geweldig

Wij zijn bij meerdere bedrijven geweest, maar de voorlichting was hier top, alles werd duidelijk uitgelegd en namen de tijd voor ons. De offerte was duidelijk, en netjes uitgewerkt. De sloop en montage werkzaamheden zijn zeer netjes uitgevoerd zonder schade en wel heel mooi afgewerkt. Echt een compliment naar de medewerkers. Wij zijn dus duidelijk heel tevreden met deze mooie kozijnen.

Mooi werk,fijne service.

Prima service en mooi afgewerkte kozijnen. Monteurs werken de zaak netjes af en ruimen hun werkplek netjes op.

Er vakkundig en netjes gewerkt

Betrouwbare service

Erg blij met de nieuwe Kunststoframen, schuifpui en voordeur, binnen korte tijd geplaatst, goed gecoördineerd. Prettig personeel

Vijf kozijnen, levering volgens plan, keurig geïnstalleerd, ziet er prachtig uit.

Slordig, maar voor de dakkapel renovatie een dikke 8

Helaas was er een rekenfout gemaakt wat maten betreft voor het terug hangen van het rolluik aan de buiten kant. Dus dat bedrijf moest voor een tweede keer terug komen, nadat het was opgelost. Toen dat bedrijf terug kwam werd er geconstateerd, dat er twee nokvorsten kapot waren één met een flink gat en in de andere een scheur.. Ik kan dat niet hard maken, maar de dakdekker die het heeft gemaakt vertelde ons dat dit alleen kon door een flinke tik met iets. ik denk dat de dakdekker die toen bezig was iets geraakt heeft en dat is vergeten te melden. Verder lag ons platten dak vol met spijkers en ander zooi ? En ander afval wat niet was opgeruimd.

Echte vakmannen, die ook goed meedenken.

Echte vakmannen, die ook goed meedenken.

Prima bedrijf

Goed bedrijf. Goede uitleg gekregen in de showroom en goed begeleid bij de uiteindelijke keuze. Installatie door professionals die erg vriendelijk waren. Het zit er netjes in en wijnazijn heel blij met onze nieuwe kozijnen

Goede service en advies .

Tevens ook erg flexibel om de deur nog op tijd te plaatsen ondanks de drukke planning .

Goede service en kwaliteit

Rijnland is eerlijk in zijn advies, komt afspraken na en heeft de raamkozijnen snel en goed geplaatst. We zijn er erg blij mee.

Prima proces waar er goed begeleid is tot een prachtig resultaat heeft geleverd.

Prima werk geleverd

Doen wat ze beloven, goed georganiseerd. Aardige en kundige werkers. Fwerking prima, alles werd opgeruimd en schoon opgeleverd.

Goeie service, mooie kozijnen

Topkwaliteit met vakmanschap

Meerdere schuifpuien beoordeeld vooraf maar deze stak er wel met kop en schouder bovenuit. Zwaar van uitvoering maar schuift als een veertje.

Netjes behandeld, namen alle tijd voor je. Duidelijke uitleg. Netjes gemonteerd en keurig afgewerkt

Super service en mooie afwerking

Aantal nieuwe kozijnen en nieuwe kiepramen, ziet er prachtig uit. Na een tijdje kwam er een krak in het raam, deze werd netjes vervangen voor een nieuwe.

Goede kwaliteit en klantgericht

Rijnland Kozijnen luistert goed naar wat de klant wil, komt met een prima advies en een scherpe offerte. De nieuwe kunststof kozijnen en HR++ ramen werden op professionele wijze en volgens afspraak geplaatst. Baas kwam extra inmeten en controleren tijdens de verbouwing. Wij hebben dit als super ervaren, waardoor we ons geen zorgen maakten en het isoleren van onze woning het meer dan waard was.

Heel tevreden. In een woord geweldig.

Heel tevreden en netjes gewerkt

Wij zijn heel tevreden. Voor de levering alles duidelijk over de plaatsing van de nieuwe kozijnen. De twee dagen van de montage is alles heel goed verlopen en alles ziet er prachtig uit. Er was echt een vakman aan het werk, die wist wat hij deed.

Een absolute aanrader.

Prettige mensen, telefonisch en per e-mail goed bereikbaar en zeer hulpvaardig.

Op tijd geleverd volgens afspraak

Vriendelijk personeel alles mooi afgewerkt. Er is netjes gewerkt en opgeruimd!

Heel tevreden

Het kozijn is keurig geplaatst. De monteur heeft netjes gewerkt en heeft na afloop alles opgeruimd. Ik ben blij met mijn nieuwe slaapkamerraam.

Kundig en vriendelijk

Prima kozijnen, vakkundig geplaatst, goede nazorg.

Perfectie kwaliteit en service

Zeer tevreden over het hele proces van offerte tot uitvoering. In elk opzicht kwaliteit geleverd

Superr superr superr, zowel de montage als afspraken kwaliteit en afwerking.

Absoluut nette vaklui die weten hoe ze een kozijn moeten plaatsen en keurig afwerken.

Heerenweg 3 B

2222AM Katwijk zh