Prima advies van een professioneel bedrijf met fijne mensen!

In een fijne sfeer kregen wij prima advies en werd er steeds met ons meegedacht. Levering volgens afspraak door vakmensen die veel ervaring hebben! Wij zijn super blij met onze nieuwe gordijnen. Hangen erg mooi en de montage was snel en netjes. Dank!!!

snel levering

goede verstand houding snel gewerkt en netjes

uitstekend

vriendelijk en snel aangesloten

mooie kwaliteitswinkel met behulpzame en aardige mensen.

Fijne winkel met kwaliteitsspullen. Goede informatie en een meedenkend iemand. Aan te raden en ik ga er weer heen als ik iets nodig heb.

Heel blij met ons nieuwe bed

Hochrath Wonen & Slapen beschikt over een mooie showroom, hanteert duidelijke prijzen en je krijgt er goed advies. Afspraken worden keurig nagekomen, de aflevering was tot in de puntjes (super gedaan mannen). Kortom een fantastische ervaring!

Prima ! Netjes geleverd volgens afspraak

Goed geïnformeerd en prima afgeleverd

kwaliteit en service zijn erg goed

Onze ervaring is dat men ruim de tijd neemt voor een klant. Ze zijn erg vriendelijk en klantgericht. De medewerkers/woningstoffeerders zijn kundig, vriendelijk en behulpzaam.

Prettig en snel advies gekregen.

We kwamen met een internet advies en gingen wijzer de winkel uit.

Goed geholpen bij de keuze van bed, nette levering

Fijne sfeer en eerlijk advies!

Bij Hochrath word je gezien. Christien kan van nature goed afstemmen en luisteren. Ze voelt aan wat bij de klant past. Prachtige zaak!

Perfecte service

Meedenken

Behang uitgezocht met Christien en het is echt super mooi geworden

Uitstekende service

Top kwaliteit en uitstekende service.

Perfecte service

Levering conform de afspraken, keurig op de afgesproken tijd!

Cijfer 10

Mijn ervaring ze hebben het perfect gedaan, dus dik tevreden. Gr Engelien

Prima product, goede service

Geweven hout-raambekleding ziet er goed uit. In hoeken van de erker zit iets speling, door de eigenschappen van het product. Prima opgelost door Hochrath.

Zeer positief

Producten geleverd conform de afspraken en precies op de afgesproken tijd!

Prettig bedrijf met goed en deskundig advies

Komen afspraken na en reageren snel op vragen

zoals verwacht afspraken nagekomen en service uitstekend

afspraken worden nagekomen, men denkt met de klant mee. Uiterst vriendelijk en vakkundig personeel. In 2 woorden: een aanrader.

Hochrath levert kwaliteit en klanttevredenheid.

Afspraak is afspraak, goed advies, perfecte uitvoering en afwerking. Zeer prettig team.

Fijne winkelervaring.

Fijne sfeer en zeer goed geholpen! Om de perfecte materialen en de juiste kleur te kiezen blijft altijd lastig. Erg prettig dat er dan de tijd wordt genomen, en goed naar je geluisterd wordt om je te helpen om de goede beslissing te nemen. Zeer tevreden met mijn aankopen!

Prima zaak, die alle problemen oplost

Wij hadden bij een renovatie van ons huis grote problemen met het aanbrengen van een vloerverwarming, die niet wilde wat de installateur wilde. Daardoor liep het leggen van de vloer niet alleen vertraging op maar ook een aantal grote problemen. De firma Hoochrath was bereid meerdere keren terug te komen en mee te denken in het vinden van een oplossing.

Alles was super.

Zie boven.

Ben al vele jaren klant bij de familie Hochrath en ze leveren altijd geweldig goede service !

Christiene en Guido leveren goede klantgerichte service en adviezen, mijn hartelijke dank daarvoor en ga zo door

Europark 13

7102 AN Winterswijk