Positieve ervaring. Goed en professioneel begeleidt door Raymond van Kempen bij het kopen van de keuken.
Beste Lahcen, Bedankt voor de review en heel veel plezier met jullie Hacker systemat keuken!
Fantastisch geholpen bij onze zoektocht. Perfecte service en levering.
Wilma, Bedankt voor je reactie!
Prima ervaring. Mooie keuken en de foutieve levering van Hacker keurig opgelost. Aanrader!
Beste Harrald, Bedankt voor je mooie review. Nogmaals excuses voor de fout geleverde onderdeel. Geniet van jullie nieuwe keuken!
ik zou zondermeer weer voor Thuiskeukens Nieuwkoop kiezen als ik weer een nieuwe keuken zou willen. De rust waarmee je geholpen wordt, de tijd die aan je besteed wordt als klant, de wijze van meedenken met het tot stand komen van de keuken, advies materialen / greepjes / apparatuur / etc … Offerte traject ging vlot. Tekeningen (ook 3D) waren snel beschikbaar. Afspraken rond de levering verliepen soepel en volgens afspraak. Wat wil je als klant nog meer? In ons geval was de samenwerking tussen de monteur en Raymond van Kempen ook nog eens prima. beiden kennen elkaar, schakelen snel als het moet en leveren vakwerk.
Beste R. Bedankt voor jullie mooie reactie. Wij hebben de samenwerking ook als zeer prettig ervaren. En geniet van jullie Hacker Systemat keuken.
Dank voor alles Raymond en Rob, het is echt genieten in onze nieuwe keuken. Alle bezoekers zijn onder de indruk vooral van onze keukeneiland. Keukenblad is in 1 woord prachtig! We doen graag weer zaken met jullie:-) Groeten, Iwan en Raisje
Beste Raisje en Iwan, Geniet van jullie mooie Hacker keuken en als er iets is, dan horen wij dat graag!
Super goed geholpen , echt een vakman weet waar hij over praat. Kwam ook nog met zeer bruikbare tips ondanks dat we er geen apparatuur hebben gekocht . Echt super tevreden en raden Thuiskeukens iedereen aan .
Hallo Jacco, bedankt voor je mooie review. Veel plezier met jullie Systemat keuken!
Zeer tevreden over het voortraject duidelijk verhaal en er word goed mee gedacht over alle mogelijke details, wat ik ook erg prettig vind is dat je je eigen keuken compleet samen kan stellen. Verder ook pima nazorg zelfs het aanmelden van de aperatuur voor de extra garantie werd nog gechekt door thuiskeukens!
Hoi Stefan, Bedankt voor je beoordeling. Geniet van jullie Hacker systemat keuken en jullie nieuwe woning!
Top service . Alle Afspraken nagekomen !! Zeker een aanrader.
Ik heb halogeenspotjes. Twee binnen 1 jaar gesmolten. 2 stuks uit coulance gratis geleverd . Top service.
Snelle services, goed geholpen.
Wij zijn goed geholpen en geadviseerd . De keuken is prachtig !!
prima, betrouwbare plek om een keuken uit te zoeken.
Ontzettend blij met onze nieuwe keuken. We hadden een keuken in gedachten die niet te vinden was bij andere keukenzaken. Na een uurtje zitten stond de keuken die wij in onze hoofd hadden ook op papier. Schitterende kleur. En na plaatsen blijkt ook van goede kwaliteit en praktisch ingedeeld.
Kundig en proactief vakmanschap zonder franje. Alle eromheen werkende oartijen waren onder de indruk van kwaliteit en zogvuldigheid
Fantastische winkel goede prijzen en enorm behulpzame verkoper (Raymond), we zijn enorm blij met onze keuken. Enige minpuntje van dit merk is dat de bouwtekeningen erg minimaal zijn voor niet ervaren klussers gelukkig stond Raymond klaar om ons hier en daar wat extra uitleg te geven. We raden dit bedrijf dan ook 100 procent aan! Geen druk om te kopen en er wordt meegedacht binnen je budget.
De keuken is geworden zoals we gehoopt hadden. Raymond heeft ons goed geholpen met het ontwerp en er werd niets opgedrongen. Hij gaf goede adviezen. We zijn van gas overgegaan op keramisch. De monteur hebben we gevraagd (tegen een meerprijs uiteraard) om ook het voorbereidende werk te doen. Dat is netjes gedaan en alles is mooi afgewerkt. (Het stucwerk had helaas iets meer tijd voor het drogen nodig voor het geschilderd kon worden.) Verder hebben we (nog) geen beroep hoeven doen op de nazorg garantie. Alles was aanwezig en is geïnstalleerd. We zijn al met al erg tevreden.
Wij zijn zeer tevreden. Er is een goed ontwerp gemaakt door Raymond. Er werd ook echt de tijd voor genomen. En hij is erg vriendelijk. Ontwerp past zeer goed in de woning. Is vakkundig gemonteerd. We genieten nog elke dag van onze mooie keuken.
Een verademing na een rondje langs "de bekende keukenwinkels"; geen gelikte verkooppraatjes, goed advies en uitstekende kennis en follow-up! Raymond is no-nonsense en heeft ons veel goede ideeen gegegeven voor de nieuwe keuken; top!
Hallo Bart! Bedankt voor je mooie reactie. Veel plezier met jullie keuken. En als er iets is, dan hoor ik dat graag. Raymond
Uitstekend geholpen bij aankoop. Installatie door een vakman die nog tijd neemt voor zijn werk. Absolute aanrader!
Bedankt voor jullie mooie beoordeling!
Inmiddels een paar weken de keuken in gebruik en ik ben zeer tevreden . Zeker de kookplaat zorgt voor veel kook gemak en toegankelijkheid . Een klein puntje is de wasbak , daarvan vind ik de wanden op de een of andere manier erg ruw waardoor het er makkelijk vies uitziet . Hartelijk dank voor jullie goede zorg en meedenken en dank vooral ook Ed Egberts voor zijn rustige en nette manier van werken . Groeten Martina
Beste Martina, Fijn om te lezen, dat je tevreden bent over de keukenlevering en de monteur. Voor de spoelbak ga ik een RVS reinigingsmiddel opsturen. Raymond
We hebben een zeer positieve ervaring met Thuiskeukens. Chef Ramon gaf ons goed advies en heeft alles geleverd conform afspraak. Toen tijdens het transport het marmeren werkblad een scheur opliep heeft hij deze kosteloos opnieuw geleverd. Perfecte klantenservice! Onze nieuwe Hacker keuken is waanzinnig mooi. We zijn nu drie maanden verder en alles functioneert nog altijd prima. Zeer tevreden dus over Thuiskeukens en zeker een aanrader voor iedereen die houdt van kwaliteit, functionaliteit, stijl en service!
Prettig bedrijf om je keuken te kopen!! Goed advies. Nu nog blijken hoe de nazorg en garantie zal zijn.
Industrieweg 3 D
2421LK Nieuwkoop
Bij Thuiskeukens.nl vind je keukenkasten met prijzen op de website. Kies zelf de kasten voor jouw ontwerp en bereken direct de beste prijs. Onze keukenkastenspecialisten staan klaar voor advies of een scherpe offerte. Regel zelf de apparatuur, het werkblad en de plaatsing van je nieuwe keukenkasten. Je bespaart tot 35% met onze werkwijze op de aanschaf van hoogwaardige keukenkasten ten opzichte van traditionele keukenzaken.