Prima snel en volledig geleverd

Prima snel en volledig geleverd

Slecht

We hadden een kachel besteld. Deze kwam beschadigd aan. Gebeld en ze hebben heel snel een andere opgestuurd omdat we deze snel nodig hadden. Deze was nog meer beschadigd. We kregen de optie om deze te houden met 10 % korting of terug te sturen. We hebben deze terug gestuurd en lokaal gekocht en waren duurder uit maar we hadden geen gedoe.

Goed, komt afspraken na.

Er was een probleempje bij het aansluiten van de soundbar met de tv, het was een bij geluid. Telefonisch contact gehad met de service van Kampeerwereld, de zelfde dag volgens afspraak terug gebeld door Kampeerwereld, goede uitleg gehad om alles aan te sluiten en het werkt prima. Ze hebben goede kennis van zaken.

Snel en goed.

Vrij snelle service, grote keuze. Alles verlopen zoals het zou moeten verlopen. Top!

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Heb het nu een paar keer gebruikt en hij werkt perfect Eén prima kacheltje vooral ook veilig met kin

Prima kacheltje. Veilig bij kinderen en ook huisdieren. Werkt perfect.

Product precies zoals omschreven

Snelle levering

Duidelijke website, makkelijk in gebruik. Snelle levering

Snel en netjes geleverd

Snelle levering ,goed verpakt

Fantastische service!

Stoel na twee jaar kamperen gescheurd. Geen enkel probleem om hem te ruilen voor een nieuwe!

Keurig afgeleverd

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Prima service met ruilen voor andere maat.

Na bestellen van een fleece vest dat te groot was voor een kleinere maat geruild. Deze was ook te groot. Geen enkel probleem om deze nog een keer te ruilen voor de juiste maat. Prima service.

Prima!

Tent bleek bij in gebruikname en klein gaatje te hebben. Opgestuurd en zonder problemen een nieuwe ontvangen

Allestoppie

Goed Product, goede prijs, snelle levering

Zere fijne service

Ik woon niet in de buurt van de Hendriks maar wilde wel graag schoenen kopen bij hen. Dus heb 2 verschillende maten van de gewenste schoen online besteld, thuis gepast, het goede paar gehouden en het andere paar retour gestuurd, en binnen enkele dagen kreeg ik het geld hiervan automatisch retour. Ik ben erg blij met mijn nieuwe schoenen én met de service!

alles klopt

duidelijke site, snelle levering, verhouding kwaliteit en prijs van product zijn goed

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

2 lampen gekocht. Had ik al ervaring mee. Goed spul, goede prijs!

SUPER

Goede productkennis en advies. Maar als er een probleem is wordt dat prima opgelost.

• Gekocht via: De winkel in Ermelo

Klantvriendelijk, goede service

Hoewel we in eerste instantie een verkeerd artikel kregen toegestuurd, was de afhandeling van onze opmerkingen hierover zeer naar tevredenheid. We kregen meteen een vriendelijke reactie via whatsapp en binnen 2 dagen was alles geregeld.

Geweldig!

Zeer goede service bij het omruilen van artikelen!

Bestelling

Snel geleverd

Perfect!!!!!

Zoals het hoort. zoeken bestellen betalen ontvangen Netjes Heel goed verpakt. De gas bussen werken goed. Esbit tabletten nog niet gebruikt. Voor herhaling vatbaar.

Immer wieder gerne

Schnelle Lieferung und gute Preise. Auch Reklamationen werden ganz schnell behoben. Alles in allem eine sehr gute Entscheidung hier einzukaufen. Danke dafür.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Snelle levering tegen marktconforme prijzen

Makkelijk besteld, geen goedkoopste aanbieder maar gewoon de consumentenprijs en wel snel geleverd.

Snelle service, geen gedoe

Prima laars, mooie prijs, snel verzonden.

Harderwijkerweg 183

3852AC Ermelo