gewoon goed gedaan.
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Terugkom moment over hoe we het nee zeggen toegepast hebben en wat wij hier van geleerd hebben om dit t delen.

Helder

Door anders te communiceren, het tonen/uitspreken van je empathie en concreet uit te spreken wat je bedoeld, geeft helderheid aan de ander. Soort van NLP eigenlijk

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? werken in groepsverband
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? het mocht wel iets langer duren
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? NVT
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? grenzen stellen

Prima, leuk; kort en bondig

zie boven

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? toegankelijkheid
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? geen
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? N.v.t.

Leerzame en interactieve training met concrete praktijkvoorbeelden.

Leerzame en interactieve training met concrete praktijkvoorbeelden.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? -
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? -
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? N.v.t.

Mooie kijk op hoe effectief een positieve grondhouding is!

Super uitspraken en nieuwe impulsen gehoord en gekregen. En ook bevestiging van theorieën waar ik al veel mee werk. Geweldig dat we ook een notitieboekje kregen!

• Ik heb deelgenomen aan een: Masterclass
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Activerende vragen voor de deelnemers
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? meer visuele ondersteuning tijdens het gesprek, flipover of handout.
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Top: mooi variërend aanbod!
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? interdisciplinaire intervisie

Heel boeiend

Erg leuke bijeenkomst en zeer nuttig, zou mooi zijn als er meerdere zouden volgen en dan vervolg op deze zou nog veel meer willen leren van haar

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? .
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? .
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? .
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Meditatie

Kort, krachtig en keileerzaam

In 1,5 uur begrijp je en voel je hoe belangrijk goed ademen voor je is. En, last but not least, kan je het ook zelf heel makkelijk praktisch toepassen.

• Ik heb deelgenomen aan een: Masterclass
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? link met zenuwstelsel en Pavlov
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? niets
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Ga zo door
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? ChatGPT

Goede aanvulling op huidige kennis/ervaring

Meer kennis nu van hoe de ademhaling werkt en de balans/uitwisseling die nodig is in het lichaam in zuurstof en koolzuur op celniveau. Fijne oefeningen en toelichting.

• Ik heb deelgenomen aan een: Masterclass
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? de oefeningen en tips
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? start break out room beter inleiden
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? voor nu geen
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? werkplekinrichting en oefeningen spierspanning

Leerzaam en goede uitleg

Super leuk, vraagt om meer ;-)

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? enthousiasme en tijd om vragen te beantwoorden
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? De tijd is bijna te kort, terwijl lang achter het scherm zitten ook misschien geen optie is..
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Een vervolg sessie maken ;-)
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? vervolg op dit onderwerp

prima ervaring

goede opzet van de bijeenkomst

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? de opzet van de events
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? ?
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? ?
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? ?

Een goede training in 1,5 uur tijd!

Philip gaf aan dat de training normaal gesproken een aantal dagen zijn en dat we nu 1,5 uur de tijd hebben om iets te leren. Knap hoe ik via hem mijn oncomfortabele aandachtspunt heb kunnen ontdekken en dat ik hier weer verder mee aan de slag kan gaan. Leuk dat het ook het interactief is. Duidelijke voorbeelden en een helder verhaal!

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? de enthousiasme! :-)
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? nvt
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Het ging goed en binnen de tijd!
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? prioriteiten stellen en hierdoor balans houden in werk, oftewel timemanagement

goede introductie van de me.scan

voldeed aan mijn verwachtingen. ook we nieuwe dingen gehoord die nader te onderzoeken zijn voor mezelf. ik zou deze introductie alleen aanbevelen aan mensen die willen weten over de methode, je moet het niet zien als een scan voor jezelf.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? de opzet van het programma
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? goed aangeven dat dit een introductie van de methode betreft
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? top om in de keuken te kijken wat er allemaal is, echter is er niet altijd budget voor een vervolg. Dat is voor jullie jammer en voor ons.
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Een onderwerp die van kop tot staart te volgen is. (geen betaald vervolg nodig)

Ontwikkelgerichte workshops met inspirerende inhoud

Ieder jaar weer goede onderwerpen en workshops vol inspiratie, die je in beweging zetten.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? online en interactie
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? nvt
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? top blijf zo doorgaan
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Toekomstbehendig in deze veranderende wereld

interessante theorie, maar weinig toepassing

Ik had verwacht dat dit meer gericht zou zijn op de profielen, en ook dat we een uitgebreider profiel zouden ontvangen. Dit was erg beknopt en heeft weinig nieuwe informatie opgeleverd. Dit werd ook aangesproken tijdens de meeting, en werd gezegd dat dit in een diepgaander coachinggesprek besproken kon worden. Hierdoor voelde het een beetje als een salespraatje en was de lezing op zichzelf niet heel nuttig

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? breakout rooms in principe goed voor interactie
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? meer diepgang, breakout rooms hadden in dit geval niet zo veel toegevoegde waarde omdat de vraag ook niet veel diepgang had
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Nee
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? -

Interessant en interactief

Ik vond de masterclasses interessant en interactief en ontdekte nieuwe informatie over mezelf waar ik wat mee kan.

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Interactieve sessies
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? 1. Informatie over sessies die niet doorgaan of zijn afgelast. De sessie voltooi je stresscirkel ging niet door en dit hadden mijn collega en ik niet door. 2. Meer duidelijkheid vooraf,over wat we kunnen verwachten van een scan zoals de me.scan. Het was handig geweest als ik vooraf had geweten dat ik een beknopte versie van de scan zou ontvangen. Nu had ik vooral het idee dat het een soort "vermomde" verkooptactiek was om een volledige scan te moeten kopen om echt te weten hoe ik verder kan. Voor mij eindigde de sessie met teveel open vragen.
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Goede organisatie
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Getting comfortable with the uncomfortable.

Leuke sessie, maar te kort om echte eerste resultaten te halen

Ik vond de organisatie goed geregeld (zowel vooraf als tijdens), de sessie verliep strak. De inhoud was interessant, helaas te weinig tijd voor echte interactie daarom voornamelijk uitleg. De tijdsduur was te kort om een (eerste) bescheiden resultaat te kunnen halen (ook in de break-out room was het opschieten).

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Goede organisatie
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Iets meer tijd
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Heel mooi initiatief! Fijn om laagdrempelig kennis op te kunnen halen

Kort maar krachtig

Geeft inspiratie en food for thought. Meer kan je ook niet verwachten in zo'n korte tijdbestek

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? nvt
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Meer tijd voor breakout's
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Hoe effectief is dit?

eniverent, inspirerend en toegankelijk Purpose Mark Siegenbeek van Heukelom

Leuk en interessante sessie met goede toegankelijke spreker

• Ik heb deelgenomen aan een: Online event
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? strakke regie
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? niks wat mij betreft, erg fijn dat je aan kan geven of je wel of niet in breakout room wil!!!
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Nee buiten keuze breakout vasthouden
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? N.v.t.

Zeer enthousiaste spreker en leuke manier van een lezing

Leuke sessie met genoeg interactie.

• Ik heb deelgenomen aan een: Masterclass
  • Wat mogen we zeker behouden voor het volgende event? Breakout sessies en interactie
  • Wat mogen we zeker veranderen voor het volgende event? Misschien meer de interactie tussen verschillende werkenden benadrukken. Ik vond het leuk dat je verschillende mensen uit verschillende werkvelden en regio's kon ontmoeten!
  • Welke overall tip en top heb jij nog voor WeShareTalent? Goed bezig!
  • Is dit event voor herhaling vatbaar? Ja
  • Welk onderwerp zou je ook op ons platform willen zien? Omgaan met kritiek/klachten op werkvloer.

Batuwseweg 31

3412KX Lopikerkapel