Betrouwbaar, snel en duidelijk!

Op maandagmiddag contact opgenomen met autocoach. Op woensdag is er een coach langs geweest bij de auto die ik wilde kopen. Ik ontving daarna een telefoontje met zijn bevindingen en daarna ontving ik het verslag. Dat geeft veel duidelijkheid en vertrouwen als je de auto gaat kopen. Daarnaast heb je snel duidelijk welke punten je mee kunt nemen in de onderhandelingen met de eigenaar. Ik zou de volgende keer zeker weer met deze partij in zee gaan. Betrouwbaar, snel en duidelijk! Bedankt!

Snel en Professioneel

De autocoach was al op locatie toen ik aankwam, ik heb er voor gekozen om bij de keuring aanwezig te zijn. Het was erg fijn zelf te zien hoe de dienst waar ik voor heb betaald werd uitgevoerd. De coach was heel nauwkeurig, gaf uitleg en had veel kennis van auto's. Ik zou de dienst zeker aanraden als je een auto gaat kopen en net die extra zekerheid wenst. Na afloop keurig het rapport digitaal ontvangen. Wel moet ik zeggen dat ik extra 99 euro voor de conditie van de batterij beetje prijzig vond want dat duurde opzich niet zo lang en was een kleine, korte handeling, een kleine meer prijs was fijner geweest. Daarnaast betaal je voor een premium wagen extra omdat ze meer tijd ervoor uitrekken wat ik begrijp maar toch had ik dat persoonlijk anders gezien. Al met al heb ik 500 betaald en ik.vond het de moeite waard.

Snel en deskundig

Voor de aankoop van mijn auto was de afspraak zeer snel gemaakt met Autocoach. Na de keuring telefonisch contact gehad met de keurmeester waarin hij zijn advies toelichte. Later een zeer uitgebreid rapport ontvangen, wat je kunt downloaden.

Geweldige service!

Ik heb een hele fijne ervaring met Autocoach. Ik stuurde een aanvraag voor een keuring op zaterdag en werd direct gebeld. De medewerker dacht met mij mee en had goede adviezen. Vervolgens is de keuring op maandag uitgevoerd en had ik diezelfde dag nog een rapport. Degene die de keuring heeft uitgevoerd heeft dit uitgebreid met mij besproken. Service zoals het hoort: zeggen wat je doet en doen wat je zegt! Een tien!

Betrouwbaar. Super fijne ervaring.

Van zoeken, bemiddelen, keuren tot afleveren aan de deur een geweldige service en betrouwbaar. Ik kan alleen maar aanbevelen.

Snel, grondig, goede prijs en geruststellend!

Een prima ervaring met deze aankoopkeuring. Zeer compleet rapport van een grondige keuring. Veel foto's en punt voor punt toegelicht. 's Ochtends de keuring aangevraagd, 's middags gekeurd !! Alles grondig nagezien incl. de historie waarbij de kleinste dingen naar voren komen. Deze keuring geeft een een soort van zekerheid van een juiste aankoop zodat je met een gerust hart een deal kan doen of juist niet. Voor de prijs kun je zo'n aankoopkeuring niet laten schieten. Kortom een fijne ervaring.

Heel nuttig en eerlijk rapport

Erg fijne ervaring met Autocoach. Inspecteur Edward was niet bang om een eerlijk rapport te schrijven en de auto een negatief advies voor koop te geven. Heel fijn, dit scheelt mij een mega hoofdpijn als ik de auto had gekocht. Bij de volgende auto schakel ik Autocoach zeker weer in! Edward bedankt voor het eerlijke gesprek!

Heldere afspraken die nagekomen worden

Leuke nieuwe auto gekocht

Mijn aankoop via de autocoach ging soepel en helder. Na een intake gesprek waren de wensen duidelijk en kwam er een positieve auto naar voren. Na betaling voor de fysieke inspectie volgde al snel een rapport met duidelijke foto's en aandachtspunten. De communicatie die de autocoach met mij en de verkopende partij deed was goed. De onderhandelingen over de prijs werden ook netjes afgehandeld waarna mijn beslissing om met de aankoop door te gaan bij de verkopende partij uitkwam. Uiteindelijk ben ik blij met mijn aankoop via de autocoach.

Supergoed geholpen!

Wat een top service! Van begin tot einde geholpen met het kopen van een nieuwe auto en mijn oude auto tegelijk verkocht. Ze zijn altijd goed bereikbaar, vriendelijk, behulpzaam en professioneel. Ik werd goed op de hoogte gehouden en er was veel overleg om zo goed mogelijk bij mijn wensen aan te kunnen sluiten. Heel relaxed om via autocoach een auto te kopen en/of te verkopen. Ben superblij met mijn nieuwe auto. Bedankt!

Een deskundige autokeurder

De autokeurder heeft systematisch en stapsgewijs de auto gekeurd en zijn bevindingen in een helder rapport weergegeven

Snel en gedegen

Goede communicatie, zeer snelle afhandeling, uitgebreide en nuttige rapportage. Persoonlijke uitleg keuringsresultaten door een expert met gelegenheid om door te vragen. Heeft ons als niet-expert goed geholpen bij de aankoop van een wat risicovollere (oudere 4x4) auto.

Fantastisch!

Ontzettend blij met de hulp van alle mannen van Autocoach van begin tot eind. In een rap tempo hadden we een mooie optie gevonden, er is een duidelijke tijdlijn die wordt gevolgd maar binnen een aantal dagen hebben ze ons voorzien van een topauto! Netjes afgeleverd en de auto was opgeknapt waar nodig volgens hun expert voor aflevering. Ik zou dit iedereen aanraden!

Professionele en snelle service - Zeer tevreden!

Vorige week contact opgenomen met Bob en Lars van Autocoach, en ik ben onder de indruk van hun service. Na mijn belletje op maandag kon ik dinsdagochtend al terecht voor een afspraak. Het contact was snel, makkelijk en duidelijk. De keuring werd uitgevoerd door Marko, waarbij ik zelf ook aanwezig was. Hij was mooi op tijd en ging efficiënt te werk. Hij gaf goed advies en het uitgebreide rapport gaf me alle info die ik nodig had om de juiste beslissing te maken. Ik ben erg tevreden en kan Autocoach zeker aanraden! Bedankt voor de goede service!

Duidelijk en snelle rapportage

Snel geholpen. Duidelijke rapportage en telefonisch toegelicht. Geven advies of de.auto betrouwbaar is. Kortom goed en betrouwbaar bedrijf en ga dit met eventuele toekomstige aankopen weer inzetten.

Volledig ontzorgd en super after-care

Autocoach heeft me geholpen met de aankoop van een VW Passat GTE. Werd 20 minuten na het invullen van het formulier al opgebeld met een verdere intake. Soepel proces, waarbij ik geheel ontzorgd werd en mn oude auto thuis werd omgeruild voor de nieuwe. Toen bleek dat er bij aflevering een defect optrad hebben ze ook geregeld dat dit kosteloos werd opgelost. Hulde voor deze heren!

Super snelle service en volledig

Autocoach heeft mij binnen 2 dagen geholpen met het keuren van een geïmporteerde auto. De service is snel en compleet. Ik zou het iedereen aanraden.

Met stap 1 met ze begonnen en vervolgens ze alles laten doen. Niets op aan te merken, prima geregeld.

Fijn contact, voor en na de keuring

Blij dat ik de aankoopkeuring heb gedaan, we hebben de auto met een goed gevoel aangeschaft

Een vlot uitgevoerde autokeuring en vervolgens een gedetailleerd rapport.

Ik werd via het verkopende garagebedrijf gewezen op Autocoach. Zelf had ik iemand anders in gedachten maar dat zou betekenen dat ikzelf de auto via de proefrit naar een RDW/Bovag keuringstation zou moeten rijden. Vervolgens zou ik, na eventueel herstel, nogmaals terug moeten komen om de auto op te halen. Autocoach keurt ter plaatse. Dat scheelt tijd en kosten. Inmiddels ben ik bekend wat Autocoach voor iemand kan betekenen bij de aanschaf van een occasion. Goed om te weten !!

overgeprijst voor ondermatige service

na de auto van mijn vriendin te laten keuren door autocoach, waaruit toen een koelvloeistof lekkage naar boven kwam was ik enigszins tevreden over de service. er werden toen een paar punten gemist zoals het media scherm in de auto flikkerde aan en uit bij drempels en gas/ remmen. er was een zekering kapot, mediaverbinding in de auto werkte niet en er was een deurslot niet goed aangesloten waardoor een deur steeds op een kier bleef staan en je erg veel geluid hoorde van de weg als je reed. 6-2-2025 nu was het tijd voor mijn volgende auto, een golf 7.5 R uit 2017, op het moment van aankoopkeuring 30.000 euro. na Marcel van autocoach gesproken te hebben en ik mijn vragen beantwoord heb gekregen zoals wordt er gekeken naar de 4motion en gekeken naar het motorcompartiment en of alle functies werken. hierin werd mij verzekerd dat dit gebeurde. ik moest meer betalen voor de keuring (358) omdat deze auto viel onder premium segment volgens autocoach, hierin zou je verwachtten dat er ook premium gekeken word naar de auto, dit was helaas niet het geval, bij de 4motion is alleen gekeken of dit werkte met vlot wegrijden vanuit stilstand, bij het motorcompartiment slechts met en vluchtig oog gekeken naar lekkages, en de functies in de auto niet(goed) gechecked. naast de wazige foto's en een zeer korte toeliching 'auto is goed en net geprijst voor zijn km stand en bouwjaar' niks extra toegelicht. naast deze keuring heb ik voor 150 euro een andere aankoopkeuring gedaan omdat ik niet tevreden was over de precisie en diepgang van het onderzoek van auto coach. hieruit kwamen de volgende dingen naar boven. -auto heeft 39 launches gehad -ruiterwisservloeistofpomp geheel defect -auto heeft een zeer oude variant van dsg software en dient geupdate te worden -auto heeft de brandstofslangen terugroep actie nooit uit laten voeren, hierdoor is er grote kans op rubbere deeltjes van de binnenkant van de brandstofslang die doorgaan naar de motor -auto heeft 2 kromme velgen -de mode knop waa

Snel, correct, prijzig.

Autocoach is een goede service, reageert en regelt snel en efficient Minpuntje is de “luxe autotoeslag” niemand die me naar tevredenheid kan uitleggen waar die “extra aandacht in zit. De keuringspunten zijn hetzelfde, de tijd besteed zou een half uur langer zijn, maar geen duidelijke uitleg war dat aan wordt besteed. Verder krijg ik op 6 punten een melding bij het uitlezen, maar geen code op wat die melding is. Op navraag bij autocoach moet er er dan op vertrouwen “dat de verkopende partij het heeft opgelost” Terwijl ik nu juist graag had gezien dat ik daar autocoach voor had.

Boven Verwachting

Goed uitgevoerd Daarna communicatie

Betrouwbaar

In het verleden heb ik eerder een miskoop gehad. Ik heb autocoach via het internet gevonden en gelijk telefonisch contact gelegd met Frank. Frank stond me te woord en was erg behulpzaam en vriendelijk! Hij legde de werkwijze uit en de stappen. Ik was niet op locatie aanwezig en alles werd door autocoach nagecheckt voor mij en ik heb eerlijk advies gekregen! Marko had duidelijke foto’s gemaakt, de auto nagecheckt en eerlijk advies gegeven! Dag erna mijn mooi volkswagen Polo aangeschaft, super blij mee!!

Snel en heel behulpzaam!

Ik heb meerdere malen telefonisch contact gehad voor advies ivm een aankoopkeuring. Er werd goed meegedacht en ik heb veel aan het advies gehad. De uiteindelijke keuring is heel snel ingepland en het rapport inclusief telefonische toelichting was er net zo snel. Ik ben heel tevreden en raadt het iedereen aan!

Stationsplein 99 285

1703 WE Heerhugowaard

Over Autocoach

De occasionmarkt kent voor Autocoach geen geheimen. Ons team van specialisten ondersteunt en beschermt dagelijks tientallen autokopers bij de aanschaf van tweedehands auto’s. In 2011 zijn we gestart met aankoopkeuring voor auto’s op locatie. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot de ideale partner voor het zorgeloos aanschaffen van je volgende auto. Als autokoper ontzorgen we je graag volledig bij de aanschaf. Van het doelgericht vinden van de perfecte auto, het screenen van de aanbieder, autoverleden en prijs, het onderhandelen van de beste deal, het beoordelen van de autokwaliteit op locatie, het toezien op de transactie en het rijklaar maken, tot aan de bezorging aan huis. Jouw eventuele inruilauto nemen we soepel mee in het traject, en wordt verkocht aan de partij met het hoogste gegarandeerde bod. Ook na de aanschaf van de auto blijven wij jouw aanspreekpunt voor nazorg en autovragen. Met Autocoach koop je iedere occasion in Nederland zorgeloos. Het kan zelfs volledig online. Onze service is daarmee uniek in zijn soort. Verwen jezelf met maximaal gemak, zekerheid en financieel voordeel in de aanschaf en eventuele inruil. Bepaal zelf hoeveel Autocoach je wilt gebruiken. Het kopen van je tweedehands auto is zo een geweldige ervaring!