Na eerst bij andere keukzaken te zijn geweest, ben ik bij Thuiskeukens terecht gekomen. Absoluut geen spijt van. Raymond geeft prima en eerlijk advies en de montage is uitstekend!
Top!
Geduldig en goed advies!! Scherp geprijsd!!
Wij zijn verliefd geworden op de keuken i.v.m. de kleur van de binnenzijde, deze wordt niet geleverd in een standaard kleur wit maar is zonder meerprijs in een andere kleur te bestellen. Het was voor ons een verademing om eens een keer geen opdringerige verkoper aan te treffen. Tevens bleek dat Raymond naar onze mening veel verstand van zaken heeft. Wij hebben de keuken besteld en zijn tussendoor zeer goed op de hoogte gehouden. De keuken hebben wij zelf geplaatst, ook hierbij hebben we veel nuttige tips gekregen. Het eindresultaat is echt schitterend geworden.
Ervaren keukenspecialist met goed advies. Keuken zelf hoge kwaliteit en erg goed zelf te plaatsen. Nazorg door Thuiskeukens is erg goed. In eerste instantie was de verkeerde kraan geleverd, maar dit was gelijk opgelost. Deze keukenspeciaalzaak is zeker aan te bevelen.
uitstekende kwaliteit en service
In alles top geregeld!! Superblij met de nieuwe keuken.
Via marktplaats bij thuiskeukens terecht gekomen. Zeer vriendelijk ontvangen. Keuken later opgehaald en ook toen zeer vriendelijk ontvangen en meegeholpen. Na levering ook nog telefonisch bereikbaar voor vragen. Ben erg blij en tevreden met mijn nieuwe keuken. Zou iedereen aanraden om bij Thuiskeukens zijn keuken te kopen!
Prettige en deskundige begeleiding in het samenstellen van een nieuwe keuken. Levering conform afspraken.
We kwamen op een zaterdag namiddag binnenlopen en gingen ver na sluitingstijd weg. We hadden al meerdere Duitse en Nederlanse offertes in ins bezit. Raymond gaf ons alle vertrouwen dat het goed ging komen. Duitslands was maar iets goedkoper maar het gevoel dat ik had over Thuiskeukens heeft de doorslag gegeven om voor Thuiskeukens te kiezen. Raymond gaf ons erg goede tips en dacht echt met ons mee. De tekeningen waar alle aansluitingen moesten komen waren echt perfect. De levering verliep van de spullen verliep probleemloos en ben echt superblij met onze nieuwe keuken. Het ziet er echt prachtig uit. Ik kan iedereen aanraden om voor Thuiskeukens te kiezen. Een keuken is geen goedkope aankoop, maar bij Thuiskeukens weet je zeker dat je achteraf tevreden bent en geen problemen zult hebben. Mocht ik in de toekomst gaan verhuizen en een nieuwe keuken nodig hebben, dan weet ik Thuiskeukens zeker te vinden.
Super goede service en goede nazorg . oppie toppie tevreden
Werkelijk alles is perfect gegaan en de keuken is echt super mooi geworden. Vakkundig advies, kortom, wij zijn echt heel erg blij met de keuken en dik tevreden over thuiskeukens,nl!
Fijne atmosfeer!
Vanuit passie voor het vak een mooi ontworpen kwaliteitskeuken voor een goede prijs geleverd, met een fantastische begeleiding en nazorg.
Wij hebben de keuken zelfgebouwd, alleen het licht en het keukenblad aangeschaft bij Thuiskeukens. Tijdens het bouw proces werd er meegedacht en kregen we goede adviezen. Daarnaast klopte alle levertijden en werden afspraken nagekomen.
Naar volle tevredenheid een keuken gekocht bij Thuiskeukens.nl. Aanvankelijk gekeken bij enkele zaken in Duitsland. Thuiskeukens leverde dezelfde keuken maar dan net iets voordeliger. Daarbij prettig en vakkundig advies gehad.
Goede ervaring met nabestelling van onderdelen voor een oud model keuken
aardige raymond. betrokken, meedenkend, betrouwbaar
Vanaf het eerste contact, eerlijkheid, duidelijkheid, en to-the-point aanpak hebben we als heel prettig ervaren. Verademing, vergeleken met doorsnee keuken winkels, die op je vooral indruk proberen te maken. Graag veel meer winkels,met de aanpak,van Thuiskeukens, om de keuken branche gezonder te maken. Alle vragen - van grote lijnen in het begin, tot kleine details later in het traject, zijn heel snel via email beantwoord, wat echt een groot compliment verdient, er is geen centimeter onduidelijkheid in het traject overeind gebleven bij ons als klanten. Dat maakt dat keuzes die we gemaakt hebben we nog steeds achter staan, en niet achteraf anders hadden gewild.
Raymond heeft ons zeer goed begeleid met de keuze en inrichting van de keuken en apparatuur. Ook de montage/verbouwing is door Thuiskeukens goed ondersteund. Dit alles met veel oog voor detail.
Industrieweg 3 D
2421LK Nieuwkoop
Bij Thuiskeukens.nl vind je keukenkasten met prijzen op de website. Kies zelf de kasten voor jouw ontwerp en bereken direct de beste prijs. Onze keukenkastenspecialisten staan klaar voor advies of een scherpe offerte. Regel zelf de apparatuur, het werkblad en de plaatsing van je nieuwe keukenkasten. Je bespaart tot 35% met onze werkwijze op de aanschaf van hoogwaardige keukenkasten ten opzichte van traditionele keukenzaken.