Zoals vanouds zonder aarzeling PRIMA
Bij ons showroombezoek was er niet de juiste verkoper maar die werd snel opgeroepen. Top! Advies was helder en deskundig en er werd goed naar onze wensen geluisterd. Aflevering van bed ging ook bijna op de minuut gepland. Wederom top! Onze eerste kennismaking met Hochrath is daarom zeer goed bevallen.
Wij zijn zeer tevreden over alles.
Vier weken geleden een deelbaar Auping Auronde bed incl. 2-motorige spiraal en matras besteld. In de winkel te Winterswijk werden wij uitvoerig en vakkundig geïnformeerd over de diverse mogelijkheden en voor- en nadelen. Vandaag geleverd en geplaatst door 2 vakbekwame medewerkers die zich eerst keurig voorstellen en vervolgens keurig werk afleveren. Ook niet te beroerd om even iets extra’s te doen wanneer men dit vriendelijk vraagt. Super.
Snelle, goede, nette en vakkundige levering van de bestelling.
Heel prettig dat het personeel meedenkt
We werden heel correct geholpen in de winkel. Er is bij de montage netjes gewerkt.
Super advies en service in de winkel! We zijn heel erg blij met de vloeren, trap en zonwering! Perfect vakwerk van de ‘buiten’ jongens 👍
Goed gedegen advies. Verkoper geeft waar nodig en gevraagd zijn eigen idee over wat het beste bij de klant past. Goed overleg over de planning. Zeer vakkundige medewerkers die ook nog zeer klantvriendelijk zijn.
Prettig en goed advies. Vakbekwaam. Zeer goed en prettig personeel
Geen gedoe en afspraak=afspraak!
Gemaakte afspraken nagekomen,pvc vloer prima gelegd en er werd netjes gewerkt.
We zijn op een prettige en vakkundige wijze geadviseerd. En de montage van de raambekleding werd perfect uitgevoerd door vakbekwame medewerkers.
Direct goed advies in de winkel, geheel vrijblijvend monsters mee gekregen. Vakkundig opgemeten en drie weken later volgens afspraak geleverd. Wij kregen direct het gevoel van deze mensen weten waar ze over praten!
Goed advies en zeer service gericht
Prima advies en levering. Uiterst vriendelijk personeel.
Ruime keus, goed advies en prima service.
Keurige, vakbekwame en vriendelijke mensen. Het werk wordt altijd netjes en degelijk uitgevoerd.
Vanaf het 1e bezoek aan Hochrath hadden wij al het goede gevoel wat alleen maar verder bevestigd is. Zeer betrokken en vakkundig personeel! Een bedrijf met hart en ziel.
Binnen de afgesproken data zijn de werkzaamheden op een zeer keurige en nette manier uitgevoerd. Vooraf diverse keren contact gehad, zowel thuis als bij Hochrath, en wij hebben altijd keurig en vriendelijk antwoord gekregen op onze vragen. Er wordt goed geluisterd naar de klant.
Positief over advisering en uitvoering m.b.t nieuwe vloerbedekking woonkamer en schilderwerk(sausen) wanden en twee deuren. Zeer positief over vakmanschap en werkopvatting/"teamwork" personeel!