Overdiemerweg 34
1111PP Diemen
Bij Saan Kraanverhuur en Bouwlogistiek is alles gewoon goed geregeld. Of u nu een hijskraan voor een dag wilt regelen, of de bouwlogistiek voor uw complete bouwproject, bij Saan kunt u vertrouwen op meer dan 125 jaar vakmanschap. Wilt u een hijskraan huren? Van advies over de kraaninzet tot de uitvoering van het werk en het regelen van vergunningen en ontheffingen: Saan zorgt ervoor. En wist u al dat wij inmiddels een breed scala hebben aan hijskranen die elektrisch kunnen draaien? Wij helpen u graag bij het verduurzamen van uw bouwactiviteiten! Daarin zet u overigens nog grotere stappen als u uw complete bouwlogistieke proces efficiënter en schoner inricht. Ook daarbij zijn wij u graag van dienst. Saan helpt bij het terugdringen van het aantal transportbewegingen naar, op en van de bouwplaats. We bieden advies, hulp bij planning en organisatie, logistieke hubs en leveren indien gewenst ook logistieke medewerkers om u logistieke werkzaamheden uit handen te nemen. Dan kunt u zich focussen op het bouwen zelf!