Het was fantastisch!

Superplek! Iedereen een eigen kamer met eigen badkamer, alles keurig schoon. Complete keuken, alles wat je kan bedenken was aanwezig. Plek genoeg om allemaal te chillen op de banken, of aan tafel te zitten voor een spelletje of het ontbijt. En dat allemaal nog sfeervol ingericht ook!

Een geweldige belevenis in een prachtige omgeving!

Als scheidsrechtersvereniging een prachtig weekend georganiseerd waar alle facetten aanwezig waren op een huislijke en ruime accommodatie. Enorm genoten van de gastvrijheid en omgeving, alles is hier aanwezig voor een fijn verblijf.

Netjes, goed geoutilleerd, fijn verblijf.

De grootte is evident..... Alle ruimten zijn netjes en schoon. Sfeer van hoofdruimte is prettig. Vloerverwarming draagt bij! Omgeving biedt ook genoeg mogelijkheden. Communicatie met verhuurder is prettig.

Mooie accomodatie voor grote groep

We hebben met de familie erg genoten van dit mooie ruime huis. Van alle gemakken voorzien en ondanks dat het een grote ruimte is, toch erg knus en gezellig. Voor herhaling vatbaar!

Akoestiek in grote ruimte top, lekker van temperatuur en ruimte voor iedereen.

Wij vonden het als familie een hele gezellige fijne locatie. Wij gaan al 25 jaar samen in November met elkaar een weekend weg. Wij waren unaniem eens over jullie locatie zowel binnen als buiten een fijne plek. Veel ruimte voor alle leeftijden. Een goede prijs kwaliteit verhouding.

Prima accomodatie

Fijne groepsaccommodatie met grote leefruimte waardoor je de gelegenheid hebt om met kleinere groepjes te zitten maar ook met z'n allen.

Prachtig huis op prachtige locatie

De Bongerd is een prachtig huis op een prachtige locatie. Het is ontzettend ruim en zeer compleet ingericht. Niet alleen wij, ook de honden hadden alle ruimte, zowel binnen als buiten. We hebben een geweldig weekend gehad met de hele familie, die bestaat uit personen van 1,5 tot 66 jaar.

Geweldig mooie complete verzorgde locatie met veel mogelijkheden

Door alle gebruikers is er aangegeven dat deze locatie/accommodatie van zeer goede kwaliteit is en dat ze hopen hier weer terug te kunnen komen. Voldoende rust, ruimte en parkeerruimte. Kortom perfect.

Fijne plek

Met vriendengroep (met kinderen) een weekend naar de Bongerd geweest. Mooie omgeving en accommodatie. Iedereen heeft het super naar zijn zin gehad. Voor ieder wat wils; de kids vermaken zich zowel binnen als buiten! Communicatie met eigenaar verliep prettig; Peter stond voor ons klaar bij vragen en doet net dat beetje extra.

Heerlijke plek voor een bruiloft

Wij hebben onze bruiloft gevierd bij de Bongerd. Wat een geweldige locatie! Je hebt een heel erf tot je beschikking. Authentiek, ruim en gezellig. En er kunnen ook nog eens veel gasten blijven slapen. Alle lof ook voor Peter; een hartelijke en behulpzame gastheer.

Fantastisch!!

Ontzettende mooie locatie. Prachtige buitenplek om een super gave vakantie te hebben. Het is helemaal compleet.

Prachtige accommodatie van alle gemakken voorzien!

De Bongerd is een prachtige, moderne, accommodatie, die zeer ruim is opgesteld en alles in huis heeft om een geweldige tijd met een grote groep mensen te hebben. Veel ruimte om buiten te zitten, maar ook binnen is het gezellig en genieten. Heel prettig dat de keuken twee vaatwassers, twee ovens en twee koelkasten heeft. De communicatie met de beheerder is snel en prettig. Ik zou deze accommodatie aan iedereen aanbevelen.

Het was prachtig!

Als familiegroep hebben we een prachtige week gehad in De Bongerd. Alles goed in orde. Ruimte om bij elkaar te zijn. Ook gelegenheid om je even terug te trekken: op je eigen kamer of in de ruimte boven. De overkapte buitenruimte is ook in de winter aantrekkelijk: door het kacheltje, de tafeltennistafel, het dartbord. Fijn is dat je zelf de tafels, stoelen en banken in de gewenste opstelling kunt zetten. Iedereen, jong en oud(-er), heeft genoten.

Dé accomodatie voor groepen

- Elke kamer heeft eigen badkamer; - Zeer ruimte ruimte waar de keuken, eettafels en banken in staan. Makkelijk rondlopen, staat elkaar niet in de weg - Grote keuken met twee keer 6 pitten en 2 grote ovens. Alle faciliteiten om lekker en uitgebreid te koken, ook voor een groep van 32 man; - Degelijke tafels en stoelen en eenvoudig te veranderen naar andere samenstellingen - Beamerscherm aanwezig - Groot grasveld voor spelletjes en sport - Buiten is een grote overdekte ruimte waar een tafeltennistafel, dartbord en lange tafel met stoelen staan.

Een ruime nette locatie met veel mogelijkheden

Een ruime locatie waar jong en oud zich prima kunnen vermaken. Opvallend is dat je ondanks dat je met veel mensen kunt verblijven het geluid tot een minimum beperkt blijft.

Super, super, super. Locatie

Nog een keer, super locatie. Het is er erg schoon, veilig(vooral belangrijk in deze coronatijd), grote ruimtes, veel mogelijkheden om wat te organiseren. Wij hebben er met ons Popkoor Different Voices, een ontzettend fijn mooi en vooral veilig weekend gehad. Warm ontvangst, en ten aller tijde kun je met vragen bij hun terecht. Nogmaals bedankt.

mooi onderkomen ,gezellig

Gezellig ingericht , veel verschillende kamers met eigen sanitair

Een fantastische accommodatie met rust en comfort

Het huis ligt op een prachtige plek aan de rand van Gaanderen. Het huis is goed gefaciliteerd en schoon bij aankomst.

GEWELDIG!

Heerlijk huis! Alles aanwezig! Mooie ligging en van alle gemakken voorzien. Mooie buiten ruimte met open haard. Ook fijne plek om te zitten. Alle kamers hebben een eigen badkamer met toilet dat maakt dit huis uniek. En ook heel fijn ons hondje is welkom!

Goed gastheerschap in een mooie ruime locatie

We hebben met een vriendengroep van 21 personen een heerlijk weekend op De Bongerd. Gemaakte afspraken werden nagekomen en waar gewenst werd meegedacht. Wat ook opviel was de snelle respons op vragen vooraf. Voldoende afstand houden in dit Corona-tijdperk was geen enkel probleem. Onze complimenten.

Heerlijk

Mooie ruimte, heel compleet, fijne buitenruimte, mooie omgeving. We hebben een heerlijk familie weekend gehad.

Prachtige plek, goede sfeer met heel veel mogelijkheden voor iedereen!

Alle jaren houden we met onze hele familie (jong en oud) een weekend weg. Iedereen was laaiend enthousiast over deze locatie, de beste in jaren. Door de grote open ruimte voel je je zelfs in tijden van Corona veilig. je kon het zo gek niet verzinnen of we konden het daar doen: jeu de boules; darten; tafeltennis; volleybal, BBQ, etc. en alles compleet aanwezig. Wandelen, fietsen, lanterfanten alles kan daar. Een prachtige, landelijke sfeer met een heel vriendelijke uitstraling en prettige gastheer!

Ruim en volledig huis: aanrader

Het huis is ruim en ook is er veel ruimte buiten rondom het huis. Keuken is groot en volledig! Peter is een vriendelijke gastheer. Komen zeker nog eens terug!

Top huis

Prettig

Heerlijke en comfortabele accomodatie

We hebben een heerlijke midweek gehad in de Bongerd. Prachtige locatie, fantastische keuken, heerlijke bedden, mooie omgeving. We komen graag nog eens terug.

Kerkstraat 91

7011CK Gaanderen