De speker voldeed aan onze verwachting

Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. De dag was zeer geslaagd door de goede spreker!

• Welke spreker heeft u geboekt? Richard van Hooijdonk

Zeer prettig enthousiast en professioneel contact

Snelle directe lijn naar een enthousiaste medewerkster die gemakkelijk schakelt tussen ons als opdrachtgever en de spreker, vrolijk, professioneel en snel haar afspraken nakomt, pro-actief checkt en dubbelcheckt via een zeer plezierige en persoonlijke aanpak.

• Welke spreker heeft u geboekt? Özcan Akyol

Snelle en vriendelijke bemiddeling

De dienstverlening van Quality Bookings heb ik als zeer prettig ervaren. Vanaf het eerste contact is er telkens zeer snel, vriendelijk en duidelijk geschakeld. En het is ze gelukt om voor ons de spreker naar keuze te boeken voor de gewenste datum. Ik kan de bemiddeling dan ook van harte aanbevelen!

• Welke spreker heeft u geboekt? Harry Glotzbach

Quality Bookings staat voor kwaliteit vanaf het begin tot het eind :)

Wij zijn vanaf het begin er prettig geholpen door Yannicke van Anen. Zij wist ons veel te vertellen en mee te nemen in de processtappen van Quality Bookings. De trainster Charlotte Labee heeft onze docenten en ondersteuners van een MBO instelling Rijn IJssel kunnen boeien met haar 45 minuten presentatie.

• Welke spreker heeft u geboekt? Charlotte Labee

uitstekende voordracht over veranderen en vernieuwen

humorvolle, goed op het overwegend jonge publiek gerichte presentatie; een inspirerend verhaal. Altijd lastig om voor zo'n divers publiek een boodschap van veranderen te brengen, het is Arno wel gelukt.

• Welke spreker heeft u geboekt? Arno Folkerts

Goed geregeld, snel reactie en fijn contact

Via Quality Bookings hebben wij Ard Schenk geboekt. Alles was goed geregeld, we kregen snel reactie en hadden goed contact met de medewerkers. Ook achteraf werd gevraagd hoe het was bevallen. Al met al waren wij erg tevreden!

• Welke spreker heeft u geboekt? Ard Schenk

Het gehele proces verliep soepel

De gehele samenwerking verliep soepel, er was sprake van duidelijke communicatie.

• Welke spreker heeft u geboekt? Erben Wennemars

Prima intermediair tussen klant en beoogde spreker

Men heeft de communicatie opengehouden tussen de spreker en klant toen er in eerste instantie een verschil van mening was m.b.t. het tarief

• Welke spreker heeft u geboekt? Robin van Galen

Fijne samenwerking en alles goed geregeld.

Het team van Quality Bookings reageert altijd erg snel en is goed te bereiken. Bemiddeling tussen ons en de spreker die wij geboekt hadden is goed verlopen. Alle informatie is goed doorgegeven en alles is op tijd geregeld. Een fijne samenwerking dus.

• Welke spreker heeft u geboekt? Marc Lammers

Super geholpen en meegedacht door Quality Bookings

Wij hebben Jaap Bressers als inspirational speaker geboekt voor een internationaal gezelschap. Jaap heeft een prachtig, tot nadenken zettend en inspirerend verhaal gehouden. Zaal was muisstil en reacties waren zeer lovend!

• Welke spreker heeft u geboekt? Jaap Bressers

Leuke interactie met het publiek en licht ontregelend.

We hadden een geweldig weekend en de optredens van Ellen Deckwitz waren een prachtige aanvulling op ons festival. Ze verzorgde een aantal mooie voordrachten (mooie stem ook) die goed aansloten met ons thema, leuke interactie met het publiek en licht ontregelend.

• Welke spreker heeft u geboekt? Ellen Deckwitz

Ik heb Quality Bookings ervaren als een professioneel en attent sprekersbureau.

- snelle terugkoppeling op vragen en mailtjes - wisseling van contactpersoon verliep soepel - denkt mee

• Welke spreker heeft u geboekt? Dick Swaab

Een prettig en professioneel bureau om mee samen te werken.

Met Deborah Nas hadden we een hele professionele en inspirerende spreker op onze kennissessie die zich goed had voorbereid in ingeleefd in de doelgroep. Door de medewerkers van het bureau werd op al mijn vragen werd snel en uitgebreid gereageerd.

• Welke spreker heeft u geboekt? Deborah Nas

Snelle heldere duidelijke afstemming, communicatie en medewerking

Quality bookings was goed bereikbaar, reageert snel en duidelijk. Annemarie is iemand die voor zichzelf spreekt en waar je ook niet veel in kan bijsturen.

• Welke spreker heeft u geboekt? Annemarie Jorritsma

Een vlotte en prettige samenwerking met goed resultaat!

De reservering en gastspreker waren snel geregeld en alles was erg duidelijk. Wat mij betreft een fijn bureau om mee samen te werken!

• Welke spreker heeft u geboekt? Richard van Kray

Ontzettend tevreden over de communicatie en samenwerking

Het contact met Joyce Distelblom van Quality Bookings verliep erg prettig, zowel voor- als na ons event. Erg tevreden!

• Welke spreker heeft u geboekt? Peter Heerschop

Samenwerking onwijs prettig!

De samenwerking met Qualitybookings heb ik als heel prettig ervaren! Communicatie is duidelijk, en er wordt voldoende informatie gedeeld. Ook wordt er meermaals gevraagd of er nog aanvullende zaken zijn waar bij ondersteund kan worden.

• Welke spreker heeft u geboekt? Art Rooijakkers

QB heeft de keynote speaker voor ons congres prima geregeld.

De dienstverlening van QB en vooral de regelmatige check-ups als sprekersbureau vond ik zeer attent en waardevol.

• Welke spreker heeft u geboekt? Jan Rotmans

Ik heb Quality Bookings als professioneel en prettig in de omgang ervaren.

Toen onze eerste keuze spreker niet kon hebben jullie ons een goed alternatief geboden in Janice. Dit was uiteindelijk een van de hoogtepunten van het evenement. Dank voor het meedenken en de goede opvolging op onze afspraken. Als we weer een spreker zoeken dan starten we bij jullie.

• Welke spreker heeft u geboekt? Janice

Wat een geweldige spreker!

Wij hebben Rob Kamphues geboekt via Quality Bookings. Wat een geweldige vent!

• Welke spreker heeft u geboekt? Rob Kamphues

Toppers!

Dat zijn de mensen van Quality Bookings. werk al jaren met ze samen en met veel plezier!

• Welke spreker heeft u geboekt? Duncan Stutterheim

Onvergetelijk!

Ja, klinkt misschien wat overdreven, maar zo is het wel. Een dergelijk event staat of valt met degene die het begeleid. En als het een professional is van een dergelijk kaliber is de kwaliteit gegarandeerd. Voorzorg en de nazorg prima. Personeel denkt mee; schakelt snel, prettig contact.

Uitstekend contact, korte lijnen

Altijd fijn om met een professionele organisatie te maken te hebben. Professionaliteit blijkt uit alle contactmomenten.

Waanzinnig bureau!

Anne en Manon zijn de leukste mensen om mee te werken. Al met veel bureaus gewerkt, maar Quality Bookings steekt er met kop en schouders bovenuit!

Fijne service! Flexibiliteit en meedenken staat hoog in het vaandel!

Supergoed contact met Anne Rook gehad. Zij heeft ervoor gezorgd dat wij de beste spreker voor ons event konden verwelkomen. Was een topsessie die zeker voor herhaling vatbaar was!

Over Quality Bookings

Sprekersbureau Quality Bookings is al 15 jaar het meest vooruitstrevende bureau van Nederland en heeft als doelstelling de sprekers van de toekomst te maken! Wij zijn geen administratief afhandelingskantoor, maar bouwen merken rondom sprekers en koppelen bedrijven hieraan. Ons team bestaat uit gepassioneerde professionals die altijd de juiste match bij uw DNA weten te vinden. Op deze website vindt u de sprekers van de toekomst. Deze sprekers zullen uw gasten gegarandeerd inspireren, informeren, motiveren en entertainen.