Aanrader

Snel reactie na aanvraag. Heldere uitleg en snel geschakeld om de auto te keuren. Duidelijk rapport met alle plussen, minnen en aandachtspunten. Ook de verkoper was positief over de Autocoach.

twee maal uitstekend

vriendelijk, snel, betrouwbaar

Aanrader!

Wij hebben een hele fijne ervaring gehad met Autocoach. Dit is een professionele partij die erg klantvriendelijk is. We werden compleet ontzorgt bij de zoektocht naar onze nieuwe auto. En we hebben de kosten dubbel terugverdiend doordat zij een goede deal uitonderhandeld hebben met de dealer. Echt een aanrader!

Snelle en goede service

Bellen en 1 dag later is de auto gekeurd. Rapport via e-mail ontvangen inclusief foto’s en beschrijving. Later op de dag ook nog een belletje van de keurder waarin hij mondeling het rapport toelichtte. Een prima service.

Illegale en onveilige auto "door" de aankoopkeuring

Tijdens de aankoopkeuring door Autocoach zijn cruciale gebreken over het hoofd gezien: katalysator, OPF-filter ontbreekt, bobbel in de band, een kapot panoramadak en er was gerookt in de auto, terwijl het rapport aangaf dat het een niet-rokersauto betrof. Toen ik dit meldde, zei Autocoach dat de katalysator mogelijk verstopt zat of niet zichtbaar was zonder demontage, en dat een katalysator niet nodig is als de viergasmeting in orde was. 2 garages bevestigden dat dit onjuist is. Bobbel in de band moest direct vervangen worden i.v.m. hoog gevaar. Eerst bood Autocoach alleen het keuringstarief terug. Pas nadat ik online kritiek had geuit, namen ze opnieuw contact op. Ze vonden een bedrijf dat goedkoop een katalysator kon plaatsen en boden uiteindelijk €200 extra, zogenaamd “ruim 50% van de kosten om de auto weer APK-gereed te maken”. In werkelijkheid kost het ruim €2000 om de auto weer legaal en veilig te maken. €200 is slechts een fractie, geen echte tegemoetkoming. Autocoach verschuilt zich achter de verkoper, maar het doel van een aankoopkeuring is juist om de staat van de auto vooraf te kennen, zodat je kunt beslissen of je de koop doorzet of kunt onderhandelen. Als zulke essentiële zaken niet ontdekt worden, is het advies waardeloos. Zij geven aan dat als zij iedereen zouden compenseren, zij geen keuringen meer kunnen aanbieden, maar zeggen ook dat dergelijke situaties zeldzaam zijn. Juist dan zou een passende oplossing op zijn plaats zijn. Feit blijft dat Autocoach niet in staat was om te zien dat de auto illegaal en niet veilig was, en dat is zeer zorgwekkend. Tevens ging het om een exclusieve keuring waardoor de auto grondiger gekeurd zou worden. Autocoach claimt “geen geheimen in de occasionmarkt” en belooft “maximaal gemak, zekerheid en financieel voordeel” etc. In de praktijk zijn dit loze beloften. Ik zit nu met hoge kosten om de auto legaal en veilig te krijgen. Dit heeft me enorm veel tijd, geld en stress gekost. Ik raad niemand Autocoach aan.

Vriendelijk / snel / volledig

Wat een fijn en klantgericht bedrijf. Snelle opvolging na de online aanmelding. Strakke planning. Vriendelijke mensen en grondige keuring waarbij je ook de ‘keurmeester’ nog aan de lijn krijgt. Dus naast een grondig en helder rapport krijg je ook ‘gevoel’ bij de aan te kopen auto. Zeker aan te raden.

Wat een geweldige service! Aanrader 1e klas.

Had een mooie 20 jaar oude Kangoo gevonden die te koop stond met weinig km's en van 1e eigenaar. Aangezien hij voor onze kinderen was en toch 20 jaar oud, wilde ik zeker weten dat ik geen barrel kocht. Telefoontje met Car Coach en binnen een uur stond de afspraak voor de volgende ochtend. Keurmeester Ruud ws uitermate behulpzaam en ik heb de hele uitgebreide inspectie mee mogen maken waarbij Ruud mij diverse zaken uitlegde. Heel leerzaam en bovenal een mooi overzichtelijk rapport met de aandachtspuntjes. Echt ongelooflijk service gericht en een fantastische ervaring. Weet nu dat ik een prima auto heb gekocht en dat mijn kinderen veilig de weg op gaan. Een aanrader bij het kopen van een 2e hands auto.

Snel en nauwkeurig!

Keuring aangevraagd met enige haast en dezelfde dag was er nog een keurmeester beschikbaar! Erg tevreden over zowel het telefonisch contact als het contact met de keurmeester.

Snel grondig en klantvriendelijk

Binnen 24 uur na aanvraag is de auto op locatie gekeurd.

zeer goede ervaring

zeer goede ervaring en duidelijk rapport

Fijn, duidelijk, meedenkend en snelle service. Goed en uitgebreide keuring mondeling en schriftelijk ontvangen. Tevreden met deze autocoach service!

Prima omschrijving van de staat van de auto

Naar aanvraag snel reagerend De volgende dag al aanwezig En naar eerdere ervaring deskundig personeel

Perfecte uitgebreide keuring, met oog voor detail.

Nadat ik zelf een proefrit had gemaakt in een auto van 25 jaar oud ( waar ik een goed gevoel over had ), wilde ik toch een extra stukje zekerheid. Ik heb daarom gekozen voor Autocoach. De auto kwam goed door de uitgebreide keuring. Allemaal netjes en snel geregeld. 2 telefonische contact momenten. 1 uitgebreide checklist wat men allemaal getest en gekeurd heeft. Veel duidelijke foto’s toegevoegd. Ook kon ik netjes enkele vragen die ik had voorleggen aan de keurings medewerker. Al met al zeer tevreden en aan te raden aan anderen.

Zeer tevreden!

Het kost wat, maar je krijgt er een heleboel voor terug. Mijn ervaring met Autocoach was erg goed. Ze reageerden snel op al mijn berichten, er werd goed contact gehouden bij elke stap in het proces en met de gevonden auto ben ik zeer tevreden. De auto is grondig onderzocht. Alle gevonden punten hebben we met elkaar besproken en zij hebben de punten in orde laten maken voordat de auto geleverd werd. Door hun ervaring weten zij welke verkopende partijen goede betrouwbare partijen zijn. Als je het jezelf kan veroorloven, dan raad ik het gebruik van Autocoach van harte aan. In het proces is het handig om toegang te hebben tot een printer, zodat je documenten kan uitprinten en ondertekenen en daarna kan fotograferen en kan uploaden.

Fantastisch

Ik wil graag een recensie schrijven over mijn ervaring met Autocoach. Ik vond toevallig een auto bij een particulier in Heerhugowaard. Na een telefoontje met Autocoach namen zij binnen anderhalf uur contact op met de verkoper en regelden een afspraak. Ze hebben de auto opgehaald en een zeer uitgebreid rapport opgesteld, dat ze telefonisch met mij hebben besproken. Ik had de auto zelf niet gezien, maar dankzij hun grondige inspectie en advies kon ik de aankoop met vertrouwen doen. Dit bespaarde me enorm veel tijd en gaf me de zekerheid dat ik een goede keuze maakte. Fantastische service: snel, doeltreffend en betrouwbaar! Ik raad Autocoach zeker aan en zal in de toekomst al mijn autokopen via hen regelen.

Zorgeloze en betrouwbare begeleiding bij het kopen van een tweedehands auto

Ik ben zeer tevreden over de service van Autocoach. Ze hebben op een uiterst professionele manier een auto voor mij gezocht en alle zorgen uit handen genomen. Ze waren eerlijk over de opties die ik overwoog en gaven gedetailleerd advies, ondersteund door grondig onderzoek. Autocoach regelde zelfs de onderhandelingen, inclusief garanties, en inspecteerde de auto na aankoop. Problemen die werden gevonden, werden besproken en meegenomen in de onderhandeling. Ze doen er alles aan om het risico bij de aanschaf van een tweedehands auto te minimaliseren. Een aanrader voor iedereen die zorgeloos een auto wil kopen! David

Een keurige keuring

Alles volgens afspraak gedaan. Ik wilde de auto na het zien van de diagnose gaan kopen en net voor ik de afsraak met de verkoper wilde maken belde Ruud ( controleur ) mij op om de details van het rapport door te spreken. Na dat gesprek heb ik besloten de auto niet te kopen. Bedankt Ruud.

Gekregen waarin om gevraagd heb . Normaal doe ik het zelf maar dit keer uit handen gegeven aan Autocoach en ben er heel tevreden over scheelt me handen vol met werk . Super bedankt heren .

Snel en waarschijnlijk goed!

Ik heb de test uit laten voeren terwijl ik in India zat. Het ging erg snel en efficiënt (bijv contact met de verkoper). Het heeft me enorm geholpen bij de onderhandelingen over een auto.

Erg geholpen met het rapport

De aanvraag was zo geregeld en de keuring snel uitgevoerd. Naast het ontvangen van het uitgebreide rapport ben ik ook nog gebeld door de inspecteur met de vraag of alles in orde was. Super goed geregeld.

Prima team

Het team van autocoach heeft mij prima geholpen bij het vinden van een nieuwe auto en ook bij het beoordelen en het onderhandelen. Dat heeft mij veel tijd en moeite bespaard. De kosten waard!

Trustful experience

From beginning to end, the Autocoach team provided a friendly, professional and good value for money service. Communication very efficient and expectations fully met. My contacts were Daan and Joost. Geweldige ervaring, bedankt jongens!

Vlotte en deskundige service!

De keuze is reuze op al die occasionsites, daarom vond ik het heel fijn dat ik het speurwerk naar de juiste auto kon overlaten aan de specialisten van Autocoach. Telefonisch overleg verliep prettig en zonder 'druk' om snel te beslissen over een voorstel. De keuring van de gekozen auto, ook verzorgd door Autocoach, gaf vertrouwen in de technische staat. De verdere afwikkeling en bezorging van de auto aan huis: top!

Helen fijne man en open en oprecht en natuurlijk eerlijk zeer tevreden

Wat een topservice

We kochten een auto bij een particulier en dat is toch altijd spannender. Eerst heb ik gebeld en info gekregen over wat slim was om te doen. Na de testrit was de keuring binnen 24UUR geregeld. We kregen een uitgebreid rapport en een telefoontje met toelichting. Ook de verkoper vond het erg prettig samenwerken. Kortom mede dankzij autocoach een blije autoverkoper en wij koper!!

Stationsplein 99 285

1703 WE Heerhugowaard

Over Autocoach

De occasionmarkt kent voor Autocoach geen geheimen. Ons team van specialisten ondersteunt en beschermt dagelijks tientallen autokopers bij de aanschaf van tweedehands auto’s. In 2011 zijn we gestart met aankoopkeuring voor auto’s op locatie. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot de ideale partner voor het zorgeloos aanschaffen van je volgende auto. Als autokoper ontzorgen we je graag volledig bij de aanschaf. Van het doelgericht vinden van de perfecte auto, het screenen van de aanbieder, autoverleden en prijs, het onderhandelen van de beste deal, het beoordelen van de autokwaliteit op locatie, het toezien op de transactie en het rijklaar maken, tot aan de bezorging aan huis. Jouw eventuele inruilauto nemen we soepel mee in het traject, en wordt verkocht aan de partij met het hoogste gegarandeerde bod. Ook na de aanschaf van de auto blijven wij jouw aanspreekpunt voor nazorg en autovragen. Met Autocoach koop je iedere occasion in Nederland zorgeloos. Het kan zelfs volledig online. Onze service is daarmee uniek in zijn soort. Verwen jezelf met maximaal gemak, zekerheid en financieel voordeel in de aanschaf en eventuele inruil. Bepaal zelf hoeveel Autocoach je wilt gebruiken. Het kopen van je tweedehands auto is zo een geweldige ervaring!